Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Форумната анкета за 2009
Ghost
коментар Dec 20 2009, 09:18 PM
Коментар #1

spectral

Група: Потребители
Коментари: 1821
Регистриран: 19-December 07
Град: София
Потребител N: 2488

Видях една много хубава тема, пусната за 2007-ма година от SepulTeraHead и си позволих да я изплагиатствам. blush.gif На мен ми беше много интересно да попълвам, давайте и вие...

Музика

Албум на годината - Behemoth - Evangelion. Голяма конкуренция имаше с Nile и Immortal, но за мен надделяха поляците. Просто най-смазващия им албум!

Най-добър албум на българска банда - Serpentine Creation - Dystopia. Приятен блек правят нашите. smile.gif

Най-добър дебют - Beneath the Veiled Embrace на Pythia, много добра група!

Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Адски ми е безличен и скучен, колкото и да го слушам...

Най-добрия концерт - Moonspell, разбира се! wub.gif Просто ме отнесоха, такова нещо малко групи правят. Искам пак!

Най-яката банда, която открихте през годината - Ghost Brigade като че ли.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да, чета чат-пат ревютата и повечето са си доста яки. smile.gif

Какво ви даде форумът през 2009? - Ами, доста нова музика чух покрай вас. openwidehug.gif

Какво най ви издразни във форума през годината? - Разни заядливци, които няма да зарадвам, като ги спомена.

Най-смислена тема - За новите групи, поне аз доста научих оттам.

Най-тъпа тема - За хитлеризма или каквото беше там...

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Постигнах си повечето цели, успях и да се променя към малко по-добро. happy.gif

Какво е най-голямото ви разочарование? - За пръв път от много време нямам големи разочарования за изминалата година. smile.gif

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Новият на Tristania.

Очаквания от личния живот - Нещата да си останат същите, каквито са сега.

Пожелания за скъпите съфорумци - Щастие и късмет, какво друго. tongue.gif

--------------------
An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in...
Go to the top of the page

+Quote Post
Svetyl
коментар Dec 20 2009, 09:29 PM
Коментар #2

Поетично бездушен

Група: Приятели
Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Музика

Албум на годината - SaXoN - Into the Labyrinth - няма кой друг да кажа smile.gif
Най-добър албум на българска банда - не знам, наскоро чух Project Arcadia, май него ще кажа.
Най-добър дебют - тука не знам smile.gif
Най-голямо разочарование - 3 Inches of Blood... всякаква уникалност се изгуби.

Най-добрия концерт - Hammerfall.
Най-яката банда, която открихте през годината - Pero Defformero smile.gif

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Не.
Какво ви даде форумът през 2009? - Най-вече някои албуми и групи.
Какво най ви издразни във форума през годината? - Откровената глупост, изливаща се от постовете на някои хора.

Най-смислена тема - Торентите, За новите групи, Препоръчайте групи като...

Най-тъпа тема - Не са една или две.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Цяло лято на разкопки, положителна промяна в чисто личностно отношение.
Какво е най-голямото ви разочарование? - доста хора ме разочароваха.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Iron Maiden, SaXoN, Red Hot Chili Peppers.

Очаквания от личния живот - Най-вече спокойствие.

Пожелания за скъпите съфорумци - Здраве и щастие.

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Dec 20 2009, 09:40 PM
Коментар #3

My Name Is Mud.

Група: Metal World Conclave
Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

Оо, аре и аз ще попълня тази анкета, изглежда интересна.

Албум на годината - двуомя се между Napalm Death - Time Waits For No Slave и Devin Townsend - Addicted.
Най - добър на българска банда - няма, рядко слушам български банди с изключение на Suffer H ама те са минало.
Най - добър дебют - Еternal - The Berserk's Legions Defiance
Най - голямо разочарование - Illdisposed - To Those Who Walk Behind Us, Chimaira - The Infection
Най - добирят концерт - Sodom; Soulfly
Най - яката банда която открих през годината - Strapping Young Lad blink.gif
--------
Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - определено.
Какво ми даде форумът през 2009? - Много нови банди, какво повече от това!.. и приятелства. smile.gif
Какво най-ви издразни във форума през годината? - нищо до този момент.
Най - смислена тема - "Препоръчайте ми албум на група"; "Дет метъл", естествено. :Д
Най -тъпа тема - "Оня над тебе" - много мазническа тема..
Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Постигнах си повечето цели, успях и да се променя към малко по-добро.
Какво е най-голямото ви разочарование? - За пръв път от много време нямам големи разочарования за изминалата година.
^^Тука един бърз копи-пейст
Най - очакван албум - Misery Index, Vreid, Gorguts - ясно е, че тази година няма да е..
Очаквания от личния живот - само възход и подобрение!
Пожелания за скъпите съфорумци - много щастие, здраве, късмет и любов. smile.gif

--------------------

+Quote Post
killer_rose
коментар Dec 20 2009, 10:07 PM
Коментар #4

Просветен

Коментари: 392
Регистриран: 4-September 08
Потребител N: 2968

Албум на годината - Epica - Design Your Universe
Най - добър на българска банда - Project Arcadia - From The Desert Of Desire
Най - добър дебют - За съжаление не мога да се сетя дебют, който ме е впечатлил много.
Най - голямо разочарование - Тук също, слава богу,не мога да посоча нищо - групите, които очаквах че ще издадат силни албуми го направиха. Може би не останах достатъчно доволен от Thunderstone - Dirt Metal, но не мога да го нареча точно разочарование.
Най - добрия концерт - Sabaton, Rage - Sofia
Най - яката банда която открих през годината - Carach Angren (безкрайно благодаря на sharon)

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да!
Какво ви даде форумът през 2009? - Много качествени предложения и четене на доста компетентни коментари от хора, които разбират от музика.
Какво най ви издразни във форума през годината? - Безмислените коментари на някои хора,дошли просто за спам - за щастие са малко.
Най-смислена тема - Последната група, която открихте?, Оцени албума, Metal World торенти
Най-тъпа тема - не се сещам в момента - имало е много...

