![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Чудя се какво се промени при него като треньор, че от водещ отбор в групите на ШЛ и участник на 1/8 финал за Уефа стана пропадняк, уволнен от Литекс, заради загуба от БАТЕ и национален треньор, който никой не иска.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
^^
Шегуваш се, надявам се ![]() А Петьо всеки знае откъде идва ![]() ^ Първо - беше 1/4 финал. И второ - изчерпа се. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Най-накрая нещо радващо, което да стопли бедните артилеристки душици. Бихме Ливърпул, но който и да беше спечелил нямаше да е незаслужено, въпреки че Арсенал бе по-често нападащият отбор. Браво на Диаби и най-вече на Росицки. Дано изземат от СеКС Фабрегас лентата и я дадат на Росицки или Вермаелен.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Малко скучноват мач. Иначе честито на Арсенал. Направиха си го гола перфектно. Ливърпул както винаги се сеща да играе като вичко отиде. А Джерард с тия тръшкания по терена почва вече да дразни. Да се стягат, че на есен да не играят пак в турнира в които са в момента.
Другите мачове също интересно се развиха. Жалко че Арсенал изгубиха толкова точки напоследък. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Е не знам кво се тръшка, ама тая ръка как да не я видяха не знам.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баси якото. Кур за Ливърпул!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Е не знам кво се тръшка, ама тая ръка как да не я видяха не знам. И да я бяха видяли максимум червен картон за Фабрегас и НЕпряк свободен удар. Нищо повече! Малко изкупление за съдийската содомия срещу Арсенал в последните години! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Поредният автогол, който отборите, играещи срещу Ман Ю си вкарват. Това вече е патетично. Дали ще процедират така и в ШЛ?
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ся, Арсеналчи ако нямаха слабости щяха да са перфектния отбор, щото дори и в такива времена имат моменти на гениалност. Мосюто е най-инатия човек на планетата, но не можеш просто да изриташ най-успелия мениджър в историята на клуба. Факт е, че са на 6 точки зад лидера, което си е геройство. Най-малкото си бетонираха третото място, другите да се оправят за четвъртото. Плановете се объркаха още като си счупи стъкленото краче РВП, защото състава е къс и Венгер няма план Б. Мен друго ми е интересно, как може отбор като Челси (червив с пари и играчи дето знаят 2 и 200) да пада толкова често. Те едва ли не трябва да бият 4:0 всеки мач за да си оправдаят заплатите само. Така че ако по някаква случайност артилерията завърши пред Абрамович в края на сезона ще е ебахти Победата на Футбола. Иначе реално - отстранява се Порто задължително и се броят седмиците в които ще се върне Робин Ван Перси. Тогава евентуално може да се постигне нещо в Шампионската лига, но най-вероятно и там пак ще се стигне до мачове с ония добитъци Ман Юн и Челси, защото са адски опитни, мамицата им.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Аз от 10 години слушам, че Арсенал са неопитни, градят отбор и т.н.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ми няма как да си слушал от 10 години защото преди 6 години се случи това
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
И все пак потвърди мисълта ми
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпрос на гледна точка. Някои отбори печелят много титли наведнъж и после суша, други печелят по-малко, но постоянно и без големи прекъсвания. Какво имам предвид, Ман Юн имат суша от 66–67-ма до 92–93-та без титла, Ливърпул нямат титла от 89–90-та, а при Арсенал титлите са през всяко десетилетие, без едно, от 80 години насам. Чаткаш ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Е не знам кво се тръшка, ама тая ръка как да не я видяха не знам. И да я бяха видяли максимум червен картон за Фабрегас и НЕпряк свободен удар. Нищо повече! Малко изкупление за съдийската содомия срещу Арсенал в последните години! Е надявам се следващият мач помежду ни тогава както за ШЛ да не даде една дузпа за вас, а по същия критерий да свири една за нас, че като се оплаквате от съдийството сте мега сладки просто. Само червен картон било и непряк на границата на пеналта... Нищо работа ебаси .... -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, Джерардиньо трябва да бъде заведен на водна пързалка за компенсация задето не свириха ръка на Сеск при пряк свободния, който между другото беше изпълнен от дайвинг плейса на Джерард, а не където бе предполагаемото нарушение срещу Каут според коментатора...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е надявам се следващият мач помежду ни тогава както за ШЛ да не даде една дузпа за вас, а по същия критерий да свири една за нас, че като се оплаквате от съдийството сте мега сладки просто. Само червен картон било и непряк на границата на пеналта... Нищо работа ебаси... Нека ти напомня, че в онези 1/4 финали за ШЛ, престъпното нарушение срещу Хлеб в наказателното поле не бе отсъдено, а след това на реванша, в момент, в който мърсисайдци бяха аут от играта им се свирна една палава дузпичка за фаул (моля???!!!) ИЗВЪН наказателното поле! И на мен са ми симпатични Ливърпул, но поне не опявайте. Не мача с Арсенал ви осра сезона! Сами си го одрискахте както вие, така и ние! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, Джерардиньо трябва да бъде заведен на водна пързалка за компенсация задето не свириха ръка на Сеск при пряк свободния, който между другото беше изпълнен от дайвинг плейса на Джерард, а не където бе предполагаемото нарушение срещу Каут според коментатора... Е да ме извиняваш, но си за чисто съжаление. Не знам Диема ли си гледал или какво, но фаула беше даден срещу Кайт и затова онзи гном-педераст Фабергас получи жълт картон за разкарване на топката няколко метра назад. Няма да е лошо и малко Sky Sports или Setanta да се гледа вместо разни величия като Боби Борисов и други големи капацитети. Тия са толкова жалки, че Наско Русков - BabyFace Clan - като див фен на Арсенал просто им скри шапките с приказки и знания като се е появявал 1-2 пъти. Никой не е казвал, че този мач осира сезона, ама е много тъпо толкова явни неща и Рейна и Венгер да ги виждат, а само онзи смотльо Уеб да се прави на сляп. Ти си дай на границата на наказателното поле фаул, а дали някой ще го вкара си е проблем на Ливърпул. -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споменавайки пльосването на Джерард, то е нищо в сравнение с начина по който Яловата Ярка Дирк Каут реши да цунка тревицата на Емирейтс. Дори видни "подхлъзгачи" като Индзаги, Раванели и Велизар биха завидяли на такова изпълнение. Да не говорим пък за рекламното лице на "Брикел" брикети - Дидие Дрогба, неговата мама!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Хайде като се събудиш от YNWA съня ти пак ще си говорим. Рафата е направил симулацията част от печеленето на обикновено нарушение, не само в критичните моменти, което е зловещо. И Джерард води хорото без капчица срам. Нямам ник'во намерение да вярвам на нито едно нарушение в полза на Ливърпул. Севиля си печелят нарушенията по този начин. Shame on Rafa.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре ...Явно се учи от Едуардо срещу Селтик
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Или обратното?
![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох ,it never gets old
![]() ![]() whateva -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Де да можех да казаща за Бендтнер, че прилича на нормален футболист!!!
![]() ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ливърпул могат да лапат. "Малчуганите" най-накрая се отпушиха! Възхищавам се на треньор като Арсен Венгер който има смелостта и желанието да създаде и изгради отбор от млади, и до известна степен неопитни играчи. А сега пожънатото семе продължава да дава резултат. Рано му е още за титла, но накря ще бъде възнаграден. С талантливи играчи като Перси, Аршавин, Сеск(който вече си пропиля кариерата отивайки в Барселона) и др. Арсенал има голям потенциал! Жалко, че опитът си казва думата и при важните срещи работата се оплесква, но това с времето ще се оправи. Как се казва новият футболист, всъщност. Става въпрос за датчанина.
От как Жерар Олие си замина, Ливърпул вече не са отбор. Този така наречен "гении" Бенитез обра славата когато дойде и взе ШЛ, просто защото отборът беше вече направен още от Олие. Сега ливърпул бълва от разглезени изпедерастели испанци и латиноамериканци... Направо ми се гади.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само ще те поправя - Улие.
![]() ![]() Относно мнението ти за Улие и Бенитес не съм съгласен много. Но няма да ми стигне ден да си говорим за това. Изключително уважавам Рафа и методите му на работа. Факт е, че си има трески за дялане, но определено сега Ливърпул е доста по-класен от онзи тим на французина, според мен. -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
От как Жерар Олие си замина, Ливърпул вече не са отбор. Този така наречен "гении" Бенитез обра славата когато дойде и взе ШЛ, просто защото отборът беше вече направен още от Олие. Сега ливърпул бълва от разглезени изпедерастели испанци и латиноамериканци... Направо ми се гади.. Ти пък кво говориш сякаш си спомняш нещо бе, ебати. Кога стана бахти капацитета, кога му се догади... ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Това, че не пиша в тази тема не означава, че не се интересувам от футбол.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Все си си на 12.
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Их, Байерн как взеха да ми пълнят душицата пак. Май се нагодиха към философията на Ван Гаал. Ако продължават да играят така смело и продуктивно излизат на предна линия като фаворит в ШЛ.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти сериозно ли? Байерн винаги са си нумеро уно в Германия, но нямат състав за нещо кой знае какво... Няма ги от едно време Янкер, Матеус и т.н .
-------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 09:07 PM |