![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Ако си намериш "постоянна" я питай колко парчока е издухала на колко души от колко различни сайта преди да ти пристане, щото на такива аз вяра нямам
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Честно казано никога не съм посещавала такива сайтове, но идеята не ми звучи особено добре,а по-скоро обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
http://img69.imageshack.us/img69/8826/wall1024x768.png Сайт за запознанства, с който се занимавам. (с не малък екип де) Още не е довършен. Типично фолкаджийски насочен, естествено. Добре де, защо трябва да е фолкаджийски насочен? Ако се направи такъв сайт за фенове на тежка музика, няма ли да е успешен? -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Парите движат, а за жалост в България фолкаджиите са дооооста повече от нас. За да накараш един чалгар да си сложи 'стикерче' на снимката и да плати 2.40 е доста по-лесно от колкото един металяга, примерно. Пък и нещата са страшно много, идеята е, че ако сайта е насочен към по-голяма общност от хора, то сме една идея по-близко до това, което гоним.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Смятам, че хората гледат на тези сайтове (а до някаква степен и персоналните страници Фейсбук/Майспейс/етц) като място на което да намерят одобрението/възхищението на (не)познати. Всеки си има своя индивидуална гледна точка по въпроса, разбира се.
Това, което аз не намирам за приемливо в случая са момиченца на по 10-12 годинки да се снимат по гащи в някой такъв сайт под името "gotinata_kaka_f" и "администраторите", които *уж* проверяват всяка снимка да бездействат. Също така не мисля, че съществува нормално и себеуважаващо се момиче, което да намира за нормално (а още по-малко за привлекателно...) някой космясал чичка на +50 с коремче и татуирана русалка с надпис "мама" на рамото да й прави "комплименти" от рода на "sladur4e, da ne bi gospod da e izgubil nqkoi ot angelite si v Raq?? Uspexcheta ![]() ![]() Всеки си знае за себе си, в крайна сметка. Аз например не смятам за нужно да имам акаунт в сайт за запознанства... нито да поствам снимки на които се чепя по (без) бельо на спалнята, естествено заснети с таймер ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://img69.imageshack.us/img69/8826/wall1024x768.png Сайт за запознанства, с който се занимавам. (с не малък екип де) Още не е довършен. Типично фолкаджийски насочен, естествено. Добре де, защо трябва да е фолкаджийски насочен? Ако се направи такъв сайт за фенове на тежка музика, няма ли да е успешен? Едно и също е. Абсолютно едно и също. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Съгласен.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това dark-date, откакто научих за него, не мога да го възприема... а уж метъл сайт за запознанства бил... никак не ме кефи.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
+1 за поста на Chimera. Хората търсят одобрение. Излизайки навън in real life е доста по-адекватният начин да се запознаеш с някого според мен.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
А защо да не използваш и двата начина?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Аз съм твърдо против сайтовете за зпознанства,особено против Импулс.Бг.
Против съм защото никой не е себе си,всички са комплексари и всички са други. Харесвам само Фейсбук-а и МайСпейс-а,другите са пълна боза ![]() -------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
Все ми е едно.Аз имам регидтрация, но само защото си намерих някои познати, които не виждам вече.Като цяло освен спейса и VF с друго не се занимавам.Мале а видяхте ли онзи сайт Мадами, леле само каде не са направили сайт нае**ме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Кой ти е казал, че не са направили
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
и аз имам рег в Dark-date и в импулс имах,ама я блокнах,както направих с повечето регистрации
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th May 2025 - 05:03 PM |