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - успехи в учението зесега,посещаване на много концерти...
Какво е най-голямото ви разочарование? - rolleyes.gif ...

Най-очакван албум - Rotting Christ, Cradle Of Filth, Carach Angren...
Очаквания от личния живот - всичко най-хубаво...
Пожелания за скъпите съфорумци - същото, като горното...

--------------------

+Quote Post
blame
коментар Dec 20 2009, 10:29 PM
Коментар #5

Silver

Коментари: 1348
Регистриран: 21-November 05
Град: Габрово
Потребител N: 1032

Музика

Албум на годината - La Coka Nostra - A Brand You Can Trust - с това ще запомня годината си мисля. Ако говорим за метъл - Eternal Tears Of Sorrow - Children of The Dark Waters - може би защото го и очаквах най-много.

Най-добър албум на българска банда - много малко БГ слушах тази година, уви... да кажем Fyeld - Not Blond Enough To Survive The Holocaust

Най-добър дебют - пас...

Най-голямо разочарование - Paradise Lost - Faith Divides Us/Death Unites Us - не е лош албума, просто очаквах нещо малко по-запомнящо се от Paradise Lost.

Най-добрия концерт - Edguy, Blind Guardian, Scorpions - Каварна + Няколко доста добри габровско клубни... //edit: Гааа, ама аз хептен съм загубила преценка за времето - IN FLAMES WE TRUST!

Най-яката банда, която открихте през годината - La Coka Nostra - да, да, като големо рапо почнах да звуча...

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да. Има развитие,което е най-важното.

Какво ви даде форумът през 2009? - Хм, естествено новини и малко повече започнах да си вярвам на музикалнмата преценка. biggrin.gif А, и няколко супер яки вица научих!

Какво най ви издразни във форума през годината? - Това, което и извън него - глупости.

Най-смислена тема - Е как, Случайни глупости. wub.gif

Най-тъпа тема - О, тез не ги чета.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Научих това онова.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Че си мислех,че отдавна не съм чак толкова наивна.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - хм... Wintersun? Въобще не знам насрочен ли е. Любопитно ми е най-накрая да излезе.

Очаквания от личния живот - Абе надявам се да мине добре, доста неща уж ще се променят.

Пожелания за скъпите съфорумци - Здраве! smile.gif

--------------------
Life changes.. People don't.

+Quote Post
Crafter
коментар Dec 21 2009, 09:22 AM
Коментар #6

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Потребител N: 188

С удоволствие ще се включа и аз.

Музика

Албум на годината - Rammstein - Liebe ist fuer Alle Da и Primal Fear - 16.6 са двете издания, които могат да вземат личната ми награда. Като цяло, обаче, слаба година. Kreator, Megadeth, Rebellion, Hammerfall, Grave Digger и още милион банди издадоха албуми, които очаквах с огромно нетърпение, но в крайна сметка останах леко разочарован.
Най-добър албум на българска банда - не следя нашата сцена, но, вижте, братята сърби имат с какво да се похвалят.
Най-добър дебют - Не се сещам за нито един запомнящ се дебют на нови лица.
Най-голямо разочарование - Winger - Karma. А американските ветерани са последните, от които очаквах нещо разочароващо.
Най-добрия концерт - Rage и Sabaton в София. Този концерт остава в историята.

Форума/сайта
Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Сайта - не. Форума - в голяма степен да. Инак ревютата паднаха като качества до такава степен, че да отказвам да ги чета и докато Warrior-а седи стабилно, а старата школа (Mort, Scion, Sharon, Dragontear) дори се развиват, то някои от свръх активните фрешмени (Shogot, MetallicaAntiFan) пишат простотия до простотия и понякога ми се догажда от малоумностите им. Другите (gadabout, moonshield, Preacher и др.) да ме извинят, но явно стиловите ни предпочитания не се докосват и не съм им чел нещата. А току-що появилото се лице на Brizeida може би ще донесе нужното разведряване. Честно казано винаги съм предпочитал да чета ревюта написани от жени.
Какво ви даде форумът през 2009? - Както винаги - От всичко по много.
Какво най ви издразни във форума през годината? - Това, че не видях достатъчно интелигентни нови лица наоколо, а новата простотия, която се шири наоколо не ми е баш по вкуса. Въпреки това Preacher и Intercessia се появиха в края на двете полугодия за да ми покажат, че все пак форумът няма да пропусне и тази година без 2-3 добри попълнения. И в този смисъл, добре дошли!
Най-смислена тема - Харесвам "Оцени албума". Жалко, че темата не се възприема сериозно от повечето участници.
Най-тъпа тема - Много.

Извън музиката и форума
Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Ще пропусна този въпрос, но ще се похваля, че съм повече от доволен от развитието си.
Какво е най-голямото ви разочарование? - Имам чувството, че повечето ми познати (а и някои приятели) крашнаха тотално в първи/втори/трети курс на университета. Буквално не мога да повярвам как някои хора, които са се справяли сравнително добре с един вид трудности, изведнъж се оказват без никаква земя и фейлват във всяко отоношение на живота. По-лошото е, че понякога сравнително успешното съществуване те кара да забравиш какво е да се учиш от проблемите.

Очаквания за 2010:
Най-очакван албум - Rage, Dream Evil, Gamma Ray, Kamelot, Iron Maiden, Nevermore и със сигурност изпускам още поне 10 неща. Надявам се 2010 да е по-добра от 2009.
Очаквания от личния живот - Твърде лично.
Пожелания за скъпите съфорумци - Здраве и личностно развитие.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 21 2009, 09:49 AM
Коментар #7

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Музика
Албум на годината - Merauder - God Is I - Просто безапелационно за мен. Иначе излезнаха и други страшни албуми като най-якото беше, че големите светила от 80-те всъщност този път не се изложиха.
Най-добър албум на българска банда - Fyeld - Not Blond Enough to Suvyve the Holocaust - не че съм некъв нео метъл фен, ама качеството тука е неоспоримо.
Най-добър дебют - The Empire Shall Fall - Awaken
Най-голямо разочарование - Нямам представа. И да е имало, отдавна съм спрял да го слушам и не го помня даже.
Най-добрия концерт - Vendetta/Knuckledust! Biohazard също беше лудница.. И Napalm Death!
Най-яката банда, която открихте през годината - The Mighty Mighty Bosstones!

