|  Дет метъл | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Дет метъл | 
|  Oct 7 2009, 07:58 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316  | Безсмилена и бездейна музика е дет метъла!   А ти си путка! Брутал дет и това е, милост да няма над неправдивите! -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right. | 
|  | |
|  Oct 7 2009, 08:42 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491  | Безсмилена и бездейна музика е дет метъла!   Както казваше по повод Цицерон, един приятел от училище (в случая ще го перефразирам): "Троле, троле да ти го начукам в коляното". Марш да преписваш ранните текстове на The Rasmus, белким откриеш смисъл в тоя живот   -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела...  | 
|  | |
|  Oct 7 2009, 09:07 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797  | Безсмилена и бездейна музика е дет метъла!   И съществуването ти май е безсмислено... -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different. | 
|  | |
|  Oct 7 2009, 09:12 PM 
				 Коментар

| |
|  Raven     Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102  | 
				^То само това да му беше проблема.. Пък Питбуле, внимавай. Всяко нещо(независимо живо или неживо) би било смъртно засегнато, ако го сравниш с Michael. xD -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." | 
|  | |
|  Oct 7 2009, 09:15 PM 
				 Коментар

| |
|  Mahtavin :>        Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 
				Стига се псувайте бе майка му дейба, писна ми. Остава и на шльокавица да пропишете и Андрея сама ше тръгне от плеърите ви.

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  Oct 11 2009, 12:39 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200  | -------------------- Bury me in a nameless grave... | 
|  | |
|  Oct 20 2009, 07:11 PM 
				 Коментар

| |
| Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846  | 
				Ingested са ми скучни. От най-мазния кор. Homestell звучи също по-кораво, обаче си е дет. Иначе Pandemia, Sikfuk, Simbiose, Atrocity. The Ordher не толкова. Тва са новите. | 
|  | |
|  Oct 20 2009, 07:20 PM 
				 Коментар

| |
| My Name Is Mud.       Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398  | 
				Atheist - Mother Man (Live At Wacken) От 16 години не са вадили албум или въобще свирили, а все едно на спирали да свирят... Инструменталът е невероятен, вокалите на Кели Шефър - не толкова, но са приятни. --------------------  | 
|  | |
|  Oct 21 2009, 08:13 AM 
				 Коментар

| |
|  Serpent Moves         Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094  | 
				^ Като ги гледах на живо преди две години (вече?   ) за близо час ме отвяха. Стори ми се, че бацаха сигурно два пъти повече. Невероятно сценично поведение/присъствие имат и се раздават като за последно. Ако на ннякой му изпадне възможност да ги гледа на живо да не се замисля и за секунда. --------------------  | 
|  | |
|  Oct 21 2009, 06:45 PM 
				 Коментар

| |
| My Name Is Mud.       Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398  | 
				Decapitated се завръщат!!! ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  Иначе Атеист имам голямо желание да гледам на живо. Като се замисля обаче тяхната музика е твърде клубна за да звучи на стадиони, нещо като Сайник, но това е единствената база за сравнение между двете групи. Не знам обаче публика на Вакен е ебаси отегчителната... --------------------  | 
|  | |
|  Oct 23 2009, 02:24 PM 
				 Коментар

| |
|  spectral      Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488  | Чудесна новина!  Щеше да е много жалко всичко да приключи за толкова яка група... -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within To weep upon her days of yore, my decadent come in... | 
|  | |
|  Oct 23 2009, 06:54 PM 
				 Коментар

| |
| Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846  | 
				^Vogg още след катастрофата си беше казал, че ще направят каквото могат, за да се съберат наново, но нещата не бяха ясни, докато не започна търсенето за барабанист. В сми, нищо не се казваше за отказване, щеше вярно да е жалко. Остава да разберем кой ще пее. Между горното, Krimh е смазващ музикант. Проверете в тубата или дръпнете Krimhera. Има какво да прави при Decapitated. И съвсем между другото, новият Squash Bowels е силен. | 
|  | |
|  Oct 23 2009, 07:35 PM 
				 Коментар

| |
				Не разбирам за какво драматизирате? Ок, Витек е починал, но нима това ще ги спре да свирят музика, да свирят метъл? Какво не било неясно с  бъдещето на бандата? Човекът е починал при автомобилен инцидент, и ето, намериха му заместник. Превъзмогнали са смъртта му и продължават. По тая логика и Содом да се разпаднат щото Крис Дудек е починал...

