![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
![]() Антихристът. -------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Абе пичове, какво го правите всичко толкова сложно? Не вярвам в Господ и точка. Никви агностици, никви философски течения, никакви спорове, нищо. Просто не вярвам, и както каза Ската, си живея много приятно животеца! end of story (: И аз съм така! ![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Ха, днес на какво се натъкнах в dir-a:
След провелия се референдум Швейцария забранява строежа на минарета Адски ми се издигат в очите тия люде. Отдавна са се доказали като умен народ и сега отново.. Респект! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Атеизъм!
Не можеш да накараш един човек да вярва,в каквото и да е..музиката е моята религия и само тя ми дава "покой на душата" и т.н. душевни извисения ![]() А за самата религия-мисля,че е създадена с цел манипулиране на "по-простите" люде от властта...Лично мнение. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^^ Жалко за швейцарците :S Но и това ще се оправи... Там всичко се оправя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз пък хич не ги съжалявам.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ми кофтито е, че може да си навлекат гнева на малцинствата, които там са (доколкото съм запознат) в учудващ баланс и мир. Ако бях на мястото на Швейцарските политици нямаше да го пускам на референдум това нещо. Принципно съм против референдумите. Както виждаме всеки ден, е изключително лесно да се наведе народа мъм едина или друга посока на мислене. Дори много развитите общества не са имунизирани от това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Нима? Сам казваш, че не одобряваш религията във всичките й разновидности. Всички знаем за кои определени хора религията е начин на живот преди всичко. Когато излезе от вкъщи само създава напрежение. Най-много решението да накара някои хора да пораснат малко. Не е ли смешно, че в една и съща държава се намира адронния колайдер и се разисква въпроса за минаретата? Ако ти казваш, че е задръстено да се забранява, аз пък казвам, че е задръстено да се изисква. Научи се да живееш с различното мнение, че все по-трудно започвам да намирам разлика между религиозния и либералния фанатизъм...
Между другото италианците продължават ли да връщат лодки с мигранти от Африка и ЕК продължава ли да ги критикува за това? Националистическите партии записват ли изненадващи успехи на европейските избори? Не са само швейцарците. Недей ги мисли толкова всичките тези работи, че ще си докараш някоя болест! Далеч по-лесно за душевния мир е да ги изкараш заблудени и заслепени за единственият Път! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Принципно съм против религията във всичките и разновидности да. Само че не съм този, които ще дава тон в живота на хората в света. Религиите съществуват и аз трябва да се съобразявам. Точно религиозната свобода позволява на Хадронния колайдер да съществува обаче, което е леко иронично. Представяш ли си го в Сирия или Израел?
Никой не го изисква бе човек. Хората искат да имат официално регистрирана църква това е. Доста по-добре е според мен да имат официална джамия, която отговаря на държавни стандарти и подлежи на много по-лесно наблюдение, отколкото да се събират в некви мазета без надзор и да слушат , че начина да се борят за свободите си е да се взривяват на пазари. Това е всичко. Не съм фанатично либерален. Както съм казвал и преди дори в някой сфери съм доста консервативен. Донякъде дори съм съгласен за лодките с нелегални иммигранти в Италия. И да не са само Швейцарците. Такава е ситуацията в момента. Света се промения и хората се страхуват от това и се затварят в себе си. И всъщност ксенофобските партии не са чак толкова големи. Според мен вече започват да се свиват. Друга тема де. А да - душевния ми мир не го знаеш и нищо му няма ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Хората искат да имат официално регистрирана църква това е. Доста по-добре е според мен да имат официална джамия, която отговаря на държавни стандарти и подлежи на много по-лесно наблюдение, отколкото да се събират в некви мазета без надзор и да слушат , че начина да се борят за свободите си е да се взривяват на пазари. Е те им забраниха само минаретата. Не са съборили джамиите ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Принципно съм против религията във всичките и разновидности да. Само че не съм този, които ще дава тон в живота на хората в света. Религиите съществуват и аз трябва да се съобразявам. Айде де ![]() Искам да ти покажа нещо по въпроса за африканските мигранти в Европа. Тъй като се старая всячески да не ставам безскрупулно копеле, защото е много лесно иначе, имам тази снимка на компютъра си и е сред любимите ми. Мигранта е черничък, би трябвало да се моли на Аллах, което няма да му донесе много бонус точки, но гледайки го си мисля, че ако от мен зависи дали да го върна в Ада ще ми е МНОГО ТРУДНО... ![]() A would-be immigrant prays after arriving at the Puerto Rico beach on Spain's Canary island of Gran Canaria July 1, 2008. (REUTERS/Borja Suarez) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никога не съм твърдял, че ЕС трябва да стане САЩ. Много повече може да стане...
Общо взето не разбрах останалото което си написал. Някакси много разхвърляно. Не разбрах и посланието с африканца :S ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забрави, пич. Дай да не превръщаме всяка тема в политическа. Просто ми действаш като магнит.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Евала! Де да беше и тука така. -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Като толкова държат да слушат воя на моллата, да си ходят по родните места. Тук е Европа!
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ако са родени тука
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Въпрос с повишена трудност. Пък заучените фрази не са длъжни да отговарят на допълнителни въпроси! Те са така и точка ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Тебе те знам, че не си добре, ама не предполагах, че си ЧАК толкова лесно манипулируем
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Не знам колко трябва да си изкрейзил, че да налиташ на 80+ годишен дядка..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
^
![]() Period. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Не знам колко трябва да си изкрейзил, че да налиташ на 80+ годишен дядка.. Може да е искала да му целуне ръка. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък викам, че заради такива като нея козлето горе има такъв безумен подпис
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Уви, не е безумен подписът. Защото подобни обсебени хора има твърде много.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Едните са обсебени с религията, другите с незачитането на религията, все един дол дренки сте.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ахам...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:00 PM |