Форума/сайта
Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Чесно казано поствам достатъчно рядко, че да не ми дреме, но все пак - не, твърде много комплексари с тъпи мнения.
Какво ви даде форумът през 2009? - Както винаги, антропологичен материал, доказващ безумието на обществото ни .
Какво най ви издразни във форума през годината? - Аре не издразни, но учуди тотално, защото имах някакви други представи занивото на общата култура тук - никой не каза една дума за Killing Joke. WTF!?
Най-смислена тема - Темите за новопоявили се албуми винаги са били най-смислени. Иначе другите "Харесвате ли ХХХХ" или "Траш/метълкор/майка ти ли е ХХХХ" са тъпи.
Най-тъпа тема - Nikoi тук заслужава lifetime achievement award заради онази за национализма.

Извън музиката и форума
Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Брак, дете, снимка с Бойко Борисов... не мога да се оплача хахах
Какво е най-голямото ви разочарование? - Абе тя като цяло беше гадна цялата, но преди около месец изгря светлината в края на тунела и не ми се оплаква за неща, които не важат вече.

Очаквания за 2010:
Най-очакван албум - Nevermore, май. Въпреки че може и да има и Machine Head към края, да не говорим пък за разни родни от сорта на B.F.D.M. или, живот и здраве, Vendetta.
Очаквания от личния живот - Очаквам новата ми и доста по-добре платена работа да ме лиши от усещането за тотален житейски провал, което ме преследва цяла година.
Пожелания за скъпите съфорумци - На някои им пожелавам да пораснат, на останалите - здраве, пари, курви, бело...

Цитат(blame @ Dec 20 2009, 10:29 PM) *
Албум на годината - La Coka Nostra - A Brand You Can Trust - с това ще запомня годината си мисля. Ако говорим за метъл - Eternal Tears Of Sorrow - Children of The Dark Waters - може би защото го и очаквах най-много.

...

Най-яката банда, която открихте през годината - La Coka Nostra - да, да, като големо рапо почнах да звуча...

Евала, бе. Тва цялото крю нема лабаво. Особено Ill Bill щото си е мтълче хаха.

Edit: БОЖЕ ГОСПОДИ ДОРИ НЕ СЕ СЕТИХ ЗА КОНЦЕРТА НА FAITH NO MORE ОТНАЧАЛО!!!!!!!!1111 suicide.gif

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Dec 21 2009, 10:33 AM
Коментар #8

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Е, хайде и аз...

Музика

Албум на годината - Immortal - All Shall Fall. Смазващо завръщане на норвежките блек крале, не че някой е очаквал друго. Абсолютно образцов албум, който тепърва има да се върти до побъркване.

Най-добър албум на българска банда - Бих казал този на Project Arcadia. Иначе годината беше отчайващо слаба откъм родни издания.

Най-добър дебют - Crimfall - As the Path Unfolds... Огромен потенциал и изобилие от идеи. Струва си да се чуе от фенове на всякакви стилове. Иначе се чудех дали да не се изгавря, посочвайки тавата на Heaven & Hell, но би било абсурдно да наречеш точно тях дебютанти.

Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Тотално падение на една от любимите ми групи. Тръгнаха натам още с миналия, но тук не просто удрят дъното, а направо дълбаят и под него.

Най-добрия концерт - Много се колебая между W.A.S.P., Kreator и Sabaton/HammerFall. Май последният натежава малко повече. Както и да е, страхотна лайв година!

Най-яката банда, която открихте през годината - Канадците Strigampire. Зверски идеи и свирене!

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - В общи линии да, макар че има какво да се иска. Сдобихме се с някои ценни попълнения в авторския екип, остава само да се ошлайфат.

Какво ви даде форумът през 2009? - Запознанства с няколко интересни хора; възможността да се позабавлявам на едно-друго.

Какво най ви издразни във форума през годината? - Войнстващата тъпотия на доста потребители, за която лек не е измислен, уви.

Най-смислена тема - "Оцени албума" може би. В темата за дет метъла също много интересни неща се изписаха.

Най-тъпа тема - Една да беше...

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Че си намерих перфектната работа, която ми доставя удоволствие и не ме натоварва. На всичкото отгоре я върша заедно с един от най-добрите ми приятели. happy.gif

Какво е най-голямото ви разочарование? - Тук няма какво да посоча, за щастие.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Почти наравно новите Rhapsody of Fire, Dark Tranquillity и Wintersun. За последния обаче не е много ясно дали въобще ще го бъде...

Очаквания от личния живот - Да имам повече време за ценните за мен хора, както и за любимите си занимания.

Пожелания за скъпите съфорумци - Да сте щастливи!

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
_TNT_
коментар Dec 21 2009, 12:35 PM
Коментар #9

Knight

Коментари: 1361
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 784

Музика

Албум на годината – Katatonia – Night Is the New Day. Единственият албум, който истински ми влезе под кожата тази година. Като любител на по-новата част от творчеството на групата, очакванията ми бяха най-малкото удовлетворени. Много въздействаща музика, изискваща доста слушане. Тук е момента да отправя своята критика към ревюто на shogot. Струва ми се, че не си прослушал достатъчно албума и текстът звучи някак „пластмасово”. Поне аз така го усещам.

Най-добър албум на българска банда –Не следя сцената.

Най-добър дебют – Guilt Machine – On This Perfect Day. Поредният (успешен) проект на Arjen Lucassen. Сходствата с Ayreon много ме зарадваха. Гениален музикант е холандеца.

Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Мъка. Гавра. Гадост.

Най-добрия концерт – Hammerfall, Sabaton и BloodBound. Три от любимите ми групи се представиха блестящо. Особено Sabaton. Не бих могъл да искам повече.

Най-яката банда, която открихте през годината – Бях открехнат за доста групи, главно в прогресив жанра. Porcupine Tree (благодаря отново на abydos за допълнителните насоки).

