![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това с дългата и късата коса е един от вечните спорове...
![]() ![]() Иначе познавам момичета, които слушат метъл (метълки? баси думата), които бият по финост и стил по-голямата част от другите момичета. Всичко е до усещане за нещата... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Ще цитирам г-н scion of storm, който според мен се изказа най-мъдро по темата:
"Доста зряло е да се делят момичетата на метълки и кифли." Напълно подкрепям! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Кифли на самоснимачка. И все пак са по-симпатични.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^По гъза ли разбра, че са по-симпатични?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
От мойта любов по-симпатичен няма уе!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Кифли на самоснимачка. И все пак са по-симпатични. Яка поза. А да, замалко да забравя... по-симпатични са от кого? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Тази тема става от неадекватна по-неадекватна. Какви бяха тези гъзове с това куче и каква е поуката от тях?
![]() I mean, a facepalm is in order! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Повечето избиват комплекси с всичкото това имиджарстване. Да не говорим, че има и такива, които се обличат в черно и се кичат с пентаграми, а същевременно се катерят по масите и мятат гюбеци на чалга хитовете. Гнусно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Всичко е толкова относително... Всеки човек е напълно индивидуален и не може да му се лепне някакво определение, защото слуша определен стил музика. И защо изобщо сравнявате метълките и чалгарките? Аз познавам много готини метълки, които няма начин да останат незабелязани заради чара, който излъчват, но има и много,които сякаш нарочно опитват да изглеждат ужасно... От друга страна пък вярно, че чалгарките са много атрактивни (за мъжкия пол), но замислете се : От каква мацка бихте желали емоционално обвързване?
Има всякакви хора и всякакви препочитания все пак. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
От каква мацка бихте желали емоционално обвързване? Такава, която готви, чисти и пере... Иначе за метълките. На концерта на Stratovarius една ме разби. Няква такава танцува превъзбудено, протягайки ръце нагоре (към тавана) - нещо средно между кълчеща се на пилон стриптизьорка и шаман, който прави прави жертвопринушение в амазонската джунгла. Полсе почна да марширува на някакво клавирно соло. Наякво просто WTF. Стоях зад нея и се хилих... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това с маршируването трябва да го пробвам
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Офф,
Да - чалгарките винаги са тъпи, но красиви. Да... а метълките са умствено особено надарени винаги. И стоят подценявани от лошото общество, обръщащо внимание само на тези розови гаднярки ![]() А какви ли са пънкарките, г-ците от ска течението и около 2342423 други субкултури и влияния? Вкарайте ги и тях де, стига едноръки сравнения. А subcultural independant onez, wut 'bout dem girlz? (: Жени, които знаят как да са женствени и да притежават финес има навсякъде. Във всяка субкултура, може да я намерите в Борисовата, може и в Син сити, може и на събрание на Кръв и Чест, може и на Бритпоп купон в Строежа, примерно. Т'ва е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Никога не съм имал гадже метълка и нямам много впечатления, може би защото се движа в друг кръг от хора. Имах веднъж цуни-гуни с една готик мацка ама само толкоз. Генерални изводи дали са красиви или не, не могат да се правят, навсякъде има хубави и не дотам. На едно място хубавите май са малко повече, ама ся кво да правим...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
А какви ли са пънкарките, г-ците от ска течението и около 2342423 други субкултури и влияния? Парцали предимно. ![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Изказването на пича над мен ме провокира да хвърля още един камък в бездънната яма...
Замисляли ли сте се, че момичетата(и момчетата, но темата е друга) от определен културен отрязък се влияят ужасно много от това сред какви хора се движат, в какви компании се влачат? И не излизайте с номера, че метълите/скиновете/чалгарите/хуевър са еднакви! Визирам някъде тук споменатото "тя слуша Меноуор за да привлече вниманието му", или например "напива се като коч за да се *впише* в компанията" и тн. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Така е,определено.
![]() До някъде мога да го разбера за момиче/момче на 13-14-15 - в тази възраст тъкмо градиш идеали, вярвания и тъй нататък, та е доста нормално да пробваш какви ли не 'влияния' пък да проверим кое ще ти хареса най-много. Не е много приятно, но се случва често. Обаче жени/мъже на по 19-20-нагоре... като започнат със същите номерааааааа... липса на характер. (клише)Мисля си,че трябва да се ценим за това какви хора сме, а не какъв етикет е лепнат на компанията. (/клише) -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
ми пичета са повечето
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ и ^^^ Едно време имах една позната, която казваше: "Ама няма да излизам с тия, аз слушам метъл!" или "Тоя е зле, не се кефи на групите ми!"... резултата е, че се отказа от тая музика.
Друга моя позната пък отказваше да излиза с други освен "олд скуул трашъри" ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^ както казваше Сеп - "me>you". Като човека отсреща не ме харесва каквато съм си (не става дума за нормалните компромиси), сори пич, предпочитам себе си.
егоизъм и готово! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е, естествено. Просто ме върнахте в спомените с тия разсъждения. Правилни, разбира се. Беше си гъзария да слушаш метъл преди 5-6 години. Сега повечето от тогавашните "фенове" се отказаха. Иде ред на новата гъзария.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
В тоя ред на мисли, как ми се ще да съм гаден, мазен чалгар (най-вероятно мангал)
![]() П.С.Уви! Отново ще остана криворазбран, уви! (предчувствие) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
Болшинството получават оценка "не". Има и хубави, но са по-скоро изключение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 9-August 11 Град: Плевен Потребител N: 4139 ![]() |
Аз слушам метъл и се обличам така. По улицата хората реагират различно, но аз вече спрях да им обръщам внимание. Някои не забелязват дрехите ми, други ме гледат на криво и т.н. Металите изобщо не са лоши хора, даже повечето са много печени и не мога да разбера защо обществото приема толкова различни хора, но не и тези които слушат метъл. Метълите не е задължително като се облечат в черно да изглеждат като смъртта и не е нужно да слагат тонове черен грим.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
Иначе за метълките. На концерта на Stratovarius една ме разби. Няква такава танцува превъзбудено, протягайки ръце нагоре (към тавана) - нещо средно между кълчеща се на пилон стриптизьорка и шаман, който прави прави жертвопринушение в амазонската джунгла. Полсе почна да марширува на някакво клавирно соло. Наякво просто WTF. Стоях зад нея и се хилих... ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:30 PM |