![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
сега сигурно някое момиче ще ми каже,че сумистите са също едни от най-мужествените представители на "силния пол" Then im gonna commit a suicide ![]() ![]() Айде лека от мен и приятни сънища Ти май не четеш много Фнимателно... Я си погледни последните няколко поста... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^^Външността...
Въобще не разбирам по какви критерии съдите кое е красиво и кое е нормалното тяло. Whatever. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
По нашите си критерии. Аз казвам какво ми харесва на мен, Поли казва какво й харесва на нея, Деси казва тя какво предпочита. Различни хора, различни критерии.
А нормалното тяло е това, което е нито дебело, нито твърде слабо, нито отпуснато, нито твърде стегнато. Просто нормално, често срещано, най-добре приемано, etc. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^Нормалното тяло е това, което има два крака и две ръце...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Скате, издребняваш. Това е ясно на всички ни. Говорим тука в момента какво се харесва и какво не. Ако седнем да говорим за всякакви видове недъзи, инвалиди и недостатъци, можем да си го откараме до утре сутрин.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е какво "се харесва"?
Масата от дебелите космати мъже са женени. Масата от дебелите (добре де, не космати) жени са омъжени. Критериите за красота са пълни глупости. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Между другото ми е интересно как си обяснявате брака между Адриана и Кристиян Карембьо. За справка на хората, които не са футболни фенове, първата е топ манекенка от Словакия, а вторият един меко казано грозен футболист, когото няма да уцелите в тъмното. Едва ли е за пари, защото нейната кариера е по-успешна от неговата.
Друг е случаят със Хайди Клум и Сийл, където макар и да има очевидно несоътветствие във физическата красота на двамата, не може да не се отчете изкуството като фактор, който разчупва прагматичните закони на логиката и биохимията. А иначе по темата за бирените коремчета - със сигурност те не са еталон за мъжка красота, но пък за всеки влак си има пътници. Вкусове всякакви. Познавам човек, който тренира таекуондо и е в перфектна физическа форма, но си пада по пълни момичета. Ако са под осемдесет изобщо не ги поглежда. А като знам какви мацки точат лиги по него, му се чудя на акъла, но въпрос на предпочитание. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Както няколко хора покрай мен забелязаха, оказва се, че в днешно време по-фините госпожици се лепят на пълни батковци и чичковци, докато тъничките господа се захласват по по-едри мадами...
Обяснение - нямам ![]() За Адриана и Кристиан също нямам обяснение, но е факт, че толкова години вече са заедно... жалко, доста хора плакнат очи по нея... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
кое е красиво и кое е нормалното тяло. Това,което ти служи отлично. Не да е 120 кг мускули, изхабени стави, зле функциониращи, претоварени органи и тн Нито пък физиката на топманекенките от бившия СССР, на които все едно малко остава да се счупят. Да няма фрапиращи дефекти и увреждания, да можеш да качиш няколко етажа с него без да ти се струва, че умираш, да има енергия за работа и живот... ей такива са ми представите за нормално, хубаво тяло. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Примерите с въпросните по-горе двойки не ви ли навеждат на мисълта ,че хората не се ценят по ''бирени коремчета'' и косми?!
Всеки който си избира партньор само по физически белези е мега зле! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Никой не е казал, че се ценят само по това. Просто коментираме така нареченото проучване.
Едва ли има някой, който да не е наясно, че само с "опаковка" не става. -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Па една жена, ако не е хубава - що е?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
OMG @ темата. Някакви производители на сладоледи са направили проучване, за да окуражат всички гнусни дебелаци да продължат да се тъпчат с холестеролните им бомби, а вие го обърнахте някво насериозно само по бирените шкембета и косми ли си избирате партньорите.
LOL х безкрайност. edit: Даже не са и сладоледи, но тъпият журналист, който го е превеждал, явно така е решил... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Към Сиело ![]() искаш да ми кажеш,че предпочиташ тоя отляво пред този в дясно ![]() Ти сериозно ли? Даваш ли си сметка какво е нормална мъжка физика и къде нещо спира да бъде секси, 'щото видиш ли е прекалено "секси"... егасиму и извращенията. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Абе тука има една друга подробност - слабият вариант е в някакви смешни шорти тип 'кретена Росен от петия етаж отива на плаж', дето са му качени на врата почти, а мускулестият носи секси боксерки тип 'каква кобилка, ще те клатя ден и нощ' и е заголил пъп. Гадни манипулатори!!
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мускулите са си доста полезно нещо, всъщност.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Никой не го отрича, ама за какво ще ги използваш всъщност?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми все ще влязат в употреба. За носене на нещо тежко, примерно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм 49 кг, повечето ги правят костите ми, а не мускулите. Мога да вдигна 20 кг и да ги пренеса на някоко метра (да кажем 10-15-20 или два етажа, колкото е къщата ни). Освен това съм момиче (по подразбиране съм по-слаба физически от един толкова кльощав мъж). На мен мускулите ми служат добре.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е ти си жена, нормално...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ами мускулите могат също така да служат и да защитиш любим човек.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дойдохме си на думата. Айде да не правим офтопик разговор само
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^^Ма представям си как един мъж ще тръгне да защитава любимата си.
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
И защо не?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^И аз се учудвам кое ти е смешно в случая.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
OMG @ темата. Някакви производители на сладоледи са направили проучване, за да окуражат всички гнусни дебелаци да продължат да се тъпчат с холестеролните им бомби, а вие го обърнахте някво насериозно само по бирените шкембета и косми ли си избирате партньорите. То всъщност в сладоледа няма някакви безумни количества холестерол. Проблема е в рафинираната захар и наситените мазнини. Не че има значение, просто се правя на умен. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Това, че си прочел нещо в Wikipedia, не те прави умен, сешсе?
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Wikipedia е доста слаб източник на nutritional информация. А позволяваш ли ми да знам без нея какво има в сладоледа или ми е забранено?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смешно ми е, защото сред мнозинството мъже, които съм познавала, едва ли има и 2-3, които да биха защитили своите любими хора, ако наистина се наложи. Даже съм останала с впечатлението, че физическата сила и развитата мускулатура от една страна и тази готовност са обратнопропорционални.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
beyond the grave, ти фейк на ролф, the_wise, или вилле /вало/ / кнут / уинтърстормс си?
ролф и уинти поне са по-интелигентни и галантни, докато ти си някаква тотално гноясала вагина О.о -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:33 PM |