Тази година беше много слаба за мен в музикално отношение. Силна беше за по-екстремната част на метъла, която аз така или иначе не харесвам особено. Догодина повече.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? – От време на време чета ревютата – има добри, има и не дотам, но като цяло ми харесва.

Какво ви даде форумът през 2009? – Както всяка година – приятно прекарано време и полезна информация.

Какво най ви издразни във форума през годината? Тъпотията на някои, но за жалост не би било възможно да се въведе тест за малоумност като условие за регистрация, нито пък ban по тази причина. Ignore функцията спасява положението.

Най-смислена тема – „Оцени албума” има добър замисъл. „Препоръчайте групи/албуми” както и темата за торентите. Много благодаря за труда на ъплоудърите.

Най-тъпа тема – Доста си бяха.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? – Донякъде успях да се преборя с липсата на мотивация.

Какво е най-голямото ви разочарование? – Че е само донякъде.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум – Dark Tranquillity, Nevermore, Wintersun.

Очаквания от личния живот – Две са важните. Ако те се реализират, всичко останало ще бъде просто фон.

Пожелания за скъпите съфорумци – Щастие и успехи!

--------------------
In his head a thunderous
Cry of desperation
Tearing voices from his past
Scream for his attention

+Quote Post
Dragontear
коментар Dec 21 2009, 12:57 PM
Коментар #10

Антихрист

Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

Музика

Албум на годината - Sonata Arctica - The Days Of Grays

Най-добър албум на българска банда - Project Arcadia - From The Desert Of Desire

Най-добър дебют - ...ммм незнам

Най-голямо разочарование - Thunderstone - Dirt Metal

Най-добрия концерт - Sonata Arctica в Белград.. Iron Maiden В Белград, а наш може би Crematory/Evergrey и Dimmu Borgir

Най-яката банда, която открихте през годината - хмм тук съм в застой не мога да се сетя за нещо .

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Не!... развива е прекалено силно казано, не намирам нищо ново или нещо променено от миналата година...когато нещата тръгнаха надолу... Не смея да напиша нещо защото туко-виж някой 16 годишен разбирач с тениска на линкин парк ще каже ебати тъпото ревю...До такава степен ми писна, че Загубих вече и интерес да се псувам с "тапетите" от форума.

Липса на свестни хора от който гъмжеше тук.. и замяната им с малоумни пишлемета, които още викат майките си да им избършат задниците като серат.... Хора който избиват комплекси итн

Какво ви даде форумът през 2009? - Виж горният ред

Какво най ви издразни във форума през годината? - виж по-горният ред

Най-смислена тема - Ами всяка една тема представяляваща новина И темите за нови албуми в които се развиват дискусии

Най-тъпа тема - цялата помия в ОБЩ ФОРУМ.. с изключение на няколко теми

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Ами доказах сам на себе си с много неща .. и превъзмогнах много трудности
Постигнах неща за които дори не съм мечтал. Невероятно много нови и качествени приятеслтва.. и не на последно място непрекъснато нарастваща любов към най-близкият ми човек

Какво е най-голямото ви разочарование? - като цяло нямам такова може би някакви дребни неща, но не и нещо, което ми е повлияло

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Новият Maiden

Очаквания от личния живот - Осъществяването на една моя мечта.. и да бъда винаги до най близкият си човек

Пожелания за скъпите съфорумци - Умната!.. и големи да пораснат.. и да слушкат, че Дядо Коледа няма да им донесе подаръци

+Quote Post
Despair
коментар Dec 21 2009, 12:58 PM
Коментар #11

Erased

Коментари: 937
Регистриран: 11-February 08
Град: Изгубен
Потребител N: 2589

Музика

Албум на годината - Samael - Above. Не се изненадвам, че не е бил издаден по предвидения първоначално начин, но не мога да повярвам, че толкова време са крили такава всепомитаща стихия от слушателите.
Най-добър албум на българска банда - Не че слушам много такива, но Fyeld - Not Blond Enough to Survyve the Holocaust ще да е и при мен.
Най-добър дебют - Не бих нарекла Seventh Void начинаещи, затова, реално отговорът ми е: Arch of Hell - One Day
Най-голямо разочарование - Arcana Coelestia - Le Mirage de l'Idéal. Твърде далеч е от въздействието на дебюта им.
Най-добрият концерт - PЛIN! Не съм присъствала на друго събитие с такъв заряд.
Най-яката банда, която открихте през годината - Grimness

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да.
Какво ви даде форумът през 2009? - Много нова музика и поле за интересни спорове. Така се раждала истината, казват. happy.gif
Какво най ви издразни във форума през годината? - И да напиша кой, и с какво, ефектът ще е с отрицателен знак. В което е проблемът.
Най-смислена тема - "Metal World торенти", "Последната група, която открихте?", изобщо всичко, съдържащо новата музика от по-горе. Да не споменавам игрите. cool.gif
Най-тъпа тема - "Коя група е най-добре да се разпадне?". Но едва удържа на конкуренцията.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план?
V
Какво е най-голямото ви разочарование? - Пълна липса на развитие. suicide.gif

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Satyricon
Очаквания от личния живот - Да развия такъв... happy.gif Малко пътешествия, по-добра работа и жилище, може би. Най-вече, резултатът да не е като предишния отговор.
Пожелания за скъпите съфорумци - Да са ми живи и здрави, все така яки и ентусиазирани!

--------------------
The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'.

+Quote Post
Chimera
коментар Dec 21 2009, 01:23 PM
Коментар #12

Глава на монархията

Коментари: 1016
Регистриран: 17-October 07
Град: Вятър ме вее на бял кон...
Потребител N: 2375

Музика
Албум на годината - Rammstein - Liebe ist fur Alle Da.
Най-добър албум на българска банда - Пас
Най-добър дебют – нямам впечатления, макар че тази година бях на поне три концерта на новопоявили се групи.
Най-голямо разочарование – новата Соната.
Най-добрия концерт – Sabaton & Rage. Като цяло тази година пропуснах много концерти, но вината си е изцяло моя.
Най-яката банда, която открихте през годината – Възможно е да ми убягва в момента, но не бих казала, че открих нещо ново, което да заслужава да се спомене. По-скоро се задълбочих и опознах групи, на които не бях обърнала нужното внимание - например Sabaton, Firewind и Wumpscut.

