![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Муахаха! / за последното/
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://farm1.static.flickr.com/84/231354631_48ea040f76_o.jpg
От любимите ми... култови карти на света ![]() Индонезия просто рулира!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Milkman vs Mailman лол, рандъмнесс
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
http://de.fishki.net/picsw/082009/28/pics/041.jpg
![]() ![]() ![]() БАБА НЕТКА: Чатке, как си ма, какво праят децата? БАБА ЧАТКА: Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите. БАБА НЕТКА: Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах! БАБА ЧАТКА: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард. БАБА НЕТКА: Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години... БАБА ЧАТКА: Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал! БАБА НЕТКА: Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емотикона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии? БАБА ЧАТКА: Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито. БАБА НЕТКА: Не помня такова нещо, бе Чатке! БАБА ЧАТКА: Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна. БАБА НЕТКА: Няма такова нещо! БАБА ЧАТКА: Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано! БАБА НЕТКА: Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане! БАБА ЧАТКА: Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс! БАБА НЕТКА: Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано! БАБА ЧАТКА: Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето! БАБА НЕТКА: Котка да ти изяде мишката! БАБА ЧАТКА: Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките! БАБА НЕТКА: Някоя невестулка да ти хакне кокошките! БАБА ЧАТКА: Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята! БАБА НЕТКА: Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка! БАБА ЧАТКА: Лицето ти на пиксели да стане! БАБА НЕТКА: Кучето ти на оптичен кабел да се обеси! БАБА ЧАТКА: Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи! БАБА НЕТКА: И компютъра ли? БАБА ЧАТКА: И компютъра! БАБА НЕТКА: Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш! БАБА ЧАТКА: Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://poststuff5.entensity.net/082809/fla...dia=animals.flv
http://www.youtube.com/watch?v=Loi-cTSQy2Q а ето го и оригинала, не знам защо ми е толкова смешно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Some epic fails..
http://bestofepicfail.com/wp-content/uploa..._china_fail.jpg http://bestofepicfail.com/wp-content/uploa...edding_fail.jpg http://thejaywrites.files.wordpress.com/20...w=450&h=562 http://bestofepicfail.com/wp-content/uploa...7/usb_fail1.jpg http://www.epicallyfunnypictures.com/Funny...l/EPICPHAIL.jpg http://www.epicallyfunnypictures.com/Funny...irthControl.jpg http://www.epicallyfunnypictures.com/Funny...nny/itspins.jpg http://www.thehumorarchives.com/attachment...trange-fail.jpg http://bg-gallery.com/zabavni-kartinki/45-...a-snimkata.html http://www.youtube.com/watch?v=pFZHpzTNzK4 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ 3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ 4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР 5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ 6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР 7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ 8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР 9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР 10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ 11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ 12. Човек, който расте с една педя - ПЕДЕРАСТ 13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР 14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА 15. Мъже в редица - КУРНИЗ. 16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ. 17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР. 18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД. 19. Човек, който си маже космите с нафта - КОСМОНАФТ. ;дд -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^ АХААХАА тия са епични.
Тъкмо се жобурех с едно лекарство... и сега то е навсякъде по монитора xD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^^
![]() ![]() ![]() имаше още едно: Хомосексуалист болен от грип - ПЕДИГРИПАЛ -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^^ Да бе, баш лекарство е било.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ми чи ко друу.
Казва се Eludril - Antibacterial mouthwash. Против пародонтоза, че тя нали е наследствена и цялата рода има кажи-речи. Колко помага нз, но е адски неприятна, ако не добавиш съответното количество вода направо ни изгаря джуката. Наскоро попаднах на вицове за еврей, не са кой знае какво, но поне да не ми е спам поста: Двама евреи обсъждат трети: - А пък Моше е педераст! - Какво, взима пари назаем и не ги връща? - Не, казах го в добрия смисъл на думата. Евреин с танк гони палестинец в пустинята.Палестинецът от време на време се обръща и с един калашник гърми по танка,но му свършват патроните.Евреинът се подава и се провиква: - Да ти продам ли? Надпис на митницата на влизане в Израел: "Не се прави на хитър - тук ВСИЧКИ са евреи!" Одеса. Две бабички си говорят. - Вчера на Дерибасовска паднал балкон, човек убил… - Ами да, навсякъде балкони, не може да мине човек! Кого е пребил? - Абе някакъв евреин. - Ами да, пълно с евреи, няма къде един балкон да падне! Евреин иска аудиенция при папата в Рим. След дълги увещания го пускат при Светия отец. Евреинът вади картина и я показва на папата: - Това какво е? - Тайната вечеря. - Тези тука кои са? - Христос и апостолите. - Ти ли си им наместника на земята? - Аз съм. - А знаеш ли, че на тая вечеря още никой не й е платил сметката? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
