![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Много лесно се осмисля - човека сигурно е на 13 години.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат "Има само две групи,които могат да се мерят с Metallica-KORN и Godsmack" muahahahahahahahahahahhahahahahha |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
hmmm, ama tova e ujasno!
kakvi gi prikazvate?!? kakvo e stanalo tuk?!? njamashe me sedmica i hop! godsmack sa mnooogo jaki (!) godsmack sa NISHTOJNI! dujdovni chervei s smeshni fizionomii. znachi imat poveche ot 1 album, a? hmmm, chudesno...da -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Тука в тази тема стана "хвани единия, удари другия" за това няма да отговарям на никой от вас... така и така няма да ви повлияя...
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат hmmm, ama tova e ujasno! kakvi gi prikazvate?!? kakvo e stanalo tuk?!? njamashe me sedmica i hop! godsmack sa mnooogo jaki (!) godsmack sa NISHTOJNI! dujdovni chervei s smeshni fizionomii. znachi imat poveche ot 1 album, a? hmmm, chudesno...da sq si slu6am trippin` i adski mnoo me kefi ... kakto po4ti wsi4ko tqhno ... wypros na wkus e ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
Emi gotini pesni4ki imat pi4ovete, osobeno VooDoo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Carpathian_Wolf @ Dec 3 2003, 02:17 PM) az bih go oprili4il na evoliuiral hard rock... Ашколсун де! Че хевито какво е? ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
То същото и за прогресива може да се каже...
![]() От еволюирал хард-рок до еволюирал хард-рок разлика колкото щеш. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той е революирал хард-рок... ама айде, че те знам, че си докачлив на тема "хеви".
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 19-May 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3417 ![]() |
hoho GodsmAck dosta me kefqt .. nqma spor v tva ;]]]]]
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 5-March 09 Град: Плевен,България Потребител N: 3294 ![]() |
Godsmack са добра група. Слушам ги. Стилът, който свирят е смесица между Hard rock и Heavy metal. Да не говорим, че са вдъхновени от групи като Black Sabbath, Led Zeppelin, Metallica, Pantera и др.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Защо никой досега не спомена мръсната думичка "алтернативен"?
Пляскайте смело, на всичко, което е смес от противоречия. Те това е алтърнатив. Знам им цялата дискография, бяха част от проходилката ми. И честно казано са една от малкото групи, гордеещи се с комерсиалния си статус и използвайки формулата си, защото знаят, че в това ги бива. Освен това са адски симпатяги, надъхват, обичат си работата и са професионалисти. Как да не им се кефиш на такива скици. Просто готини типове. Не талант, а хъс и щипка иновативност в Металика, Корн, Алис ин Чейнс и прочее заемките ги правят толкова удобно познати и приятно смилаеми. Добра работа, момчета, добра. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 24-October 09 Град: София Потребител N: 3603 ![]() |
И на мен доста ми харесват, awake ми е най-любимото ми тяхно парче.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Имаха разни песни, които донякъде ми харесваха, знам ли. Друг въпрос е, че едно от малкото неща, които въобще си спомням от тях е това, май основно защото с разни компании го слушахме доста по купони.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
-I stand alone
-I fucking hate you -Voodoo -Shine down -Awake ! Много готин заряд ми носят.. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Средна работа, не са кой знае какви, но пък не са и лоши. Харесвам I Stand Alone и особено много се кефя на Voodoo.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тия пичове след Faceless нещо...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:48 AM |