![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Здрасти, аз съм забавен. И красив (е, не колкото Щурма), нищо че не подбираш. Освен това съм ултрас на Камелот - доказателство тук, гледал съм ги 2 пъти на живо и вярвам, че ще потретя. Вече не пиша много във форума, защото работя много и изкарвам големи пари. Пиша само в темите на хубави девойки. Жалко, че си във Велико Търново - съжалявам, но ми е далече. Освен Камелот и разни други хеви неща няма да е зле да прослушаш и по-тежки (взимай пример от мен). Това е. Искам да помоля всички новорегистрирани свободни девойки, на чийто теми за представяне не съм се отчел да се свържат с мен възможно най-бързо с необходимите снимкови материали и размери. Предварително благодаря! Потвърждавам всяка дума от този пост. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Любо, ако ще мерим кхм, Камелотите, девойката е за мен. Ако прибавим и споменатите от нея Within Temptation и HammerFall, вече забиваме и в малшанса... ЗабиваШ, де. Но тъй като съм отворена за предложения, не виждам защо да не можем да го обсъдим.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе не знам дали ви прави впечатление, че всеки говори за това, че ще вземе мацките, а накрая винаги отиват при една конкретна личност. Та в този смисъл се чудя, защо трябва да се изправяте срещу съдбата?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Такава е съдбата на басистите, хахаха.
![]() Едит: То май в този форум само аз не слушам Камелот, хах. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Докато всички се контите кой е по-по-най, мисля скромно и фантомично да забърша мацката. Все пак, кх кх, и аз слушам Камелот, пък и други интересни неща имам в заложби...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
аз ако бях на нейно място щях да съм се разкарал от форума вече.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Аз имам ли право на някакъв глас или да оставя на вас дискусията?
![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имаш пълното право да слушаш Kamelot.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^За Камелот ясно, ама от 'де тази екзотика във визията ти ?
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Хубав въпрос, и друг път са ми го казвали, но и аз не знам от къде се е взела
![]() Sturmfuhrer , ти поне можеш да видиш ,че по тази част съм изпълнителна. ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Добре дошла и от мен....
offtopic Ако бях на твое място щях да избера Щурма ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ти
![]() Хахаха, забелязах , че той е нещо като звездата на форума ... ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Само мъже ли се котират при теб...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Chimera, няма такова нещо. Просто ги ръсят най-много...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малцинствата са с предимство в такъв случай...
Някой път може да пийнем по кафенце, ала-бала... ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам нищо против, ако се отвори възможност защо не?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Тука стана място за сфалки нещо
![]() wtf ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тука стана място за сфалки нещо ![]() Че аз откакто съм тук, все си мисля, че това е целта на форума. А пък на профила ми пише, че съм тук от 2003-та година. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
А, аз съм младичък
![]() Вчера се регистрирах ![]() Не му разбирам още -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Едит: То май в този форум само аз не слушам Камелот, хах. И аз не ги слушам. Някой ден ще трябва да седнем на по бира и да си говорим против Камелот. ![]() Добре дошла на момичето и приятно изкарване тук. Аз няма да те свалям щото съм женен. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
И аз не ги слушам!
А иначе, kristina_, релакс, нашите мъже са много големи на приказки, ама опре ли се до действието хич ги няма! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
А, какво стана тук? Както досега сваляхте мацката, сега почнахме да сваляме conquestadors, да си мерим коя пО не слуша Камелот, хаха?
![]() Инак, да, задълже някой път трябва. Макар че това, което имам да кажа за тях ще изпие повечко бири. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Тежка е съдбата на този форум...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
И аз не ги слушам! А иначе, kristina_, релакс, нашите мъже са много големи на приказки, ама опре ли се до действието хич ги няма! ![]() "Вашите мъже"... а нашите жени? Таратанци... и после ние сме сексисти и сме искали да ви заробваме и прочее... аз к'во да направя, че Меноуор живеят 10 века назад във времето и не са осъзнали прогресивността на еманципацията. Те са си в своя свят, докато останалите мъже, дето са наясно с реалността, страдат ли страдат! Сърцето ми се къса, ей, нищо не разбирате вий... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Да се отчета и аз - Здравей и приятно прекарване тук ; ) Хубави снимки, особено тази на профила. Успех и със студенстването, тъй като по това май си приличаме :Р
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази тема пак живна
![]() ![]() Аз няма да те свалям ![]() Aми то не ти и трябва,защото май доколкото разбрах съдбата ми била предопределена и нямам право на избор ... ![]() ...Което е доста интересно,така или иначе мисля да се задържа във форума ![]() А иначе, kristina_, релакс, нашите мъже са много големи на приказки, ама опре ли се до действието хич ги няма! ![]() Да не се стряскам значи? ![]() ![]() Да се отчета и аз - Здравей и приятно прекарване тук ; ) Хубави снимки, особено тази на профила. Успех и със студенстването, тъй като по това май си приличаме :Р И на теб благодаря. ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Цитат "Вашите мъже"... а нашите жени? Таратанци... и после ние сме сексисти и сме искали да ви заробваме и прочее... аз к'во да направя, че Меноуор живеят 10 века назад във времето и не са осъзнали прогресивността на еманципацията. Те са си в своя свят, докато останалите мъже, дето са наясно с реалността, страдат ли страдат! Сърцето ми се къса, ей, нищо не разбирате вий... Спокойно, Preacher, точно теб не те сложих в числото на "нашите" мъже. И не се хваща за всяка дума на хората, досадно е. Някак дразнещо. ;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Мразя да не ми се получават бъзиците...
![]() Имам нужда от повече емотки... или да си присадя чувство за хумор. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ако е успокоение, аз също съм оперирана от такова ; )
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
абе мразя да изглеждам от стадото, ама и аз не слушам Kamelot
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:57 AM |