![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Браво на съседите !!!
От както им смениха треньора много добре се справят !!! Бравоооо !! Браво най-вече на Ангелос ![]() На това му се викаше немска дисциплина ! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И гърците,и португалците не ги уважавам.Не гледах въобще мача,защото не ми пукаше.Но все пак бих предпочела Португалия за шампион...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
bah tiq gyrci
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Гърция рулира! Браво! Прекрасно стана!
![]() Техният вратар е най-добрия! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Jul 5 2004, 03:36 PM) Гърция рулира! Браво! Прекрасно стана! ![]() Техният вратар е най-добрия! ![]() Не само вратарят беше на ниво! Видя ли защитата? ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
tva spored mene beshe nai-dobre organiziranata zashtita v cqloto parvenstvo! bqha nqkvi spokoini a ne panikkiosani kato nashite
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Rage @ Jul 6 2004, 09:38 AM) tva spored mene beshe nai-dobre organiziranata zashtita v cqloto parvenstvo! bqha nqkvi spokoini a ne panikkiosani kato nashite Бих казала абсолютна наша противоположност ![]() Колкото и да ми е трудно да го призная, преглъщайки горещия си патриотизъм, никога не съм била по-недоволна от играта на българите ... а сега когато Пламен Марков се отказа кой ли ще го смени ... пфф жалък бг футбол ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 7-June 04 Град: Where the sun don't shine but the Moon is bright Потребител N: 511 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Jul 6 2004, 04:51 PM) ... пфф жалък бг футбол ![]() Боли..но е така. Въпреки всичко ми е хм..доста инересно сега-някак не мога да приема че Гърците са най-силните в Европа..Леко странни ми се струваха нещата на това първенство като цяло..Сигурно бъркам де ама така си мисля:) -------------------- Една страна.Един народ,
Единна вяра - Нов живот. Една любов, но без предел. Една борба за свята цел |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ISKAM PENATA OTNOWO TRENIOR!!!!!!
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jul 6 2004, 08:34 PM) ISKAM PENATA OTNOWO TRENIOR!!!!!! ![]() \m/!!!! Или и ние да си земем един германски треньор да ги стегне тия лигльовци... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат Или и ние да си земем един германски треньор да ги стегне тия лигльовци... Kato ideq extra ama otde pari... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jul 6 2004, 09:00 PM) Цитат Или и ние да си земем един германски треньор да ги стегне тия лигльовци... Kato ideq extra ama otde pari... От бедните... От къде ебати? Яко данъци. "Данък национален по футбол" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ne se bqh seshtal naistina, no s radost shte plashtam takyw danyk. Wypreki che nikoi ne garantira che kintite shte idat deto trqbwa...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:48 AM |