![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Поздравления, определено добре си се справила. Аз не знам с ФотоШоп дали ще имам нерви да бъзикам толкова, ама пък и знам, как като започнеш и не ти се спира.
![]() - не си се правила с контрастите. Виждам, че си се опитала да издържиш творбата в една гама, но ми изглежда по-"плоско" отколкото би трябвало да бъде (аз също го имам тоя шибан проблем); - другото, което адски ми бърка в мозъка, е заглавието на албума. Шрифтчето е добро, вървежно е (с логото, лигавата музиката и прочее), обаче тотално не е трябвало да го накланяш в каквато и да е перспектива. Чисто му се е убил ефекта; - тревичките ми идват малко в повече/странност. Нещо не са ми ситуациирани като хората; - и още за някакви други дребни работи мога да дудна, но общо взето това е, дето ми прави впечатление като погледна картината; Общо трите бих ги определил като: 3) Наивната; 2) Незавършената/Неразбраната и 1) Стандартната. За твое успокоение ще кажа, че тоя от първата е имал яка идея, ама се е оакал в изпълнението. Ударил те е, обаче, в контрастите. Според мен най-вече точно те са ти изяли главата. Все пак това си е колосален успех, откъдето и да го погледнеш. Пожелавам ти още успехи и другия път да им скъсаш шушоните ![]() ![]() ![]() ПП На Ники му виждам ножичката откъде му е минавала. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Мерси, хора!
![]() Dragontear е виждал оригиналния замисъл - вариантите бяха два, този е с доста намалените контрасти, както казваш, Боби. Избрали са си него, вече защо нямам никаква идея. ![]() ![]() ![]() Венци, наградата си е стандартната - албумът, автографи, ала-бала джунджурии, въобще по-точно ще ти кажа като пристигнат. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Много красиво, sharon. Поздравления за успеха! Дано си ги вдъхновила и се справят добре с музиката.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ако музиката на Sonata Arctica по принцип си струваше колкото трудовете на sharon, съм готов да си отрежа топките. Но тъй като музиката на първите ми докарва киселини, а супер много се кефя на млади и продуктивни, талантливи хорица, попадам под закрилата на субективното си мнение и си запазвам гениталиите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Ау, страхотна обложка си измайсторила, браво Дил!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Чак сега прочетох и видях - искрени поздравления!!! Работата на Диляна според мен е по-добра от спечелилата първо място - без да съм наясно с идеята и концепцията на групата.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
И на мен сега ми просветна лампичката, така, че поздравления за успеха, който е немалък.
Ако трябваше да избирам м/у първото и твоето - тогава твоето. Соната са вероятно твърде епични и твоето им е дошло по-мрачничко, та затова са действали със сънародника си (пък и общата кръв си казва субективната дума ![]() Третото е в отделна лига обаче, не знам защо, но невероятно много ми допада. И наистина, Сашо е прав - има нещо притеснително и призрачно в него. Но не е за това заглавие и за тази идея, така че нека отново бъда пристрастен - ти си победителя. ![]() И да снимаш наградите да ги разгледаме! ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Благодаря пак.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Стига бе, не можеш да ми кажеш, че не е хич ФотоШоп-ено.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мога.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Браво и от мен - прекрасна обложка! Спечелилата първо място също ми хареса, но не толкова, а третата пък въобще не ме впечатли.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Венци, наградата си е стандартната - албумът, автографи, ала-бала джунджурии, въобще по-точно ще ти кажа като пристигнат. ![]() Поздравления и от мен! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 01:25 AM |