![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази! Гаджето разправя, че това била най-страхотната банда в наши дни... доста се посмях. А той уж има вкус, хм; ще го питам кви са му доводите. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Изчетох всичко и не можех да не се намеся
![]() Но ги чух за пръв път преди 4-5 месеца и много ми харесаха - определено ми допадат и смятам, че са много добри. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Shogun е албумът на годината за мен след Death Magnetic. Trivium са уникални, прекланям се!
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Вчера пуснаха новата си песен за саундтрака на God Of War ІІІ. Честно казано ги бях позабравила тези момчета, а песента е доста добра.
![]() Trivium - Shattering The Skies Above -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Въпреки че групата е untrvue,аз съм един от малкото потребители в този форум които ги харесва.
Новото парче е под нивото на песните от Shogun,но не е слабо - дали групата ще влезе скоро в студио да запише нов албум? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
И untrvue да са имат добри неща. Пък.
А нов албум.. няма да откажа. Тъкмо още един повод да си ги припомня. ^^ -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Колкодневки ще са да те питам? Кой ще ги помни изобщо? И с какво? Че могат да свирят? Вдигна се шум около тях, щото никой не очакваше една от многото бой банди да свирят по-здрав метъл. Обаче са скучни и НИЩО ново не носят. Затова са еднодневки. Ето един непознал участник. Нищо, избери си друга група Shogun ми е любим |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тея момци не знам защо са ми толкова антипатични..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Сигурно защото са плагиатстващи педали.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:08 PM |