![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-January 10 Потребител N: 3716 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ай сиктир с тая педерастия.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Супер е. И все пак, не би ли било по-добре ако имаше маааалко по-силни китари? Иначе имаш страхотен глас.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ако си гонил тоя стил, в който се е получило и това си целял - браво. Не е нещо, което C
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Малко ми звучи като Faith No More meets Seal. Не е никак лошо.
А ти кой си, къде си? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Хубав глас. Имаш ли още нещо
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^аз бих добавила и Maroon 5.
Иначе е приятно, доста. Малко беквокалите ми идват в повече, ала предполагам това е част от идеята. Давай, давай, добър глас. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
И на мен ми прилича на Фейт. Ако мое и маалко агресийка да вкараш, ще ме кефи още повече.
БРАВО! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Влюбена съм в гласа ти!!!
(макар и да предпочитам крясъците хъх...) Хареса ми де...доста. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-January 10 Потребител N: 3716 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Звучи като саундтрак на някое аниме. Не е никак зле, дано имаш поле за изява...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Влюбена съм в гласа ти!!! (макар и да предпочитам крясъците хъх...) Хареса ми де...доста. ![]() +1 Беден ми е речникът. ;[ Харесвам многооо гласа ти! Имаш добра дикция и нежен глас (приеми го за комплимент ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
За естрадна и поп музика си перфектен, малко ми напомняш на братя Аргирови
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:33 AM |