- А пък Моше е педераст! По едно време виках на котарака си Моше чифутина. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Иисус Христос слязъл на земята и какво да види-самотен старец плаче върху някакъв камък. Сина Господен отишъл и попитал:
-Старче, защо плачеш? -Изгубих си сина момко!-през сълзи споделил дядото.Иисус се развълнувал и продължил да пита: -А как изглеждаше той? -Абе един такъв с пирони в краката и ръцете... -Таткооо!!! -Буратино!!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кратък курс по обща култура
В последно време културата на българина става все по-обща.. Тенденцията е в следващите 5-10 години тя да изчезне напълно, но дотогава все пак ще се наложи да поназнайваме нещичко, за да не се изложим, когато попаднем в смесена компания. Особено важно в един светски разговор е да сте компетентни за най-значимите обществени събития - коя зодия е Преслава, къде е пил снощи Валери Божинов и кога ще е поредната сватба на Софи Маринова и Дачо, че се изнервихме вече. По тези теми всички разговарящи са добре подготвени и лафът върви леко. Но може да се случи в компанията да има любознателна кандидат-студентка, която иска да се информира по някакъв проблем, свързан с академичното й бъдеще. Например: колко са планетите в Слънчевата система, кой е открил Америка, или кой е авторът на "Опълченците на Шипка". Подобни въпроси създават жестоко интелектуално напрежение в събеседниците. Те изискват широки енциклопедични познания, каквито повечето хора нямат. Това е шанс за вас да блеснете, като пуснете тежката артилерия на своята ерудиция. Достатъчно е да изкажете следните безспорни тези: Литература Иван Вазов е автор на "Под игото", а Алеко Константинов на "Бай Ганьо" или обратното. Разликата между двамата е, че Вазов не е убит, а Алеко е убит и е хижа на Витоша. Шекспир е англичанин, а Паулу Коелю не е. Паулу Коелю определено е по-добър писател от Шекспир, защото отговаря на много въпроси и казва много житейски истини, а Шекспир на нищо не отговаря и не ти казва никакви истини. Хари Потър е магьосник, а Д'Артанян е мускетар и ако съдим по името му е арменец.. Българска история Българската държава е създадена отдавна. Била е под турско робство и виновен за това е Ахмед Доган. Имало е златен век по времето на цар Симеон, преди да му реституират горите. Азбуката е написана от Кирил и Методий и се казва кирилица (или май беше методиевица?). В нея липсват буквите "4" и "6", което означава, че нашите предци не са можели да напишат думата "4ере6ка", бахти загубената азбука. Ботев и Левски са били революционери, а единият от двамата е бил поет. В момента са футболни отбори и Ботев за малко щеше да изпадне. Митю вън завинаги! Световна история В Египет е имало пирамиди, фараони и балъци за милиони. А в Рим е имало императори - Цезар, Нерон, Калигула.. Те вероятно са слушали чалга, защото днес повечето чалготеки са кръстени на тяхно име.. Колумб е открил Америка, а Джордж Буш-младши почти я закри.. География Земното кълбо е общо-взето кръгло. Континентите са няколко. Европа, Африка и некви други. Има и океани и морета, които са пълни предимно с вода. Най-известните морета са Слънчев бряг и Кушадасъ. Най-големият връх е Еверест, преди възродителния процес се е казвал Джомолунгма. Париж е столица на.... една от държавите, след малко ще се сетя коя.. В Париж продават страхотни обувки, една приятелка си е взела оттам много сладурски сандалки само за 120 евро, представяш ли си? Естествени науки Човекът е произлязъл от маймуната, а в момента тече обратният процес. По едно време е имало и динозаври, но те са измрели от скука, защото попфолкът още не е бил открит. Сред най-важните открития за човечеството са колелото и топлата вода – оттам идва изразът "ти откри топлата вода". Сега учените са направили някакъв Голям Адронен Колайдер, който или ще избухне или няма да избухне, но тия неща принципно не са хубави. Напоследък се появи глобално затопляне, но въпреки това парното поскъпва. Икономика Живеем във времена на световна финансова криза, което означава, че всичко в мола или ще поскъпне или ще поевтинее. Хората ще загубят или спестяванията си, или работата си, а някои ще загубят и живота си. Китайците ще стават все по-силни икономически, ще тръгнат от Илиянци и постепенно ще завладеят целия свят. Оттам идва изразът "номерът на китайката". Ще става все по-лошо. И за всичко, както винаги, са виновни евреите. Космонавтика Първият космонавт е Юрий Гагарин (или Юрий Галев). Но той всъщност не е първият, защото преди него в космоса е летяла някаква кучка. Така е то, кучките винаги се вреждат първи. Музика По принцип Моцарт е голям композитор, но Тони Стораро направо кърти мивки. Егати пауъра.. Операта е много хубаво нещо, тя е до паметника на Стамболийски. Българската попмузика е в небивал възход и разбива всички чартове в MTV. Вярно, Мадона не е лоша певица, има чат-пат некви хитове, но все пак Графа е спечелил много повече музикални награди от нея. Както виждате, общата култура не е нещо непостижимо. Научете наизуст гореизложената информация и ще бъдете признат за изключителен ерудит в светските среди, за човек от категорията "бахти колко е умен тоя пич, не е истина просто". -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Силно.
