![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
As I Lay Gaying, ахах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Дам, и двата варианта са валидни.
![]() In Gays we trust! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Абе, той Магне не е ли твърде трю, че да слуша Ес ай лей даинк
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Веднъж го бях скивал, беше писал, че слуша някаква тяхна песен в момента. Както и да е, не съм видял и един положителен коментар от него, интернет тролове да ги ринеш с лопатата, ама той направо се е специализирал в тази област.
Поздрав за всички със Cemetery Gates ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 19-November 08 Град: Where it's cold and it's dark ... Потребител N: 3110 ![]() |
Ааа мерси за поздрава... тва ми е любима песен! мога да я слушам по сто пъти на ден и да не ми омръзне...и наистина не ми е омръзвала никога през всичките тия години... слушам Pantera от както се помня - те са ми едни от първите преслушани групи... много ги уважавам, много спомени ми носят и много ги обичам!
Поклон! ![]() ![]() -------------------- Only dead trees are growing hear
as it comes from a far Only dead trees are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Самото име Пантера говори само за себе си години те бяха просто най-великите, група която буди респект и уважение в мен. Не съм им от големите фенове, но те винаги ще останат едни от най-великите.
А за Dimebag няма просто какво да кажа всяка нота която е изсвирена от него звучи уникално. R.I.P. Dimebag 1966-2004 ![]() ![]() ![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Ааа мерси за поздрава... тва ми е любима песен! мога да я слушам по сто пъти на ден и да не ми омръзне...и наистина не ми е омръзвала никога през всичките тия години... слушам Pantera от както се помня - те са ми едни от първите преслушани групи... много ги уважавам, много спомени ми носят и много ги обичам! Поклон! ![]() ![]() Целият албум COWBOYS FROM HELL е много добър. Аз също съм слушала PANTERA доста, най-много ми харесва THE GREAT SOUTHERN TRENDKILL. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе, що всички тук хейтят As I Lay Dying, бе :Ь
Иначе панфуцкинтера са ясни, ахах. МТВ звезди на ***о ми :Ь -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Аз не ги хейтя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Шът бе, ти си моето второ Аз, не си ли спомняш?
Пууу, кой ти даде да говориш, псевдоинтелектуалецо ![]() ![]() И булет фор май валънтайн слушаш, Анатема (ама не групата)! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз си нямам работа и си изравям стари темички, лично според мен Пантера са много надценена група. 7/9 от албумите им не струват, а 2/9 дължат по един кавал на Exhorder
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече си мисля, че причината да четеш еднакви форуми с Агресива е, че ти си Агресива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Аз си нямам работа и си изравям стари темички, лично според мен Пантера са много надценена група .7/9 от албумите им не струват, а 2/9 дължат по един кавал на Exhorder ![]() Човек, стига повтаря на Бат' Кольо думите от замунда, ебати! Като толкоз не ти пука за Пантера - що ги вадиш отгоре? Пусни поне един позитивен коментар за нещо дето те кефи... Или то толкоз те и кефи? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ако се поровиш из темите ще видиш, че съм пускал позитивни коментари пък и това което е казал Бат Кольо си е факт
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
нека по темата!
Прослушах Пантера като бях 3ти клас. Знам, много от вас ще си кажат я тоя палячо кви ни ги говори тука, факт е че ги почнах тогава, баща ми е луд колекциоенр на оригинални дискове на метъл, джаз, блус и класика. И аз набарах диска на Cowboys from Hell, първото заглавие което ми превлече вниманието бе на Shattered и само като чух гласа на Phil-It's storming broken glass, corpses left in piles... се влюбих, не искам да кажа че като малък съм ги слушал много но Shattered си ми беше като приспивна песничка ![]() ![]() ![]() R.I.P.-Dime -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Аз ли съм единственият, който харесва Power Metal? Много добър албум, ако и да не е типичен техен такъв. Доста надценена банда като цяло, според мен.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^Хехе, това сякаш аз съм го писала.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Would you look at me now?
Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Стига с тия заучени положения...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Абе някой знае ли нещо за слухове, че Pantera ще правят турне, а Zack Wylde ще замества Darrel
Чувам го вече от 3-4 човек и искам да знам някой от вас дали знае нещо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако говорим за "Cowboys from Hell" - горе-долу е вярно. От там нататък никак.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е то им стига да си изградят стабилна основа, натам вече всичко е основано на окраднатото. Впрочем, не ме ебе за турнето на Пантера, а до новият албум на Екзордър и евнтуално последвало го турне.
бтв, в Get Rude си има чиста груувня - Unforgiven, и по дяволите това е било през 86та, още когато Пантера са се учили как да си слагат молив на очите! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Мда, крадливи копеленца са.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бтв, в Get Rude си има чиста груувня - Unforgiven, и по дяволите това е било през 86та, още когато Пантера са се учили как да си слагат молив на очите! Следва фундаменталният въпрос "И к'во от това?" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Ми тва от тва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз лично съм голям фен на Power Metal, но натам почти нищо не ми харесва, така че не коментирам.
Някакъв добре беше казал в метъл архивите за албума-"This is what power metal should be!" ^^ -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Е то им стига да си изградят стабилна основа, натам вече всичко е основано на окраднатото. Впрочем, не ме ебе за турнето на Пантера, а до новият албум на Екзордър и евнтуално последвало го турне. бтв, в Get Rude си има чиста груувня - Unforgiven, и по дяволите това е било през 86та, още когато Пантера са се учили как да си слагат молив на очите! А вземи млъкни най-сетне, че ме дразниш. Вири си пишката някъде другаде, тук сме стари и не виждаме толкова добре мънички предмети. Дейбиш, писна ми на незнамкое вече от твоите Екзордър - цялата Пантерина агитка, която ги популяризира не може да се мери с твоите навици на конска муха и пустите ти Екзордър. Отиди при тях, подай им гъз и им кажи, че искаш много да ти го турят всичките един след друг, белким се усмириш. Пишлигар. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:19 PM |