Форума/сайта
Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? – Не зная... от една страна малоумщината на някои потребители надхвърля нужното, но пък от друга е интересно да следиш интеракцията между повечето съфорумци. Да кажем, че мнението ми е някъде по средата.
Какво ви даде форумът през 2009? – Най-вече музикален материал. И много мигове прекарани в смях и facepalming :Р
Какво най ви издразни във форума през годината? – Нищо по-конкретно, най-вече потребители.
Най-смислена тема – Общо взето темите за обмен на музика, като торентите и препоръчайте албум; От общия форум - лично литературно творчество.
Най-тъпа тема – Да беше една... Любимата ми май е Гънс vs Размус.

Извън музиката и форума
Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? – Завърших, приеха ме в университет, запознах се с много нови хора...да кажем, че 2009 бе година на драстични промени.
Какво е най-голямото ви разочарование? – Нямам. Може би има много малки моментни разочарования, но се старая да извличам максимална полза от тях.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Както казах и миналата година – нищо не очаквам. Така със сигурност ще има нещо, което да ме зарадва :р
Очаквания от личния живот – Отново, не бих могла да очаквам нещо. Надявам се да прогресирам движейки се в правилната посока и да имам попътен вятър smile.gif
Пожелания за скъпите съфорумци – Здраве, красиви мигове и... акъл!

--------------------
I may be bad, but I'm perfectly good at it

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Dec 21 2009, 01:34 PM
Коментар #13

Рицар на върховен дом Сянка

Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Музика

Албум на годината - Не мога да определя. Като цяло - не толкова разтърсваща година.

Най-добър албум на българска банда - n/a

Най-добър дебют - Witchbreed - Heretic Rapture. Нелошо като за дебют.

Най-голямо разочарование - Новият Behemoth. Taка и не съм го пуснал още няколко пъти след като го чух като излезе.

Най-добрия концерт - Уф...HammerFall + Sabaton може би. Pro-Pain също беше страхотен.

Най-яката банда, която открихте през годината - Много са.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Донякъде. Нормално е един форум да хване праха малко или много; липсват ми някои по-стари потребители и дискусии.

Какво ви даде форумът през 2009? - Забавление.

Какво най ви издразни във форума през годината? - Обичайните заподозрени :>

Най-смислена тема - Не са малко, поне 4-5. А това си е постижение, ахах.

Най-тъпа тема - Тея са доста повече :Д

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Нямам идея. Влизане в университет? Отдаване на близките си хора? Де'а знам.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Много неща. Успях поредна година да си подрия емоционалната вече голяма НЕстабилност. :>

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Новият на Dark Tranquillity.

Очаквания от личния живот - Вече не знам да имам ли :>

Пожелания за скъпите съфорумци - Да са умни, мъдри в тежки ситуации, и да чукам блъда.

--------------------

+Quote Post
sharon
коментар Dec 21 2009, 04:45 PM
Коментар #14

Oryctolagus Cuniculus

Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Потребител N: 1112

Музика

Албум на годината – Necrophobic – Death To All – точно гръмкото завръщане на шведите, на което и се надявах. Просто знаят как, спор няма.

Най-добър албум на българска банда - Pantommind - Lunasense

Най-добър дебют – Gothmog – A Step In The Dark, за жалост ще си останат само с дебюта. Black Sun Aeon също са задължителни.

Най-голямо разочарование – Sonata оглавяват класацията, Thunderstone също вече не са онази банда, на която държах толкова силно. Включвам и Stratovarius, но те поне отдавна поеха по тоя път.

Най-добрия концерт – Истината е между Amorphis и Moonspell.

Най-яката банда, която открихте през годината - Доста са, повечето тепърва ще издават дебюти.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? – По-скоро да, само ми се ще появата на качествените нови потребители да не се компенсира чак толкова от кретенизма на други.

Какво ви даде форумът през 2009? – Няколко свежи запознанства и споделени концертни преживявания с въпросните лица (наздраве, blood drinks_drunk.gif ), немалко поводи за смях поради една или друга причина...

Какво най ви издразни във форума през годината? – Размитите разбирания за майтап на някои, граничещи с..... да.

Най-смислена тема – “Последната група, която открихте”, “Оцени албума”.

Най-тъпа тема – Конкуренцията е голяма, но “Оня над тебе” май все още стои начело.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? – Пак запознанства с доволно количество хора - някои се оказаха доста добри приятели, други страхотни партньори в работата. Далеч не без тяхно благодарение дойде и развитието под една или друга форма.

Какво е най-голямото ви разочарование? – За щастие нищо, което да си заслужава споменаването.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум – Moonspell, Kamelot, Rhapsody, Within Temptation... Много са. Нещо ме кара да загрявам сериозно за Pyramaze, също така. devilsmiley.gif

Очаквания от личния живот – Нищо лошо, най-вече. Не бих се оплакала и в момента, така че мога eдинствено да си пожелая нещо все в този дух.

Пожелания за скъпите съфорумци – Здраве и щастие, сбъднати мечти и весело прекарване на празниците!

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Dec 21 2009, 07:50 PM
Коментар #15

LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS

Коментари: 1392
Регистриран: 19-March 09
Потребител N: 3321

Музика

Албум на годината - Ако има нещо, което трябва да се отбележи, то е завръщането на Autopsy с ново EP от цели две песни. The Chasm издадоха ГОЛЯМ албум. Няколко хубави ъндърграунд неща като Excoriate, Funebrarum, Ascended, Swallowed, Grave Miasma, Infinitum Obscure, и още десетина и... това е.

Най-добър албум на българска банда - не следя българските банди.

Най-добър дебют - Teitanblood, знам ли. Или Excoriate.

Най-голямо разочарование - Никога не очаквам, че нещо ще ми отвее главата.

Най-добрия концерт - Не ходя по концерти.

