![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
^ Извинявай но може ли не всеки льольо да ме нарича "мацка", и при тва не съм побъркана по Хетфийлд ама какво да кажа естесвено че ще избера любимата си група, при това група с доста широка популярност, така че не виждам проблем, пък и си мисля че колкото всеки останал на тоя форум може да сподели мнението си толкова мога и аз или виждаш някакъв проблем и трябва специално разрешение да ти искам ако искам да напиша нещо? Защото иначе може би някой тъпак ще си помисли че света се върти около мен, аз ако прочета мнението на някой нямам проблеми ако имаш някакви комплекси избивай ги на друго място но не се заяждай с мен, ако обичаш да си имаме уважението.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 7-July 09 Потребител N: 3492 ![]() |
Обръщението ми беше към всички в темата. Ти просто беше последна. И между другото в твоя случай по-бива, защото не е изключено Металика да правят химн на метъла, защото са наистина най-известната банда.
Но въпросът е принципен. Защото, както личи и от ника ми, явно съм фен на Persuader, но няма да седна да ги класирам за химн на метъла, защото не са достатъчно известна банда. Въпреки че са ми любими. ![]() Мацка е всяко младо момиче и не се среща често някоя да се обиди от определението. Иначе благодаря, че ме причисли към групата на висчки льоловци. И между другото, с изказването си донякъде демонстрираш някаква комплексираност на тема лично мнение. Аз не. Просто имам по-твърд език. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Не нямам проблеми с никое лично мнение, просто с този коментар че света се върти около мен... а и бях ядосана вече от друга тема в която няколко човека се нахвърлиха доста грубо върху мен и автоматично причислих цялото ти изказване към грубостите и затова отговорих така рязко, защото ми писна всички които не ме познават да си мислят че съм няква си пикла с която могат да се държат както си поискат.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Излишно задълбавате и осирате темата (с извинение).
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Определено това Е най-подходящо за химн
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Как не разбираш, че пича яко се ебава...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Аз номинирам Emperor - I Am The Black Wizards.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
За мен завинаги ще си остане Nothing else matters...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Според мен няма смисъл да е балада...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=jsmcDLDw9iw
Това, ако изобщо има нужда от химн. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Братле.......
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Може би Reign in Blood или Seek and destroy
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Razor - Fast and Loud
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 ![]() |
Има решение ще викнем Веселин Маринов да направи едно парче щом мое да направи химн на полицията мое и на метала!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 10:04 PM |