--------------------  | 
|  | |
|  Oct 23 2009, 09:33 PM 
				 Коментар

| |
				В две думи, казах, че Vogg временно беше оставил нещата с групата, без да пуска кепенците. В тоя ред на мисли, драматизации няма, освен твоите. В сми, можеше да пропуснеш, понеже нищо не каза. | 
|  | |
| Гост Void KD (гост) |  Oct 23 2009, 10:16 PM 
				 Коментар

| 
| Гост  | |
|  | |
|  Oct 26 2009, 08:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200  | Не разбирам за какво драматизирате? Ок, Витек е починал, но нима това ще ги спре да свирят музика, да свирят метъл? Какво не било неясно с  бъдещето на бандата? Човекът е починал при автомобилен инцидент, и ето, намериха му заместник. Превъзмогнали са смъртта му и продължават. По тая логика и Содом да се разпаднат щото Крис Дудек е починал... Абе може ли да си толкова кух... Witchhunter не беше в бандата от 15 и повече години, когато почина. A Vitek дори на тези години беше един от най-даровитите барабанисти. -------------------- Bury me in a nameless grave... | 
|  | |
|  Oct 26 2009, 08:20 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | Го еба сдухания пубер какво шепне и прави хип хоп движения... -------------------- | 
|  | |
|    Oct 26 2009, 08:29 PM 
				 Коментар

| |
|  LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS      Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321  |  Ебати якото демо! -------------------- | 
|  | |
|  Oct 26 2009, 08:32 PM 
				 Коментар

| |
|  analizator        Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681  | 
				^Така и изглежда. Някой е имал да изкара малко нерви над тетрадката в час по математика... -------------------- | 
|  | |
|  Oct 31 2009, 04:34 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200  |    -------------------- Bury me in a nameless grave... | 
|  | |
|  Nov 1 2009, 04:10 PM 
				 Коментар

| |
				Чух новия Dying Fetus който много ми хареса. Страхотна ритмика. Чух последният Gorefest който също много ми хареса, не знам защо им слагат определение - дет енд рол, като аз не чух никакъв такъв. Carbonized - авангарден грайндкор с малко дет, прилично, много при това. Като, че ли по-късните им албуми олекотяват, обаче. Чух и новият Cattle Decapitation с голямо закъснение. Ушите ми долавят Gorguts влияния. Приличен албум все пак. А и ако може gadabout препоръча нещо на Gorefest щото знам, че им е фен. Нека към препоръките да няма Mind Loss, него не го коментирам, страхотен албум. --------------------  | 
|  | |
|  Nov 1 2009, 10:29 PM 
				 Коментар

| |
|  Непросветен  Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 7-July 09 Потребител N: 3492  | 
				^ Ами, колега, като цяло албумите Soul Survivor и Chapter 13 са доста рокендролски, откъдето идва и славата им на Горфест. После спират да свирят за бая години. И като се връщат с дългосвитещ албум 2005та, са си чистак дет. То техният дет метъл си е млако по-различен от класическия, но няма вече рок енд рол влияния. "Глава 13" е доста критикуван албум, но, разбира се си заслужава цялото ти внимание. Soul Survivor е култът! Но като цяло, нищо в дискографията им не може да се пропусне. На мен личният ми фаворит е Erase. Първите две минути от първата песен са ти достатъчни да не ядеш и не пиеш един месец. :-) | 
|  | |
|  Nov 1 2009, 10:41 PM 
				 Коментар

| |
				Мерси за препоръката! Аз имах предвид, че водят последният дет енд рол, просто из интернет всичко може да прочетеш независимо колко достоверно е то. Иначе тая седмица ще преслушам дискографията им, като имам време. --------------------  | 
|  | |
|  Nov 3 2009, 08:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821  | Soul Survivor е култът! Голям култ е, няма що. Продажна мазня и простотия отвсякъде. --------------------  | 
|  | |
|  Nov 3 2009, 08:24 PM 
				 Коментар

| |
|  АnatheManiac       Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543  | 
				Аз харесвам доста "Soul Survivor". Има си доста нестандартни похвати, звучи много по-разчупено и дет'н'ролски и е прекрасна прелюдия за шедьовъра "Chapter 13". Според мен с тези албуми Горфест направиха доста смела крачка, която малко хора на тяхно място биха си позволили. И двата албума са ми доста на сърце.

-------------------- And they do arose me And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)     | 
|  | |
|  Nov 3 2009, 08:43 PM 
				 Коментар

| |
|  analizator        Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681  | "Soul Survivor" и шедьовъра "Chapter 13". Според мен с тези албуми Горфест направиха доста смела крачка, която малко хора на тяхно място биха си позволили. Най-накрая някой да го каже, дявол да го вземе! -------------------- | 
|  | |
|  Nov 3 2009, 08:54 PM 
				 Коментар

| |
				Vulvathrone излезе. Иначе Mr. Death ми хареса. И Feral, шведски дет (н рол). Garroter не ми звучи. Фил беше добър барабанист, обаче повече ми харесваше как свири в Element. | 
|  | |
|  Nov 3 2009, 10:42 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246  | |
|  | |
|  Nov 7 2009, 08:26 PM 
				 Коментар

| |
				^Благодаря, сега ще го изслушам. Иначе, http://www.youtube.com/watch?v=V5Nkj6xeUEs Чакам и въртя Close To A World Below. А Miseration пуснаха песни в myspace. Елвестам, а и Бертилсон, ако някой чу Inevitable End. | 
|  | |
|  Nov 7 2009, 08:50 PM 
				 Коментар

| |
|  I, Voyager          Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | 
				Не знам дали вече сте го обсъждали, ама:   -------------------- | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 10:04 PM |