Най-яката банда, която открихте през годината - Revenant, Sarcophagy, Timeghoul.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Не следя много сайта. Стилът на писане ме дразни. Ревютата са ултра високопарни.

Най-ме изкефи ревюто на MetallicaAntiFan, което беше 1 към 1 изкопирано от Про-Рок - "куките копелета не ви ли напомнят на Аутопси". Продължавай да се излагаш в Интернет пространството, пич.

Какво ви даде форумът през 2009? - По някой и друг загубен час...

Какво най ви издразни във форума през годината? - Невъзможността да подхванеш свестен спор. "АЛБУМАЕМНОГОЯКШОТОИМАЯКЗВУКИОЛДСКУЛАМАТИКАЗВАШЧЕНЕЕОЛДСКУЛАМАЕШОТОЕОЛДСКУЛШОТОТАКА." Иначе по принцип не се дразня лесно.

Най-смислена тема - Постовете на садо-мазо лелката бяха особено важни. Някой има ли й телефона, между другото?

Най-тъпа тема - Темата "Оцени албума", чиято начална идея не беше никак лоша, но явно музикалните комплекси избиват яко - те 99% от оценките в нея са 9-10/10, което е... безсмислено.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Кратка и безсмислена връзка с едно момиче. Първа, навярно и последна. Йееей.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Гледам позитивно на живота, така че всичко е ОК. Иначе пак не намерих екзистенциалната истина в падащите есенни листа, но това е бял кахър.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Искам Atheist.

Очаквания от личния живот - Да става все по-малко докато накрая не замре окончателно и не си отдъхна. Кур за хората.

Пожелания за скъпите съфорумци - Много пауър метъл, финландски снежни дракони на романтиката, руси каки с ЕПИЧНИ МЕЧОВЕ (това е особено важно). И бира. И ИСТИНСКИ метъл. И секс. И не толкова истински метъл. И виетнамски проститутки. И манджа. Много манджа. И гейски емокор, ако някой това предпочита. Все пак да сме толерантни. Към гей емокораджиите.

И да сте живи и здрави, най-вече.

--------------------

+Quote Post
lodborg
коментар Dec 21 2009, 08:29 PM
Коментар #16

I, Voyager

Група: Модератори
Коментари: 7649
Регистриран: 24-September 06
Град: Карлсруе, София... където и да е
Потребител N: 1587

Музика

Албум на годината - трите албума, които ми направиха тая година най-силно впечатление, бяха Behemoth, Nile и Heaven & Hell.

Най-добър албум на българска банда - Pantommind изкъртиха, както се очакваше от тях

Най-добър дебют - Crimfall и Ex Deo, доколкото второто може да се нарече дебют.

Най-голямо разочарование - Sonata отдавна спряха да ми правят впечатление, така че смешката им тази година нито ме изненада, нито ме разочарова. От Thunderstone обаче очаквах много повече стил...

Най-добрия концерт - тая година постно откъм концерти, бях на два, така че... онче-бонче... Epica.

Най-яката банда, която открихте през годината - влюбих се до ушите в Dead Can Dance, макар че ги знам от доста отдавна. Би трябвало да влезе в графата.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Сайтът е добре, че продължава да съществува. Браво за услията на всички, които се опитват да го поддържат. Напоследък чета по ревю на половин година, така че мнение не мога да изкажа. Форума... има бая индивиди, чиито мнения прескачам директно без да си правя труда да чета дори. Стойностни мнения обаче има и си заслужава да се пише със съответните хора. В това отношение се радвам, че форумът още го има в този си вид.

Какво ви даде форумът през 2009? - приятно разсейване докато цъкам от проект на проект...

Какво най ви издразни във форума през годината? - гледам да не се дразня във форума. Има бая неща извън него, които систематично ме дразнят, така че последното нещо, от което имам нужда е още дразнене.

Най-смислена тема - Е, как?! Ба дум дум чшшш. (Да ме прощава Сеп, че му гепих лафа) Също колената на Аксл - не знам в коя тема бяха, ама е основополагаща просто. Трябва да се направи важна задължително!!! Не, сериозно - с удоволствие следя дипсутите между Slash и Blashyrkh в каквито и теми да са. Има какво да се прочете.

Най-тъпа тема - няма тъпи теми, има тъпи постове.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - дипломирах се в България и се придвижих на крачка от дипломиране в Германия. Очаквам това да се случи идната година. Получих предложение за нова, доста добре платена работа, заради което очаквам свободното ми време да спадне до отрицателно число, но и през тази фаза трябва да се мине. Няма как...

Какво е най-голямото ви разочарование? - Достатъчно хора се опитаха да се изпикаят върху достойнството ми и за най-голямо мое разочарование оставих някои от тях да го направят поради различни причини.

Очаквания за 2010

Най-очакван албум - Kamelot и Borgir. Septic Flesh и Rotting Christ. Gamma Ray! Абе, имаше си тема за това.

Очаквания от личния живот - очаквам да се побъркам от липса на свободно време, а ако не полудея окончателно, очаквам да остана без нерви.

Пожелания за скъпите съфорумци - Да са живи и здрави.

--------------------

------------------------------------------------------

Abra macabra, baby!
------------
Why is the rum gone?

+Quote Post
Megadeth
коментар Dec 21 2009, 11:35 PM
Коментар #17

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Първо ще кажа, че толкова лична информация в общественото пространство е глупаво да се дава, но ще се жертвам в името на музиката.

Музика

Албум на годината – Ще дам наградата на Ex Deo - Romulus, без разяснения.

Най-добър албум на българска банда - Харесвам Васко Кръпката, да бъде Лулата на мира

Най-добър дебют – Black Sun Aeon, смъртоносни.

Най-голямо разочарование – Не се разочаровам, а игнорирам.

Най-добрия концерт – Мунспел

Най-яката банда, която открихте през годината - Hatebreed, не търся новото.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? – По-скоро се затвърдява като стойностно место. Администрацията е на ниво, затова.

Какво ви даде форумът през 2009? – Ха! Това е само между мен и него.

