![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 27 2003, 11:29 AM) Цитат(Sturmfuhrera @ Sep 27 2003, 12:45 AM) О като знам Зигфрид, тя щ държи модата още дълго ![]() Не ме знаеш лично ама тук позна.Веднъж в чата видях ниk- Metal_Or_Dead-аз също проповядвам тази идея:) dam _siegfried_ i az sam taka ili metal ili death ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
И аз съм така! Метъл или дет метъл
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 26-September 03 Град: pod mosta Потребител N: 279 ![]() |
Ако някога оживея ще се абонирам ъа това списание, за да има с какво да си паля огън в пещерата
![]() -------------------- the truth of all predictions is always in your hands
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ima hubawi ne6ta we ... ima6e edin plakat na maiden ama to4no toq broi ne mojah da si go kupq
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 1-October 03 Потребител N: 284 ![]() |
hai klub e totalno typo spisanie. Imam dva plakata na stenata ot tqh (na MetallicA) no predi da gi zaka4a ocvetih logoto s 4erno 4e da ne li4i. Tolko nenujno spisanie edva li ima. A moje i da ima... Predi nqkolko dni vidqh nqkakvo r&b club ili ne6to takova sigurno e mnogo typo.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Ами то май в България всички списания станах толкова тъпи постепенно. Примерно Ритъм беше ебати якото, а сега не мога да разбера Ритъм ли чета или някъв "Тийнейджър Лав". Ужас... продадоха се тотално. Пишат само за някви псевдо звезди и някви тотални лайнари. Мони и Домчил ще завладеят света накрая...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
SepulTeraHead, адски си прав за Ритъм. Особено за концерта на Ancient такава дива простотия написаха (най-вече по адрес на Korozy), че чак мен ме е срам...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Abe kvo vi dreme kvo pi6at nekvi mizerni komersialni spisaniica... Aide...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
A TAKA! SAMO MUZIKATA E WAJNA!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
To vie ako vervate na vsi4ko po vestnicite... To i carq obe6ta da ni nahrani i napoi, ama ne6to mai se otkaza
![]() http://www.savanne.ch/svoboda/as/ White Trash Nazi Scum Wake Up It's Time To Die! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз май за тия списания говорих в няква друга тема, а?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 28-January 10 Потребител N: 3718 ![]() |
Тази музика не е мода,а е стил и начин на живот и не се влияе от модните тенденции.
САМО РОК И МЕТЪЛ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
And the gravedigger award goes to...
-------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Бахти некромансера... човек, ти кво направи бе? Направо ме закопа, заклевам се! Тема от 2003 година
![]() Иначе темата е "смислена". Метъл мода... такова нещо няма. Най-вероятно е имало в ранните години на хеви-метъла, когато е изгрявал и се е отвърдявал като музика. Това трябва да се пада някъде 1970 - 1980 ако не се лъжа. Офф, никога не съм бил добър в помненето на дати :/ а и не съм живял по онова време, така че не мога да съм сигурен. В днешни дни метъл слуша онзи, на който му харесва, а не защото е "мода". За разлика от чалгата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^^Абсолютно си прав! Метъл - мода е доста несериозно. Метъла е музика с всичките му произхождащи от този факт екстри, модата от които е само за позьорите. За мен лично, слушащите и съответно обичащите такава музика са все стойностни хора, ценители. Митът за "пропадналите" метълисти много отдавна се развенча. Жалки са опитите да се правят примери с "кожени" тинейджъри, осукани с вериги и бело по носа с идеята,че тази музика е деградираща... Ако имаше и грам истина в подобни твърдения, то нямаше метъла да е издигнат в култ в най-развитите страни - щатите, канада, скандинавците и прочие. Хубавата музика не е за прости хора... (ниедни чалгарчета
![]() Иначе теми като тази има няколко в този форум. Надълго и нашироко са обсъждани тези неща. Но пък винаги е добре да попишем отново - темата е винаги актуална ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^А бе, честно казано все още си ги има такива хора, на който като им кажа че слушам метъл ме мислят за някъв сектант, аутсайдер(никога не съм бил такъв бтв) и т.н. "Таа твойта музика е неква откачена - само викат и треШТат". Пуу, да ги *** у разбирачите... нека те да вземат да викат и да треШТат, и да се издигнат до ниво "Световна Сцена"
![]() Иначе имаше няколко познати, които в "много трудните" им години(12-16) слушаха метъл, и сега ги виждам да въртят гъзове на кючеци. А по онова време ми разправяха "не бе, аз друго не слушам - само жица ![]() И за това според мен все още съществува "метъл мода" тук-таме. Но пък ние, tr00 kvlt-ерите си знаем, че слушаме метъл не за друго, ами защото ни харесва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 27-August 09 Потребител N: 3540 ![]() |
Ама темата от 2003 не е ли = на толкова по темата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Още една тема за "недораслеци''...
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:33 AM |