![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Метерних? Отне известно време да го намеря в нета, разбира се.
Кой американски президент е имал язовец като домашен любимец? -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Същият, който е обичал и малки мечоци.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Ти си.
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Един провокативен спрямо теб въпрос, Вендо.
Кой американски президент води надлежни записки относно методите си на култивиране и отглеждане на марихуана? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
Би трябвало да е Бил Клинтън.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти сериозно ли?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
Не, усмихнато. Пробвам не може ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вашингтон, Кенеди, Джеферсън, Картър и много други са си пафкали редовно.
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпросът е кой се е изживявал като капацитет в отглеждането й. Инак за Кенеди не знам, но Вашингтон я е използвал като лекарство против болните си кости, Джеферсън е известен с любовта си към висококачествените вкусови удоволствия, а за Картър малко преекспонираш факта, че имаше планове за легализация на някои наркотици.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Проверих - Кенеди е пушил заради проблеми с гърба. За Картър вярно не се споменава да е пушил, само че искал да я легализира.
А Вашингтон е отглеждал като пенсионер в Петрич. -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Надявам се Вендо няма да ме линчува ако се понабутам и пусна въпрос... нал' тъй?
![]() Какво е interrobang? -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, не бе то аз не отговорих съвсем на предния
![]() Иначе тва ми звучи като портманту от interracial и gangbang ![]() -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Всъщност аз ще те линчувам при първа възможност... и далеч няма да се задоволя само с това.
А за въпроса ти - ?! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Интимидейтинг...
![]() Иначе да, интеробенга е едно малко грозновато препинателно значе, the bastard child of "?" and "!". ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
През Априлското въстание България е била разделена на четири въстаннически окръга(1;2;3;4). С името на кой град е обвързан четвърти окръг? Кои са главните апостоли във вече споменатия окръг?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Пловдив/Панагюрище , главен апостол се смята Панайот Волов, с помощник - Георги Бенковски
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Пловдив/Панагюрище , главен апостол се смята Панайот Волов, с помощник - Георги Бенковски Така е! Четвъртият окръг е бил панагюрският, а главният апостол по принцип е трябвало да бъде Панайот Волов, но силната(тарторска) натура на Георги Бенковски надделява и именно последният е смятан за (Е!)главен апостол на цялото Априлско въстание, което донякъде(?) е успяло да се осъществи в този паметен четвърти окръг, за разлика от неспоменатите три. Други по-важни фигури от панагюрския окръг са: Каблешков, Икономов, Райка Попова(по позната като Райна поп Георгиева), Захари Стоянов и др. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
айде давам някакво си въпросче...
Кого поетесата Дора Габе нарича любовта на животът си? -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Деним Димитров
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
нем
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боян Пенев? Спомням си, че Дора Габе и Багряна си съперничеха, но не си спомням с коя всъщност остана той.
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Точно с Дора Габе поради причината, че Пенев умира преди самия развод. Голяма част от творчеството й е посветено именно на него... Че и началното ми училище беше кръстено пак на него, впрочем.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да де, ама не.
![]() За любов питам, не за връзка... за жокер ще кажа, че е друг много известен български поет. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Пейо Яворов, мисля.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:кимам поущрително:
![]() ти си! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
между другото им е ужасно грозна постъпката на двете на самия му гроб на Яворов, ако може да се вярва на разпространената история. ужасно грозна.
D.t.A. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Колко градуса е температурният максимум на въздуха в България, кога и къде е измерен?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Залагам на Добрич, 45 градуса, 2002-ра
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не.
Близо си, но само с част от отговора. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Знам, че е +45 градуса и е измерен в Садово, но не знам годината...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:59 AM |