Какво най ви издразни във форума през годината? – Форумът не може да ме издразни, твърде готин е.

Най-смислена тема – Лично музикално творчество.

Най-тъпа тема – Най-мразените/противни групи

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? – Всичко е твърде лично.

Какво е най-голямото ви разочарование? – По-скоро урок, каляващ ме.

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум – Moonspell, Kamelot, Rhapsody, Black Sun Aeon и др.

Очаквания от личния живот – Прогрес.

Пожелания за скъпите съфорумци – Бъдете здрави, щастливи и щастливи, здрави.

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Slash
коментар Dec 22 2009, 07:05 PM
Коментар #18

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Музика

Албум на годината - При положение, че следя годината много несериозно, все пак нищо не ми хареса повече от Wardruna - Runaljod - gap var Ginnunga.

Най-добър албум на българска банда - ...

Най-добър дебют - Gwynbleidd - Nostalgia. Чуйте го!

Най-голямо разочарование - Не съм запомнил, значи не е било важно.

Най-добрия концерт - За съжаление не посещавам много неща заради здравословни проблеми.

Най-яката банда, която открихте през годината - Digital Summer - това е всичко, което една модерна банда иска да бъде, но не може.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Това е въпрос към шефа. Въпроса на който аз мога да отговоря е дали ми харесват сегашните потребители в сравнение с предишни: Не.

Какво ви даде форумът през 2009? - Каквото и другите ми любими сайтове - приятно запълване на времето.

Какво най ви издразни във форума през годината? - Хората, които не се усещат.

Най-смислена тема - Тези до две страници.

Най-тъпа тема - nikoq конкретно (nishto не намеквам).

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Доста дребни, които ме стабилизират материално и душевно, но нищо най-голямо - всичките са важни.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Нищо, което да не съм могъл да го "преспя".

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Dark Tranquillity.

Очаквания от личния живот - Да реализирам някои от мечтите си за да отпаднат като желания, че ми писна да ги мисля.

Пожелания за скъпите съфорумци - Вие си знаете!

+Quote Post
Rolf
коментар Dec 23 2009, 10:24 PM
Коментар #19

метъл

Коментари: 3123
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 963

Музика

Албум на годината - Behemoth - Evangelion. Трудно го избрах сред всичката силна музика тази година.

Най-добър албум на българска банда - Определено дебютът на Project Arcadia! punk.gif

Най-добър дебют - виж горе.

Най-голямо разочарование - Новият Thunderstone, защото от Sonata така или иначе очаквах глупост.

Най-добрия концерт - HammerFall и Sabaton - никаква конкуренция!

Най-яката банда, която открихте през годината - Gorod. Перфектна банда!

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да. И старите, и новите автори пишат добре.

Какво ви даде форумът през 2009? - Някоя и друга добра дискусия, нови открития и т.н.

Какво най ви издразни във форума през годината? - Кретенските мнения в доста теми.

Най-смислена тема - Препоръчайте групи, Дет/блек/пауър метъл, Какво открихте...

Най-тъпа тема - Всички спамерски.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Щастие, стабилност и спокойствие в семейството. smile.gif

Какво е най-голямото ви разочарование? - Малко професионални ядове, но нищо съществено. smile.gif

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Wintersun. Дано излезе вече!

Очаквания от личния живот - Нямам какво толкова да искам. smile.gif

Пожелания за скъпите съфорумци - Бъдете здрави!

--------------------
We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool,
Vain glory be my wicked guide...

+Quote Post
vile
коментар Dec 23 2009, 10:29 PM
Коментар #20

Прослушващ метъл
**

Коментари: 78
Регистриран: 9-March 09
Потребител N: 3300

Музика

Албум на годината - The Empire Shall Fall - Awaken

Най-добър албум на българска банда - нищо не ме е впечатлило особено, че чак да кажа най-добър

Най-добър дебют - The Empire Shall Fall - Awaken

Най-голямо разочарование - Immortal - All Shall Fall, не, че не е хубав албум, но очакванията ми бяха грандиозни, съответно незадоволени

Най-добрия концерт - Smallman и 4? @ The Box, не помня кога... странно, но факт, две групи, две български групи, но още настръхвам при спомена

Най-яката банда, която открихте през годината - The Effort

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Не посещавам сайта, чета само форумите и новините, които се появяват тук.

Какво ви даде форумът през 2009? - Няколко нови за мен ембиънт проекта и възможност да споделя информация за концерти и други проекти в България.

Какво най ви издразни във форума през годината? - Разни тесногръди нещастници.

Най-смислена тема - Не мога да определя.

Най-тъпа тема - Всички теми за какви коси имате, как се обличате, защо ви мислят за боклуци, като цяло всичко родено от 13 годишни мозъци.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Продължавам да намирам време и сили да се занимавам, с това което ми е на сърцето въпреки... въпреки всичко.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Нямам време за разочарования, имам време единствено да продължавам напред

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - Нов Voyager.

Очаквания от личния живот - Да ми е интересно.

Пожелания за скъпите съфорумци - Живи, здрави и малко по-широкоскроени (в музикален план, другото ми е през кура)

+Quote Post
ZerraX
коментар Dec 23 2009, 10:46 PM
Коментар #21

卐 Misantr☣p☣lis 卐

Коментари: 2524
Регистриран: 4-November 08
Град: Valhall
Потребител N: 3087

Музика

Албум на годината - Eм няма някой определен. Тази година беше доста богата и не една банда изкара нещо добро.

Най-добър албум на българска банда - от тези, които слушам нито една не е издала албум. Може би сплита на Сварог.

Най-добър дебют - eм същата работа доста групи имаха дебют и доста ми харесаха. Можеби най-добри са Al-Namrood и Ch'aska

Най-голямо разочарование - Ektomorf - What doestn't kill you... е имах твърде много очаквания все пак...

Най-добрия концерт - Skyclad и на Eluveitie и Sabaton биваше. Но определено най-якия ЩЕШЕ да е на Муунсороу...и Марас...и Врани... .... ...а и на Finsterforst, Gwydion и Shining... и Ashaena щеше да е яко, ама същия топъл...

