![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Извини ме за въпроса, но ти въобще траш слушал ли си или само си гледал документалните филми на VH1?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат най-сетне извадиха албума, за който повечето от нас си мечтаеха. ”Death Magnetic” Цитат изключваме пънкарския и ненужен ”Diabolus in Musica” Цитат Хубавото е, че ги осмислиха бързо и престанаха да произвеждат звукови буламачи като ”Cryptic Writings” или ”Risk”. Цитат ”The System Has Failed” от 2004 е класика Цитат Като цяло слабите композиции в ”Endgame” притежават добри мотиви, Тук спрях да чета ревюто. Потресен съм. Не зная как в два абзаца успя да кажеш, че Diabolus in Musica, Cryptic Writings и Risk са бълвочи, а The System Has Failed и Death Magnetic са класики?!?!? Буквално нямам думи, с които да се заям, да обидя или да кажа нещо забавно. Искрено се надявам Sepulterahead да се включи, защото аз наистина останах безмълвен. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
бой с пайове<3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Това е неговата представа.
Ако не друго - след това противоречиво (явно) ревю и тези реакции достатъчно много хора ще полюбопитстват да го чуят (ако са ги отписали или по други причини не са го чули още) и ще си изградят мнение за него. По един или друг начин ревюто си постига целта. ![]() ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз лично мислех, че целта на ревюто е да изкаже адекватно мнение за албума и да помогне в разбирането му.
Също така си мислех, че Ицо чете ревютата. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^О, не, не, не може винаги прекословието да е оправдание за такива, с извинение, бисери.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Такааам. Нямам за цел да се заяждам с някой в този сайт и не могат да ме впречатлят вашите отзиви. Въпрос на мнение, разбиране и вкус. Първо, слушал съм траш и то не малко. Второ, "Diabolus In Musica" е лайно. Трето Ицо чете материалите и явно не е на вашето мнение относно ревюто. Четвърто, Стоян Цонев, водещия на бруталика е мой личен приятел и е съгласен абсолютно на 100% с ревюто ми и също смята, че "Rust in Peace" е траш, за разлика от някои инфантили в този форум(а Стоян е слушал много повече трашок от Braindead, мен или който и да е било в този форум-сигурен съм). И ако това ще ви успокои, аз най-вероятно ще пиша ревюто и за новия Slayer. Говорете каквото си щете. Ако толкова се дразните, свържете се с Ицо. От него зависи кое как става.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат ... Първо, слушал съм траш и то не малко... Не ти личи. Цитат ... Второ, "Diabolus In Musica" е лайно... Това никой не го оспорва, но е толкова далеч от пънка, колкото Халеевата комета от Земята. Цитат ... а Стоян е слушал много повече трашок от Braindead, мен или който и да е било в този форум-сигурен съм... Не леж' на тая страна. Цитат ... И ако това ще ви успокои, аз най-вероятно ще пиша ревюто и за новия Slayer... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
"Diabolus In Musica" е по-пънкарски албум. Не съм казал, че е чист пънк, защото това е безумие. Обсъждал съм това за пънк жилката в албума с Митака от Про-Рок-той е съгласен. Освен това не можеш да казваш, че не съм слушал траш, след като не ме познаваш и ако и ти си на мнението на Десислава, че "Rust in Peace" не е траш-много зле.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде, хващаме се за Стоян Цонев и Риков. Само дето и двамата със сигурност много добре осъзнават разликата между техничарски спийд и траш, която май ти не я хващаш. И ако многото траш, дето си го слушал, е като "Ръст ин Пийс", това вече обяснява нещата много добре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Мегадет никога не са свирили траш, а и не знам какво им е на "Криптингс" и "Риск", че чак такава класификация си им дал. Ако мегадет не са траш, значи дистръкшън са глем метъл. Но и двете банди са ми безкрайно противни, най-вече скапаните немци. @Braindead, не се заяждам, но ми прави впечатление, че, ако partci не се обади и ти няма да се обадиш. ![]() Ъъъ, ако толкова не ви харесва ревюто, що не напишете вие едно, вместо да давате акъл? П.П.: Шогот, на трашок май най ти върви, сега ще видиме какво ще напишеш за Слауер. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А направи ли ти впечатление, че с Боби говорим за различни неща?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Говоря за първият ти пост днес в тази тема, ако partci не се обади ти ще си траеш, явно сте като гащи и гъз, само, че не се знае кой, кой е, ае със здраве.
![]() Не бих желал да отговаряш, защото няма да посетя темата докато не видя нови ревюта, така, че не си прави труда. А като толкова даваш акъл, напиши и ти едно ревю, всеки знае да стои отстрани и да бращоляви лайна. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй като ми е ясно, че ще видиш темата преди указаното време, няма да изпълня желанието ти и ще отговоря.
Ако беше слушал метъл от малко повече от годинка-две, щеше да си наясно, че пиша ревюта, че и щеше да си прочел някое. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такааам. Нямам за цел да се заяждам с някой в този сайт и не могат да ме впречатлят вашите отзиви. Въпрос на мнение, разбиране и вкус. Първо, слушал съм траш и то не малко. Второ, "Diabolus In Musica" е лайно. Трето Ицо чете материалите и явно не е на вашето мнение относно ревюто. Четвърто, Стоян Цонев, водещия на бруталика е мой личен приятел и е съгласен абсолютно на 100% с ревюто ми и също смята, че "Rust in Peace" е траш, за разлика от някои инфантили в този форум(а Стоян е слушал много повече трашок от Braindead, мен или който и да е било в този форум-сигурен съм). И ако това ще ви успокои, аз най-вероятно ще пиша ревюто и за новия Slayer. Говорете каквото си щете. Ако толкова се дразните, свържете се с Ицо. От него зависи кое как става. Като ти видях профила, помислих, че проблемът се корени във възрастта ти. Но четейки мненията ти, виждам, че не е така - ти не страдаш от ниска музикална култура, а от тотална загуба на връзката с реалността. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Копелета, вие много ми вдигнахте рейтинга. Самия факт, че стана такова обсъждане ме кара да се чувствам (както каза Прийчъра) все едно съм си изпълнил задачата. Мерси много. Голямо обсъждане наистина-толкова много писане, за едно единствено ревю. Задължен съм ви. само да не си счупите пръстите от писане. (И да, аз не съм в реалността-аз си живея някъде другаде.)
