![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландските мелодични блек метъли CATAMENIA приключиха записите по новия си албум - "Cavalcade", в Mastervox Studios. Смесването и мастерирането ще се състоят през през януари, а албумът се очаква през пролетта.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я обложката, а заглавията на песните са:
01. Blood Trails (featuring Ville Laihiala) 02. Cavalcade 03. The Path That Lies Behind Me 04. Silence 05. Quantity of Sadness 06. Post Mortem 07. The Vulture's Feast 08. A Callous Mind 09. Reincarnation 10. Angry Again (MEGADETH cover) 11. Farewell (SENTENCED cover) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Четири парчета от албума —"Blood Trails", "Cavalcade", "The Vulture's Feast" и "Reincarnation", можете да слушате тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Първата песничка - "Blood Trails" усилено напомня на Sentenced. Не само заради участието на Виле, ами като цяло. Иначе и в другите песнички чистите вокали звучат доста по-адекватно, отколкото на предното недоразумение. Надявам се да излезе по-сполучлив албум.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Много и се кефя на Blood Trails. Какво по-хубаво от SENTENCED + CATAMENIA в една песен!?!
![]() А и останалите звучат обещаващо. Гаранция, че крайният резултат ще е на ниво. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
И на мен ми хареса "Blood Trails", даже много. Настрана пристрастията ми към Ville, просто звучи като Catamenia-та, която ми се слуша. И за която се надявам, че ще компенсира миналия странен опит за албум.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 08:06 AM |