![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Какво е вашето мнение за изкуството да твориш красота върху грозното или да създаваш "съвършенство" според модната индустрия и т.н.
Чичо гугле ми показа неколко бифор/автър галерии. Ей ги и тях; Известни жени бифор/автър на липосукция мисля Общи Цици и други Още много Вие бихте ли се подложили на нещо такова? И мнение относно цена/услуга също ше е интересно. Ако обиждате темата, ше псувам. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
На теве най-добре щи отива една пластичната операциийка
![]() Иначе съм против тези операции. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Услуга като всяка друга, няма нищо лошо и толкова странно. Даже това, което Е странно за мен е, че хората толкова роптаят срещу нея, като не искаш не се възползваш и точка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Такова нещо го разбирам , когато човек е на възраст (40+) и климаксът вече му чука на вратата. Или наистина има много голям проблем с тлъстините.
Егати изкривените снимки. На едната някакво смешно разрошено момиченце, а на другата - гримирана мадама. То не е само да се окълцаш, трябва да се грижиш за себе си. ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Лошо няма стига да има мяра. Преди време една позната ме навиваше да се записвам медицина и да специализирам такива глупости. Добре, че не я слушах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
И аз мисля, че е хубаво нещо, стига да не се прекалява.
Днешната наука позволява някой с проблем или мераци да подобри живота си, така че защо да не го направи? Останалото са просто глупави предразсъдъци. НО с мярка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Услуга като всяка друга, няма нищо лошо и толкова странно. Даже това, което Е странно за мен е, че хората толкова роптаят срещу нея, като не искаш не се възползваш и точка. Подкрепям. Не винаги резултатите са по-добри от преди,но рисковете на занаята. Нормално е, стремеж към красота, адски човешко качество. Дори бих могла да нарека пластичната хирургия вид изкуство, твори се, целта е същата. Кофтито за мен е,че често се появява едно уеднаквяване, чисто продуктово,но въпрос на каталог. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
За! Но тия липосукции са леко простотия, освен ако човека няма медицински проблеми с качването. Тва шкембе на снимката ми го дайте на мен и за 4 месеца няма да го има
![]() и да ето : http://www.southparkstudios.com/clips/1035...erm=liposuction |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Къде без пластична хирургия? Майната им на силиконовите цици и устни, говоря за сериозните неща - възстановителни операции при изгаряния, обезобразявания, травми и т.н.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Нищо лошо няма в пластичната хирургия.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Ам... аз си знам, че вкусът е разтегливо понятие, но ако ще се прави нещо... ще е с вкус и ще е естетически издържано. Аз лично не бих се подложила на този етап, но напълно подкрепям хората, които го правят с цел различна от перчене. Суета, суета... но... в крайна сметка whatever makes us happy.
![]() По принцип се прави за добро... но опита показва, че не винаги е така. :ДДД -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
От както жена ми си оправи циците съм много доволен от пластичната хирургия.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Силикон ли си сложи?
Кажи как е след раждане на две деца? Изобщо заслужава ли си тази процедура? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
От както жена ми си оправи циците съм много доволен от пластичната хирургия. ![]() Щом настояваш, дай да ги видим :> ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Е , то от последното раждане минаха 3 години. Иначе операцията мина много бързо, следобеда и сложиха силикона и на другия ден на обед си беше у нас.
^Ти все още си малък чиикиджия и такива работи не ти се полагат да гледаш. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Отвсякъде съм за!
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:18 AM |