|  Любими балади, ...или въобще тъжни песни | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Любими балади, ...или въобще тъжни песни | 
|  Sep 22 2009, 01:49 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054  | 
				В последно време Sonata Arctica - In The Dark просто супер красива песен    -------------------- I never seem to understand. The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 07:26 PM 
				 Коментар

| |
|  Непросветен  Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3561  | 
				Моите любими балади: Manowar - Master of the wind & Heart of Steel W.a.s.p - Heavens Hung In Black & The Idol Judas Priest-Before The Dawn Deep Purple - Soldier of Fortune Blind Guardian - The Bard's song & Lord of the rings Apocalyptica ft. HIM and The Rasmus - Bittersweet Iron Maiden - Blood Brothers The Rasmus-Open my eyes Scorpions - Lonely Nights, Always Somewhere, Wind of Change, White Dove, Send me an angel (etc.. - на тях всичките балади са им прекрасни) Ozzy Osbourne feat. Lita Ford - Close My Eyes Forever Metallica - Fade To Black, The Unforgiven В червено са най-най-най-любимите ми балади.. -------------------- Come sing along with the pirate song Hail to the wind, hooray to the glory We're gonna fight 'til the battle's won On the raging sea | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 07:28 PM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				Pro-Pain - To Never Return на Нортър нямам идея какво съм писал, но Betrayed нека бъде в кюпа. -------------------- | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 07:59 PM 
				 Коментар

| |
|  Демон       Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269  | 
				Каза я, мисля. За Norther с теб сме се разбрали.     А Close Your Eyes ? И тя в кюпа. | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 08:15 PM 
				 Коментар

| |
|  卐 Misantr☣p☣lis 卐       Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087  | 
				Bathory - Song To Hall Up High Bathory - Hammerheart Crom - A Life Unbearable Crom - Man of Iron (Bathory Cover) Landser - Ian Stuart Katatonia - Omerta November's Doom - Twilight Innocence Die Apokalyptischen Reiter - Komm In Extremo - Liam И други, но аз не съм много по баладите. -------------------- | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 09:29 PM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 09:35 PM 
				 Коментар

| |
| My Name Is Mud.       Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398  | 
				Vreid - Heroes And Villians - направо ще си изплача сълзите.

--------------------  | 
|  | |
|  Sep 22 2009, 09:46 PM 
				 Коментар

| |
| Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808  | 
				Never Let Go Най-добрата балада за всички времена!!!! ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)    | 
|  | |
|  Sep 24 2009, 09:53 PM 
				 Коментар

| |
| Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808  | |
|  | |
|  Sep 28 2009, 07:12 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232  | 
				Wind Of Change>всяка балада измисляна някога.

| 
|  | |
|  Sep 28 2009, 07:37 PM 
				 Коментар

| |
|  Mahtavin :>        Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 
				Tc tc tc... АНДРЕЯ АЛЕ АЛЕ

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 08:41 PM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | 
				Хиляда спомени целуват ме в нощта хиляда истини разстрелват през деня ако можех да заменя до края дните си за това още миг до мене да си... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 08:41 PM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				Wind of Change винаги ми е била адски надценена. Have Heart - On The Bird In The Cage от мен. -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 08:54 PM 
				 Коментар

| |
|  Raven     Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102  | 
				В последно време си припомних колко любима ме Fiddler On The Green на Blind Guardian. ^^ Дори, въпреки некадърността си в тази област, се залових да правя фотоманипулация по песента.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | 
				^Песента е на Demons & Wizards, не на BG. Въпреки, че не си далеч от истината. И да, супер яка е.   Бтв песновката някак си много ми напомня Tears of the Dragon на Брус. -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:23 PM 
				 Коментар

| |
|  卐 Misantr☣p☣lis 卐       Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087  | Какво ми е на вкуса   Песента не е лоша и ми харесва, но на White's Load кaвъра е още по-добър, но въпреки това е малко по-тежък и за това избрах таз. Също бих добавил на Bathory - The Lake, Волколак - Гибель Волколаков и на Темнозорь - Герои РОА -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:35 PM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | 
				Зависи до колко си наясно с неонацистката идеология.