Най-яката банда, която открихте през годината - а не много са..

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - е не съм гадател, за да знам преди как е бил. Пък за времето, което прекарах тук ми хареса, щом още пиша.

Какво ви даде форумът през 2009? - трябва ли да ми дава нещо?! По скоро ние трябва да му дадем приемливо поведение, а не всяка тема да се осира.

Какво най ви издразни във форума през годината? - хейтърите, но те навсякъде ме дразнят. И аз понякога хейтвам, но не хейтя сякаш от това ми зависи живота.

Най-смислена тема - целият раздел НОВИНИ.

Най-тъпа тема - дей ар овър 9000!

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - станах студент

Какво е най-голямото ви разочарование? - че си развявах байряка цял семестър и сега ще си сърбам надробината попара

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум - какво дойде, аз не чакам.

Очаквания от личния живот - 1во безпроблемно да мина 1вата ми сесия, после ще видим...

Пожелания за скъпите съфорумци - да са живи и здрави.

--------------------
ЛастФМ ~,~ Soulseek acc: ZerraX - not active now.

Shareable Stuff: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

[updated: 31.07.12]
FuЦк! It's too kvlt to be trve!

+Quote Post
monolithe
коментар Dec 24 2009, 10:56 AM
Коментар #22

АnatheManiac

Коментари: 2625
Регистриран: 17-January 08
Град: Between Elation And Despair
Потребител N: 2543

Музика

Албум на годината: Кандидатите са няколко: Drudkh, My Dying Bride, Paradise Lost, Marduk. Сигурно изпускам някой, но това е защото тази година чух толкова много яки неща, че ще ми е повече от трудно да ги подредя и да си определя едноличен номер 1.

Най-добър албум на българска банда: Честно казано БГ музиката, която слушах тази година бе предимно стари нещица, но бих заложил на тройния сплит на Димо от Svarrogh.

Най-добър дебют: Oпределено това са Crib45 и техният Metamorphosis. Поне това ми се е набило в момента в съзнанието. Иначе имаше доста интересни попадения.

Най-голямо разочарование: Gorgoroth. Mного патърдия за нищо. Имах толкова надежди за тях, но уви...

Най-добрият концерт: Ами... всъщност са два: Аntimatter и Danny Cavanagh. С тенденция за трети: Danny & Anneke. Имаше доста силни неща тази година, но тези са с особено лично значение и оставиха трайни следи в моето (прекалено болно) съзнание.

Най-яката банда, която открихте през годината: Твърде много са за да бъдат изброявани. Тази година беше изключително активна в търсенето на нови групи и ще ми отнеме цял ден да пиша откритията си, но за да посоча нещо, пак ще спомена Crib45.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World?: Определено. Винаги има по нещо интересно за четене, а и се радвам, че шефЪТ ми даде шанс и аз да се отчитам с по някое ревю, пък макар и по-рядко. (Обещавам да съм по-активен догодина smile.gif)

Какво ви даде форумът през 2009?: Ами чрез него открих някои нови музички. Не е малко, нали?

Какво най ви издразни във форума през годината?: Гледам да не обръщам внимание на дразнещите неща и елементи във форума.

Най-смислена тема: Новинките основно. Иначе не мога да назова.

Най-тъпа тема: Кандидатите са доста.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план?: Пак чрез форума, защото срещнах едно прекрасно създание (In Death's Embrace: wub.gif), което е неизменно до мен и осмисли една прекалено шибана и гадна година. Другото е, че с Dimholt направихме цели 2 концерта (biggrin.gif), въпреки всички трудности, които трябваше да преборим, за да ги осъществим.

Какво е най-голямото ви разочарование?: Доста сложнотии и гойна ми се случиха тази година, както в личен, така и в "професионален" аспект, затова нямам търпение да изпратя 2009. smile.gif

Очаквания за 2010:

Най-очакван албум: Оо, доста са. Но най-напред Anathema и след това всичко останало.

Очаквания от личния живот: Очаквания бол, но ще видим какво ще се случи.

Пожелания за скъпите съфорумци: Съфорумците, да сте живи и здрави и да илядите през новата година. Нека си запазим форума едно хубаво място за разтуха и да си правим кефа, като пишем вътре, а не само наредби и простотии да хвърчат от тема в тема. smile.gif Поздрави и наздравици да имате от мен по много!

--------------------
And they do arose me
And I do watch how this weather
Forever will stay
In my frozen heart

I wear the mourning as I know the world is false...

"Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал)

"По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)

+Quote Post
onnellinen
коментар Dec 27 2009, 04:06 PM
Коментар #23

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Музика
Не съм компетентна по тези въпроси.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Може да се каже. По-скоро ми харесва в каква посока се развиват хората в него.

Какво ви даде форумът през 2009? - Доста загубено време, малко убити нервни клетки и доста смях.

Какво най ви издразни във форума през годината? - Не само във форума - хора, които взимат каквото и да е прекалено сериозно.

Най-смислена тема - Сериозните теми в Общия форум.

Най-тъпа тема - Може би няма такава.

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Приключих основния образователен етап от живота си.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Нищо, което да не мога да преживея.

Очаквания за 2010:

Очаквания от личния живот - Да започна работа по мой вкус до края на януари smile.gif По-личните очаквания да се осъществят до средата на годината.

Пожелания за скъпите съфорумци - Здраве и спокойствие, другото се нарежда от само себе си.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Vendo
коментар Dec 31 2009, 02:25 PM
Коментар #24

Прослушващ метъл
**

Коментари: 150
Регистриран: 8-September 09
Потребител N: 3555

Музика

Най-добрия концерт - Foreign Beggars

Извън музиката и форума

Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Взети изпити и няколко интересни пътувания.

Какво е най-голямото ви разочарование? - Тези изпити които не взех и пътуванията, които не осъществих.

Очаквания за 2010

Най-очакван албум - Deftones разбрах, че ще извадят нещо ново.

Очаквания от личния живот - Не смея да правя прогнози.

Пожелания за скъпите съфорумци - Здраве.

--------------------
When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 06:22 PM