Доста силно. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
+1!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Наръчник за гладко писане :
1. Не допускай изречения от по една дума. Дразнят. 2. Избягвай фразеологизмите - откак свят светува, те са бита карта. 3. Внимавай да не задръстиш текста с... многоточия. 4. Не ползвай търговски сигли & съкращения и т.н. 5. Помни (винаги), че скобите (дори когато ти се струват необходими) прекъсват нишката на повествованието. 6. Написаното е зграда чийто основи са правописът. 7. Възможно най-рядко поставяй кавички: нищо не "губиш". 8. Никога не обобщавай. 9. Чуждиците съвсем не са индикация за bon ton. 10. Бъди крайно пестелив откъм цитати. Както казва Емерсон: "Мразя цитатите. Изразявам се със собствени мисли." 11. Сравненията наподобяват фразеологизмите. 12. Не претрупвай фразата; не повтаряй два пъти едно и също; да повтаряш два пъти едно и също е излишно (под "претрупване" следва да се разбира ненужното разгръщане или обяснение на идея, която читателят очевидно вече е разбрал от самото начало, без повтаряне). 13. Само тъпите копелета се изразяват просташки. 14. Може би не е лошо да бъдеш повече или по-малко конкретен. 15. Литотата е най-великата от изразните техники. 16. Не смесвай висок и нисък стил - както и да ги изтипосаш, няма да стане по-яко. 17. Ако пишеш скучно, турцизмите също няма да ти оправят дереджето. 18. Слагай, запетайките, където им е мястото. 19. Не минавай често на нов ред. Стига, разбира се, това да не е наложително. 20. Прекалено дръзката метафора е безпомощна като дерайлирал лебед. 21. Между впрочем, употребявай думите правилно, всяка щекотливост може да те провали. 22. Толкова ли не може без реторични въпроси? 23. Бъди кратък и ясен, старай се да съсредоточиш идеите си във възможно най-малкия брой думи, като грижливо избягваш дългите фрази - още повече накъсаните с вметнати изречения между тирета, които неизбежно разконцентрират невнимателния читател, - така че да не допринесеш с твоя начин на изказване за онова в крайна степен наситено и зловредно информационно замърсяване, което без съмнение (и най-вече в случаите, когато става въпрос за текстове, натъпкани с ненужни или лесно избежими уточнения) е една от трагедиите на нашето съвремие, робски подчинено на диктата на медиите, били те електронни или не. 24. Правилната употреба на пълният член може и да ти изглежда най-несъществения проблем, но за много читатели е важен белег за твоят културен статус. 25. Не бъди излишно емоционален! Не злоупотребявай с възклицателните! 26. Ползвайки голям брой деепричастия се излагаш, показвайки, че или превеждаш лошо, или се правиш на забележителен, прибягвайки до не особено типични за твоя език средства. 27. Наричай направо с имената им авторите и персонажите, които имаш предвид, без перифрази. Не забравяй, че още в края на XIX в. така правеше Патриарха на българската литература, когато пишеше златните си страници за Апостола на свободата и останалите. 28. В началото прибегни до captatio benevolentiae, за да спечелиш читателя (ако разбираш какво имам предвид). 29. Всяка завършена фраза трябва да има. 30. И не започвай изреченията със съюз. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3561 ![]() |
Ето два от любимите ми вицове с Бай Ганъо:
Американец, французин и Бай Ганьо летят в самолет. По едно време гледат: дяволът реже крилото на самолета. Американецът се ядосал и се провикнал: – Ей, дяволе, давам ти 1 милион долара да спреш да режеш! Дяволът не му обърнал никакво внимание. Тогава французинът предложил 10 млн. франка на дявола да спре да реже, той обаче не спрял и казал, че толкова пари не могат да го подкупят. Тогава Бай Ганьо помислил малко и казал: – Еей, дребния! Давам ти 5 лева да продължиш да режеш! Дяволът моментално спрял и казал: – Аа, не! Да не съм луд да бъхтя за пет лева! *** Бай Ганьо пристигнал в Италия.Тъкмо бил на летището и му се доходило до тоалетна. Почукал на първата тоалетна и отвътре се чуло "Моменто!" Почукал на втората тоалетна-пак отговорили"Моменто!" На третата тоалетна отново - "Моменто!" Накрая Бай Ганъо ядосано си казал-Моменто моменто ама яз че серем на цименто! (пълна простотия, но аз го намирам за смешно ... ![]() -------------------- Come sing along with the pirate song
Hail to the wind, hooray to the glory We're gonna fight 'til the battle's won On the raging sea |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
http://www.sibir.bg/blog/bogi_ist/index ... tID=284835
http://www.sibir.bg/blog/bogi_ist/index ... ¤t=3 http://www.sibir.bg/blog/bogi_ist/index ... tID=284878 ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Бай Иван подпитва жена си, кака Пена.
- Чух,че вашият звеновод е прекарал всички булки от звеното ви, но само една му е избягала. Кака Пена се почудила малко и рекла: - Че коя ли пък ще е тая? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Радвам се
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Fucking,_Austria Ето къде трябва да отидат много хора... http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q Абе това видео някои може да го знаят, но... велико е, мамка му! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
Цитат The frequently stolen traffic sign ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 10:00 PM |