![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Така, няма да ви губя времето с глупости, заглавието е ясно. Мнения за групата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
BRUTAL DEATH METAL.
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
А така, и аз за т'ва гласувах. ;]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Последният им албум, без каквито и да е било уговорки, чисто и просто си беше най-мощния дет албум за 2006. Завърнаха се с плясък.
Много ги обичам и чакам следващата тава с нетърпение - нещо ми подсказва, че ще бъде... BRUTAL!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ама и те си имат негър по потник
![]() ![]() ![]() Иначе... Brutal Death Metal@@@ -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Страшно силна група са.Миналата година имах удоволствието да ги гледам и след това всяка друга група, която излизаше, ми се струваше доста скучна
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Тука няма две мнения - една от най-здравите дет метъл банди. Чудя се с каква емотка да завърша - тази
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Цитат Бре, много са яки! Май мнението ми по темата с това се изчерпва,хахах. Само ще добавя, че всичко им е на ниво, ама Effigy of the Forgotten и Pierced for Within са 1 идея по-напред за мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Гласувах за Брутал.
Една от любимите ми групи. И тежки и технични и мелодични и смислени и ужасно хващащи с атмосферата си. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Абе с теб често се препираме из разни теми, ама като е за музикален вкус, досега твоя твърде често съвпада с моя, когато опре до дет.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хубавото е, че не помня препирните ни.
Лошото е, че не помня и преплитанията във вкусовете ни. ![]() Поздрав - Gorefest - Forty Shades -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все пак явно помниш, щото Gorefest са ми големи любимци!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой е тоя грешник, дето е гласувал, че го мързи да прислушва... ?
Да вземе да чуе и да си пръсне главата (в стената), докато слуша. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук е качен видеоклипът на "Cataclysmic Purification".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Баница!
Иначе "Pierced from Within" ми е сред любимите албуми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Немат лабаво те, тоя негър как набива бластовете си е*е майката. Последният ми хареса - много тежък!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Много точно казано.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мен последният нещо не може да ме грабне особено. Предния го въртях непрекъснато, но този не ме влече. Иначе групата като цяло си е много мощна.
http://img5.imageshack.us/i/imgp0945g.jpg/ ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е, то и при мен така, ама МеталлицаАнтиФен-ът не можа да стопли кво казвам.
С други думи обяснено, последният Суффоцатион се явява голямо и миришещо ако. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тя, че кравешката фекалия мирише, мирише, но и е тежка.
Просто албума не показва нищо ново и се преповтаря с останалите. На мен ми е еднакъв с този от 2006-та. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Да!
Първите им три албума са нещо като еталон за бруталния/техничен дет. Много тежест и свирня има там. Впоследствие не ме заинтригуваха. Едни от основателите на т.нар. NYDM! Голяма група като цяло. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Мислех си да гласувам за "баница", ама си викам, айде...
![]() Една от любимите ми дет метъл групи... ^Много точно казано. ![]() Стига се мазни бе! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Една от любимите ми дет метъл групи... Също и при мен. Харесвам много всичките им албуми, а точно последния не разбрах защо толкова го нахраниха някои. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:37 AM |