![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз това чувство го имам често и ме дразни много. Най-вече защото повечето пъти не се сещам дали съм сънувала 'нещото' или се е случило толкова отдавна, че не го помня като реално. В такива моменти се чувствам като пълно куку.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Като малка още почти откакто се помня докъм 12-13 години броях буквите във всяка дума. Дотолкова се бях специализирала, че можех да кажа колко са буквите в едно изречение,докато го казвам. По-късно започнах да броя наум времето (секундите), за което върша дадено действие, броях си крачките, хапките (+колко пъти ги дъвча), абсолютно всичко, което може да бъде преброено като зъбците на гребена или пайетите по някоя дреха. Това цялото броене прие върховата си форма, когато всичките числа ги "сортирах" на групи, примерно 40 има 5 5-ци и 5 3-ки и такива ненужности, при това "гениалното" ми заключение ставаше за милисекунди. Имала съм и много други, но като цяло всички са били свързани с числа.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
И второ, случайно някой от хората тук, които са имали честта да ме поканят у дома си, да си спомня, че съм задал абсолютно смисления и логичен въпрос: "Извинявай, може ли да погледна какво имаш в хладилника си?" ![]() Да, всеки път. Повече не ме питай, направо бъркай. В момента се сещам само за един подобен навик, който не съм сигурен, че може да се причисли към ОКР. Когато се храня (на маса от чиния, не дюнер по улиците) гледам точно да разпределя всичко което ям. Пример: кюфтета с картофи, салата и хляб. Идеята е, че трябва така да ям, че накрая да ми остане 1 залък хляб + парче кюфте + хапка салата + 1 картоф. И да не остане нищо. Ако изчисленията не са правилни и накрая остане 1 излишен залък, каквото и да е, се оставя. -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Вечно се влюбвам като за последно и истински, за по седмица, две-три и после край. От как се помня...
Поне с това вписвам ли се във всичките ви описани изкривявания? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Като малка още почти откакто се помня докъм 12-13 години броях буквите във всяка дума. Дотолкова се бях специализирала, че можех да кажа колко са буквите в едно изречение,докато го казвам. По-късно започнах да броя наум времето (секундите), за което върша дадено действие, броях си крачките, хапките (+колко пъти ги дъвча), абсолютно всичко, което може да бъде преброено като зъбците на гребена или пайетите по някоя дреха. Това цялото броене прие върховата си форма, когато всичките числа ги "сортирах" на групи, примерно 40 има 5 5-ци и 5 3-ки и такива ненужности, при това "гениалното" ми заключение ставаше за милисекунди. Имала съм и много други, но като цяло всички са били свързани с числа. ![]() Хммм и аз по едно време броях буквите във всяка дума и другите изброени неща, направо откачах, досадно е. Напоследък обаче броя разни материални неща... колко прозореца има на отсрещния блок, колко са чашите по масите в някое кафене или колко души има общо... въпреки,че съм ги преброила,ги броя още няколко пъти, за да съм сигурна. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3683 ![]() |
Мойта тема.
Лекувам се. Преди беше милион пъти по-зле, обаче. Изразяваше се в страх, силна тревога. Ставах постоянно нощем да проверявам стаите, дали всичко е наред. Тогава се радвах, че апартамента е малък... Заключвах вратата два пъти, и ключа трябваше да е в една и съща позиция винаги. Трябваше да има една камара играчки около вратата, чехли в ъглите... Сега си останах само със заключването. Дали носенето на неща под възглавницата ми се счита, не знам. Обаче мъкна несесери, тетрадки, моливи. Задължително кабел. Слушалки, зарядно. Джиесема. Основния ми замисъл когато започнах да го правя, беше да замерям с тези неща нашите, за да се събудят ако влезе някой. Попринцип разнасям каквото ми видят очите и през деня. По едно време си носех чанта и пъхах всичко в нея. Сега нещата са по-малко. Ако съм разбрала като хората смисъла на темата, тоест странностите, май са ми това. Или поне за тях се сещам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
Някой е чел "Малко след залеза" май
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Или много са му обяснявали за лошите хора. Не виждам какъв е проблемът.
Ааа, което ме подсети за времето, когато творенията на Стивън Кинг започнаха да не ми понасят - около 12тата ми година. Имаше един разказ за вампир, който излиза от гардероба през нощта в стаята на само дете и го убива жестоко. 1-2 седмици проверявах преди лягане как е затворен гардеробът в нашата стая. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^
"Вампирът" от сборника "Нощна смяна" -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Същият. Ама книжката ми се позагуби. Изобщо книгите вкъщи започнаха да изчезват, а което е най-странното - никой не ги дава навън.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
Аз заради него се задълбочих в книгите му хах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Вие сте луди ве.
Темата е твърде яка, за да прашасва. Споменах ли, че сте луди ;д Броя сричките в разговорите, текстовете, думите, заглавията. Няма да ви оставя без мен да се пържите в лудницата! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Ах, намерих избягал N: 2643 Насам, момчетата с електрошоковите палки!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:36 AM |