-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:36 PM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | Темнозорь - Герои РОА Коловрат я имат същата песен и мисля, че се справят по-успешно. Междудругото, интересно ми е какво ти е мнението за Руската освободителна армия (РОА)? -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:47 PM 
				 Коментар

| |
|  卐 Misantr☣p☣lis 卐       Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087  | 
				^ Как да ти кажа. Честното ми мнение е, че са малко смешни. Хубаво имат си пушкала, униформички тренират в горичките 30 човака скачат на 1... по скоро действат като престъпна групировка, но... Абе нека се тренират за война, която няма да дойде. Мисля, че доста им промиват мозъците, а то така не бива. Едно е да си горд, че си бял и т.н. ама таз омраза по всичко... Абе не съм живял в Русия не знам какво е не мога да изказвам така мнение, да кажем, че съм неутрален, да правят каквото си искат кой съм аз да ги съдя? Иначе вярно, че на Коловрат беше по-добрата версия, просто се сетих само за Темнозорската. Иначе за неонацизма.. като видя американските неонацисти и ми става едно... да плача ли... да се смея ли... -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:52 PM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | 
				Чекай, ти говориш за руските неонацисти (не мога да ги разбера тия изроди...), не за армията на ген. Власов от ВСВ. Абе остави, няма значение.

-------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 09:56 PM 
				 Коментар

| |
				Най-вероятно ги бъркам. Трябва да прочета за таз РОА тогаз щом съм в грешка. Честно казано много-много не ми боли за съдбата на Русия. Дай ние да си гледаме малката държавица и толкоз. ПП: Ахам сега се сегих РОА бяха дезертьорите от съветската армия. Като спомена ген. Власов се сетих за ген. Краснов, който също е търсил съюз с германците. Иначе както казах не съм по баладите. Някой би ли препоръчал някои готини балади, тип Bathory? Има ли black metal балади :?, че не съм в час? -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 10:13 PM 
				 Коментар

| |
				^ http://www.youtube.com/watch?v=6yu2DMdsSsU Това не е балада де, нооо си струва слушането. -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 10:14 PM 
				 Коментар

| |
				обаче как успяхте да обърнете на руска армия в тема за романтични, нежнички балади... xD!

-------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 10:25 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491  | -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела...  | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 10:31 PM 
				 Коментар

| |
				^^^ да приятна песен. Атмосферичният блек е 'убава работа. ^^ за туй тоз форум е единствен и неповторим :3 ^ Завиждам ти  сигурно е било епична точно като тази песен <3 просто велика една от любимите ми на Bathory и клипа е страшен (нищо, че това е еднственият на Bathory xD) -------------------- | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 10:51 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232  | Wind of Change винаги ми е била адски надценена. Have Heart - On The Bird In The Cage от мен. Стига бе пич, самоубивам се.  Това е най-великата балада на всички времена! Неслучайно я бяха избрали за песен на световния мир през деветдесетте. Това е най-продавата песен в германия. Само там има повече от 6 милиона продажби през 2005. | 
|  | |
|  Sep 28 2009, 10:54 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439  |       -------------------- Уста в уста и прах при прахта... | 
|  | |
| Гост Void KD (гост) |  Sep 29 2009, 08:54 AM 
				 Коментар

| 
| Гост  | |
|  | |
|  Sep 30 2009, 08:46 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232  | 
				^Че кво ни ви харесва.Скорпиънс са именно известни с това-че правят най-добрите балади.

| 
|  | |
|  Sep 30 2009, 09:19 PM 
				 Коментар

| |
| Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808  | Песента е добра, но не е балада. Припомни ми 1990 година, когато за първи път я чух по радиото и на следващия ден си ги записах в студиото в Пловдив. ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 05:56 PM |