![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
До 12 у нас и след това някъде навън, на чалготека сигурно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
^ съжалявам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Нямам други алтернативи, но хубавото е, че бирата при нас е левче.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
![]() ЕВРОПА -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
Знам само, че където и да съм, ще си изкарам страхотно
![]() -------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ще по обиколим едно две местенца
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз ше съм си вкъщи...но никой няма ми мрънка ако изпия промишлени количества бира!
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
КАВАРНА!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
ЩЕ ПИЙМ КАТО ЛУДИ БЕ!
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бът Жоркууу, ай уона сий картофус драйфус ъгейнн
![]() Сигурно ще съм с пичо'ете от класа и едни други приятели, както и със светлината ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 19-November 08 Град: Where it's cold and it's dark ... Потребител N: 3110 ![]() |
Тва е хубав въпрос... ама още няма отговор. аз не знам изобщо кво ще правя ко знае ква скука ще бъде ...дано някой направи купонче че иначе направо не ми се мисли как ще издържа в нас в тая велика нощ
![]() -------------------- Only dead trees are growing hear
as it comes from a far Only dead trees are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Хора, изчетох темата, току виж някоя идея ме осенила, ама не...
Давайте предложения какво ще се случва тая нова година. Споделете вие какво ще правите, а ако може някой да ми даде идея къде и как може да се каширам далеч от с. София, ще му бъда приятел. Ако някой е ходил нейде на "селски туризъм" да сподели опит, щото бях много навит, ама тия дни гледам разни хора се опарили от мошеници, та ме достраша... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
За първи път от 3-4-5 години няма да съм на работа на НГ и смятам да се наспя като пич и да стана рано на първи. Сутринта след НГ е винаги прекрасна - всичко е замряло, пусто и спокойно. Някъде следи от празник, другаде изкривена мантинела или стълб от катастрофа, другаде пък някой припаднал на тротоара... какво да не и харесаш?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Ми ще се направя на нищожество много ясно.
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
За първи път от 3-4-5 години няма да съм на работа на НГ и смятам да се наспя като пич и да стана рано на първи. Сутринта след НГ е винаги прекрасна - всичко е замряло, пусто и спокойно. Някъде следи от празник, другаде изкривена мантинела или стълб от катастрофа, другаде пък някой припаднал на тротоара... какво да не и харесаш? Що не обичаш да се забляваш само не разбрах? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Най-вероятно ще си стоя в нас, освен ако не ме викнат да ходя някъде. Но подкрепям @abydos - София на 1ви -> безценно.
Честно казано аз празници много не зачитам, било то нова година или рождения ми ден, просто дни в седмицата ;/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Аз предлагам да направим среща на форума. Ако трябва ще я организираме някъде из градовете (да не кажа из планините).
![]() Някой навит? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Мисля, че каузата е леко обречена.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тва за сутринта на първи, тая година го установих по трудния начин.
Просто ми се наложи да стана преди 11, да свърша нещо. Главата ми се виеше като след центрофуга, слепоочията ми пулсираха, нещо зло се надигаше в мен... общо взето стандартната ситуация. Та вървя си аз по улиците, и единствените хора които срещам, са разни предвидливи хора, които за разлика от мен, въобще не са лягали. Една-две коли, някое бездомно куче. А отгоре изпекло едно ярко слънце, небето се синее, тротоарите светят - ебахти якото! -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кой месец сме бре? Изпуснах коледата деба..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ще пуцам и ще спя, как какво? Ако не се падна на работа де. Не е ли малко рано за бъмпване на таз тема? Ебал съм ви и празника
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Споделете!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Вкъщи пред ПЦ-то.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Парти в "ALL STARS" до някое време и сетне от 5:00 на работа
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Ще се напия на свиня с аверите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Или ще съм сама вкъщи, или ще ида до Панагюрище на купон с част от колегите.
Интересното е, че не знам кое да предпочета. Еднакво забавно ще ми е.. :Р Надявам се да се появи и трети вариант, но едва ли. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
31ви декември, ден като всеки друг.
Ще си отворя една бира, но по повод приключването на един реферат който ме мъчи цяла седмица. ![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Не е истина колко е замрял този форум...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 09:13 PM |