![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Какво ви е мнението за хека?...Правя сам 23
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Много тъпа игричка, незнам как може толкова народ да се зариби по нея, ама като си предсавя бейзбола в щатите примерно и вече не ми е чак толкова странно.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не му ли отмина времето на това чудо? Аз така и не се зарибих по него, предпочитам футбол или баскетбол, тъпо ми се струва
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ако човек седне да се занимава, стават жестоки неща...но иначе наркомански футбол
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Защо всички сравняват подритването на някаква торбичка с ориз (примерно) с какъвто и да е вид спорт? Че и до наркомании стигнахме... абе ей.
![]() Ние едно време в даскало играехме на Настъпванка... В тоя смисъл и хекът е същата времегубка. Лично на мен никога не ми е допадало... може би щот' съм куц. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Има някои, които го приемат и като спорт незнайно защо, да им се чудиш. И то даже го предпочитат пред нормален футбол да речем
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Много тъпа занимавка, аз лично предпочитам футбол или атлетика.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
имах едни познати които играеха хек само като са напушени яко и си се смеят постоянно, иначе в нормално състояние никога не играеха
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Голяма тъпня
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Торбичката, която ритат е много симпатична
![]() Защо се нарича хек? Заглавието на темата ми напомня за вкусната рибка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Ако не ме лъже паметта, на хек съм играла само 2 пъти и то с все с високи токчета.
![]() Забележително обаче е, че в Русе около 90% примерно играят хек. Това някаква типично "наша" игра ли е? ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^^аз също е обичам тая рибка
![]() но по темата на мен също не ми допада хека не съм добър на него но и нямам намерение да се усъваршенствам играл съм го няколко пъти без интересно ми е,но все пак понякога е по добре от колкото да бездействаш и да скучаеш -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хекът е за тъпаци.
edit: Въобще не можах да измисля какво друго да напиша, за да не звуча толкова повърхностно категоричен... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Тъпа игра е ,но защо да е за тъпаци бе ?
Играя хек доста често .....За загуба на време.Футбола разбира се е в кръвта ми(тренирал съм 3 години) Разбирам и хека де ![]() И другото доколкото знам тая игричка се е ъпгрейдвала в спорт ...Официален при това и не виждам кое му е лошото при положение ,че има малумни игри като голф които не са хич по умни ![]() Corey Аз прая малко повече ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
малоумно е
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Няма никъв смисъл и за тва писва супер бързо.10 мин макс и вече ми е тъпо.Тия дето го правят всяки ден с часове нещо не са в ред
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Хека е една доста страхотна комбинация от спорт и изкуство. Нещо като уличния баскетбол или скейтборда. Явно повечето хора тука не сте играли достатъчно, за да почувствате невероятното удоволствие, което доставя играта с 3 4 добри хекъра. Не е много популярна, защото изисква доста посвещаване и разочарование в началото - докато се научиш да правиш осонвните трикчета и движения. Повечето хора се отегчават в началото. Мен ми отне седмици игра докато посвикна и сега горе долу се справям. Играя обаче доста нередовно и просто поддържам нивото(не съм пипвал от 2 месеца). Трикчета мога само около 4 5. Друга готина страна на хека е, че е социална игра. Тоест отивам питам Мога ли да се включа? казват да и почваме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Е да де повече от половин час не играя ,защото писва наистина ...почивам си ,разкарам се и пак го разцъкам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^^Аха...Ето един човек да ме подкрепи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Деца какво е това ХЕК
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Ами честно да ви кажа, не видях никой тук дето знае какво аджеба е хек и отде идва - доколкото разбрах - наркосманска игра...лошото е, че дори дето игараят явно не знаят...
Играта, ако я наречем така е азиатска доколкото знам, но се играе с малко по-различна "топка" - няколко пера с вързана за тях тежест - т.е. като пада, да пада с тежестта надолу. Не се казва хек обаче, има си друго име, но идеята е същата. Тази игра се е играла от хора, котио се заниамват с бойни изкуства и целта е същата, колкото се може по-дълго да не се позволи на джаджата да падне на земята... това е развивиало координацията, преценяването на тежестта на тялото, движението, силата на удара и всичко, за което се сетите... даже мисля, че има един филм с джеки чан, дето в някакъв манстир я играеха тази игра, само, че с много екстри - т.е. правеха някви супер луди неща и акробатики.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
ми и аз расцуквам хек но все пак предпочитам нещо по силово като баскетбола
![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
имах едни познати които играеха хек само като са напушени яко и си се смеят постоянно, иначе в нормално състояние никога не играеха Ами нормално, да ти кажа ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
На мен ми е мноу забавно но бързо писва
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 20-December 09 Потребител N: 3672 ![]() |
мисля, че повечето от хората дето "мразят" тази игра .. просто не са я играли .. в смисъл , че не може да отидеш да ритнеш двапъти хека .. и да решиш колко тъпа и смотана е играта .. аз също съм страшно зарибена .. и отначало не можех нищо да напрая .. та аз нямах нито кой да ме учи, нито хек .. един ден накарах с 300 зора една приятелка и тя се фана .. е да ви кажа, благодарна съм и , че не ме отрепа тогава
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
What the хек Richard Speck; Eight Nurses You Wrecked!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не мисля, че хека ще бъде забравен. Все ще се намират хора, които да ритат.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
О, да хекът е забавен в компания с хора, които могат да играят..и да не могат пак е забавно де.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Играх около половин година(и то все с кубинки), не съм правил кой знае какви номера, но все пак ми омръзна с времето. Бива обаче за разпускане, де.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:42 PM |