![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Срамота е да няма тема за тази велика група. Дебюта им е невероятен от началото от края кърти здраво, а тяхното звучене е уникално.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 7-July 09 Потребител N: 3492 ![]() |
Timeless Miracle е невероятно велика група - по-велика от всички прехвалени Металики, Слеъри, Пантери и изобщо всички метъл групи!
Имат невероятен принос за метъл сцената като единствени и неотменими лидери на същата! На мен лично са ми адски любими откакто прочетох текстовете и с кеф осъзнах, че никъде, в нито една песен не се пее за колена! Велика метъл група! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
тва ирония ли беше? Иначе се надявам да издадат втори албум по-скоро време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 7-July 09 Потребител N: 3492 ![]() |
Не е ирония, човече. Просто се кефя, че ни съвпадат любими групи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само така
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
лол.
иначе са яки таймлес. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Приятно за слушане, но нищо повече от рип офф на Keeper of the seven keys на Helloween. Само дето Мишо май не е чувал за последните или може би и те са гейове като Гънс...
@Persuader недей така, опитай се да не се превръщаш в сянка на недоразумения с тези си дебилни изказвания. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рип оф?Ти си тъп
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Хайде обориме, като си по-умен.
Timeless Miracle v/s Helloween Future World Helloween - I'm alive Helloween - Dr.Stein etc... -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Повлияни cа доста от кийпърите,но си имат и собствен стил.Чак пък рип оф...Освен това съм чувал Хелоуин и им се кефя,но не смятам,че нормални музиканти като тях засулжават да бъдат споменати в едно изреченио с Butts n' Posers
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Собственият им стил само дето никъде не го откривам. Щипка Helloween, щипка Rhapsody Of Fire, щипка Falconer и това то... Какво толкова има да им се прехласвам като пичовете отркиват топлата вода години по-късно, след изброените банди... Казах, приятно за слушане и толкова. А това, че Металика, Слейър и Пантера "за нищо не стават" е друга работа...
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Навсякъде се открива. Текстовете са коренно различни от тези на споеменатите от теб групи. Вокала на Timeless Miracle много по-различен стил на пеене и коренно се различава от групите които посочи. Клавирите и китарите макар и повлияни се различават доста, а симфоничните елементи на групата са различни от тези на Рапсоди оф файър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Само ще кажа, че и на мен са ми много любима група, макар и да нямам навика да нарича любима груп група, която има само един албум. Истината е, че са повлияни от гореизброените групи, но не копират, създали са си свое уникално според мен звучене. Откъм леснозапомними мелодии много ми напомнят на Фрийдъм Кол (друга моя много любима група). Текстовете им много ме забавляват. Страхотни са! Дано скоро да се появи втория им албум.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И мен групата много ме радва.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Абсолютно. Само се надявам да не си останат единствено с него, както са тръгнали нещата.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 10:18 PM |