![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Името на новия албум на BURZUM e "Den Hvite Guden". В него ще се разказва за историята на Белия бог. Някои от песните в албума ще са доста стар материал, като едното от парчетата - "Uruk-Hai" е сътворено през далечната 1989. В тази му версия, ще бъде с променен текст, заради концепцията на материала. Ще бъде включена също така и оргиналната, китарна версия на "Daudi Baldrs".
Aлбумът се очаква през март/април 2010. -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
"Belus" излиза на 8-ми март чрез Byelobog Productions и ще включва следните песни:
01. Lukans Renkespill 02. Belus' Død 03. Glemselens Elv 04. Kaimadalthas' Nedstigning 05. Besøk Til Kelio 06. Alvenes Dans 07. Alvegavene 08. Sverddans 09. Keliohesten 10. Morgenrøde 11. Belus' Tilbakekomst Ето тук е и обложката. -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 02:11 PM |