![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() Да се намират тука фенове на тази изключителна група? Адски интелигентна музика с феноменални текстове, поне за мен. А не бих се нарекъл кой знае какъв почитател на пънк рока, но Bad Religion са нещо велико. За всички един малко по-различен поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=4ZEQDsiQt7Y -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Първият.
+ Suffer. Добри текстове, прихватничава музика. Early man walked away, As modern man took control Their minds weren't all the same, To conquer was his goal So he built his great empire And he slaughtered his own kind Then he died a confused man, Killed himself with his own mind Има и по-яки (и също така ЕнтелЕгентни) обаче, в пънка специално. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Suffer. Именно! Толкова са яки, че дори левите им идеи не ме дразнят. Иначе на мен тва ми е фаворитът от техните неща. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хубава група.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
We arrive at this place
of no return my brothers Only to discover that our minds have led us away so far from the painful truth of who we are. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
От малкото, което съм чула - са яки.
Това, което исках да спомена е, че от доста веме вече телефона ми звъни с тяхната You. Намирам сладка ирония в това да се събудиш без какпка желание с There's a place where everyone can be happy, it's the most beautiful place in the whole fuckin' world... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 1-April 10 Потребител N: 3785 ![]() |
Аз лично не съм прослушала всичките им песни,но най любима ми е тази:
http://www.vbox7.com/play:94f44d7c ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Милиметри...Усещаш ли пеперудите,
които се събудиха след теб и тишината нетърпеливо разбутаха? Не спирай, продължавай напред... Сантиметри...В дъга се извивам, губя и въздух,и зрение,слух... Не спирай...От прекалена сетивност умирам, но едва ли и бих поискала друго. Не спирай...Притежавай ме до припадък! Нека да не мога да открия своя дъх, нека да ми загорчи,което трябва да е сладко. Душата ми преобръща,а уж е само плът. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:57 PM |