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Новия Megadeth по мое лично мнение е ужасно безличен албум. Не ми остана нито една песен в главата след 5-6 слушания. Да - страхотно свирене, но също да - ужасяващо много автоцитати и шаблони. На мен ми е ясно че Mustaine и Broderick са големи китаристи, но не изпитвам нужда да чувам самоцелни китарни сола като в Dream Theater. За мен винаги песенното начало е било на първо място.
Разочарован съм... чакам Slayer. -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Льольо, никаква цел не си постигнал, защото никой не коментира по албума (освен Стоян де
![]() @For the record: не изтърпях да прочета цялото ти "ревю". Спестих си мъките и прочетох началото и края. ПП АнтиГрандеМеталикаПубер, шо, ти нешо да не ревнуваш, а? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еее не. Ти наистина, ама НАИСТИНА си дебил. Минало ми е през патката какво ти е мнението, защото така или иначе не ти си този, който ще ми казва за какво да пиша. Хахаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не ти казва какво да пишеш а, че не си в час с музиката.
|
|
![]()
Коментар
|
|
ПП АнтиГрандеМеталикаПубер, шо, ти нешо да не ревнуваш, а? ![]() Трябва да съм мазохист за да ревнувам. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ай, сиктир, стига де, големи хора сте.
Аз не вдявам от траш и пиша за доста по-не-важни неща от него и затова рядко има някой, който може да се заяде. Това не значи, че съм компетентен, това значи, че просто обичам и искам да пиша. Това значи, че в момента, на по 18-19 се учим и щом Ицо ни дава зелена улица, значи допуска, че ЩЕ СЕ НАУЧИМ. Освен това и основно всъщност - при писането за такива левиатани като Слейъри-Мейъри, Мегасмерти и подобни е нормално да назряват гигантски спорове с крайно несъгласни, но 'що тряя се дърлите по най-каруцарския начин? Саше, относно траша - и аз никога не съм бил съгласен с факта, че Мегасмерт са траш. Просто не мога да ги възприема като такива, единствено дебюта се доближава. Само с това не съм съгласен. Мъстейн и зат'ва досега живее - 'щото не е скован в рамките на един, както и да го погледнем, неотворен за развитие стил - поне не без примеси. Иначе те подкрепям относно мнението ти, защото дори да е неправилно си е твоето. Дали можеш да го изказваш зависи изцяло и единствено от това как ще си го направиш. Обаче не очаквай да можеш да го наложиш... и се научи да приемаш критика и да се позамисляш над мнения, дори да са и дори да ги смяташ за тотално грешни. Има добри, има и лоши примери - служи си и с двата типа. А дали ги разграничаваш, никога не е било важно, просто 'щото е субективно!!! ![]() ![]() ![]() едит: АнтиМеталика, не се бутай навсякъде, не може винаги да си компетентен - особено след като падаш всеяден и тепърва откриващ кое къде е. Не го казвам с лошо чувство, а просто, за да разбереш, че да разбираш от всичко значи да ставаш за смях доста по-често, отколкото ако разбираш от едно-две неща максимум. Ама с възрастта ще мине... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Олеле, пък аз си мислех, че съм единственият в този форум, който не смята Megadeth за кой знае какъв траш. В смисъл, има ги траш мотивите, обаче, както споменах на shogot - нема я АГРЕСИЯТА, братче. За да има траш, трябва и агресия, ама при Мегадет не я дочувам нещо. (+ това самата постройка на рифовете им е по-разчупена за траш метъл група, пък и не са много-много бързички). Както и да е, обаче това ме сцепи:
Ако беше слушал метъл от малко повече от годинка-две, щеше да си наясно, че пиша ревюта, че и щеше да си прочел някое. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно пък за този сайт съм писала ревюта, тъй че който влиза (и е влизал преди), ги е чел. А ако метъл уърлд не е най-известният, то кой да е...
А и как да не съм известна, бе, кой не знае Васка, кой не се е дърлил с нея, хаха. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Сещаш се, че цялата метъл гилдия не преглежда този сайт, камо ли да ти чете ревютата, тъй че не се изхвърляй толкова.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говорех за него конкретно, той посещава сайта, не го е посещавал преди поради причините, които споменах, смятам. Ако греша, ще ме поправите.
Но пък и аз си имам любим лаф от вечерта: "Ако мегадет не са траш, значи дистръкшън са глем метъл." ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, корава глава си значи...
![]() Аз имам само една малка молба - никой да не си помисля да ми взема ревюто на новия Хипокриси като излезе, вие се оправяйте за другите. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() От рогато - толкова. ![]() Аз ти обещавам, че който барне Хипокрисито ще го бия (особено ако съм с днешното си настроение, хаха). А батьо ви Мъстейн колко ли е кихал и се е давил от хълцане днес.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ма ви гледам тука днеска...
Вие направо се изтрепахте заради бахти лайняната банда бе! А shogot-а верно го вдигнА ,рейтинга. Толкова много се изкефИ! Както и да е, вие всички нищо не разбирате от музика и сте яко злетаци! Понеже аз също съм, пиша за банди, дето никой не го интересуват. Гагагага -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 09:31 PM |