Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jun 7 2004, 05:03 PM
Коментар
|
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 |
Цитат(Beelzebub @ Jun 7 2004, 01:23 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jun 7 2004, 11:14 AM) ![]() Тая мацка е една от малкото поп-звезди, които наистина имат талант! Ако става въпрос за Поп уважавам само Мадона... |
|
|
|
Jun 7 2004, 05:27 PM
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 |
za pop madona rulira, jenata e unikalna - Material Girl
sushto mi haresva i estrada ot 80godini i nadolu, bulgarska, mnogo me kefi na Emil Dimitrov - Moya Bylgaria pesenta. -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
|
Jun 7 2004, 07:13 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
а Емил Димитров - Ако си дал!? Тази година я правехме. Песента е.... прекрасна. Изключително трудна като инструментал и като пеене...
В първия момент най - вероятно ви звучи... заспало е думата,да. Но само да се позамисли човек и да вникне в текста няма как да не му хареса. Цитат . Слишали сте "една българска роза" Да не само съм я слушала. Пяла съм я. Също една много много хубава песен. В тоя ред на мисли. Васил Найденов......по спеицално "По първи петли', която работихме последно. Какъв инструментал има само.... Това са класици..неща които трябва да се уважават. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Jun 7 2004, 08:23 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 |
Цитат Това са класици..неща които трябва да се уважават. съгласен съм. певица ли си? -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
|
Jun 7 2004, 10:35 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 |
Hmm vidqh za enigma.Mda v moe lice moje da nameri6 tehen fen.Osobeno mnogo mi pomagat da relaksiram...!0x to Svetyl imam nqkolko albuma...
Su6to mn mi haresvat i Era,no uspqh da namerq samo 1 album. Haresvam techno,i razni dance , Kolkoto do anastacia ima qk glas priznavam i ne se uvli4a v staranieto si da bude "zvezda",zatova mi haresva ima i otdelni baladi ,koito mi haresvat i tva e.. -------------------- Wake up
|
|
|
|
Jun 8 2004, 02:34 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
the_SentineL това пък какво трябва да значи!? Споменавах няколко пъти къде пея...
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Jun 9 2004, 11:40 AM
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 |
По малко punk, britpop, dub, trance, ambient, goa, малко класика (Лунната соната, Балада за Аделайн, годишните времена на Вивалди (по-специално Зима)... )...
Остава, Placebo, DJ Krush, Astral Projection, Blink182, Cypress Hill, Yanni, Bloodhound Gang, Bryan Adams, Ayla, Cranberries, Roxette, Vanessa Mae, Placebo -------------------- |
|
|
|
Jun 9 2004, 08:41 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 |
На първо място-New Age от рода на Enigma, Era, Gregorian. Също така Ретро(70-90 най-вече). Това е, ако не броим принудителното слушане на Usher, G-Unit и т.н. по партита на рожденици.
-------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
|
Jun 9 2004, 10:52 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 |
Ami tok-sto napravenite ot men sociologi4eski prou4vaniq so4at.4e srednostatisti4eskiq "metyl" slu6a "hubava muzika"
Ne sym se i nadqval da namerq tuk tolkova mnogo fenove na New Age-a i 80te Okazva se,4e imame dosta shodni predpo4itaniq. Qko. Za Madonna: Madonna e kult,tq e i edna ot nai-vazhnite li4nosti za kulturata na 20ti vek, zastoto stoi za seksualnata revoliuciq(POKLON!). Ima strahotni pesni. Posledniqt i album oba4e napravo me zastrelq s typotiqta si.Sorry,tova mi emnenieto. A duetyt e Britney be6e finalyt. Za Enigma: veliki sa! Imenno te sa dali tlasyk na New Age muzikataMIslq,4e vsqkakvi komentari sa izli6ni,prosto vseki trqbva da gi 4ue. Era: imat nqkolko strahotni pa4eta i vsi4ko na vsi4ko 3 albuma(kato tozi s Michael Cretu ot Enigma). Kato cqlo povtarqt edno i systo nesto i pesnite im s erazli4avat potresavasto malko. Realno dobrite peni spored men sa malko. Ina4e Ameno e klasika.( Divano napromer e tvyrde podozritelno podobna) Sade- srahoten glas,strahotno pesni...mnogo q haresvam. Tova e pevica za saxofon.Smooth Operator e pozdrav ot men za vsi4ki. Anastasia: edinstvenata ot medernite pevici s visia "a la Britney" ,koqto uvazhavam. Zaradi strahotniq i glas. Poslednata i pesen e mnogo dobra. 4ak mi mina prez glavata perverznata ideq da i se napravi metal versia. Ne me zamerqite s domati,kakto s ekaza po gore:) Kakvo ste kazhete za Ostava,PIF, Gravity Co, Animationerite, Panican Whyasker, Babyface Clan...Fen sym i na Depeh Mode. Zaedno s Nightwish sa napyrvoto mqsto v li4nata mi klasaciq za hubavi tekstove. Prepory4aite mi naistina,ama naistina dobri techno grupi,pls! |
|
|
|
Jun 9 2004, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 |
4uvali li ste kompilaciqta "Sax for Sex"
mislq,4e ima strahotni nesta. tova sa izpylneniq na hitovi pop par4eta(ot po-hubavite) sys saxofon. Tova,koeto sym 4uval,napravo me raztapq |
|
|
|
Jun 10 2004, 07:20 AM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Цитат(Mormegil2 @ Jun 9 2004, 10:52 PM) Era: imat nqkolko strahotni pa4eta i vsi4ko na vsi4ko 3 albuma(kato tozi s Michael Cretu ot Enigma). Kato cqlo povtarqt edno i systo nesto i pesnite im s erazli4avat potresavasto malko. Realno dobrite peni spored men sa malko. Ina4e Ameno e klasika.( Divano napromer e tvyrde podozritelno podobna) Тук ще си позволя да те поправя - албумите им са четири. "Looking From East" на ERA и Oliver Shanti няма почти нищо общо с останалите им записи. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jun 10 2004, 08:20 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Panican Whyasker са много яки.
-------------------- |
|
|
|
Jun 10 2004, 03:07 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 |
Цитат Споменавах няколко пъти къде пея... Javno ne sum go pro4el. -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
|
Jun 10 2004, 04:48 PM
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 10 2004, 08:20 AM) Panican Whyasker са много яки. m//\m\/m\/m\/ mnogo q uvajavam taq grupa |
|
|
|
Jun 10 2004, 07:24 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 |
Цитат(Undeadgirl @ Jun 9 2004, 06:41 PM) На първо място-New Age от рода на Enigma, Era, Gregorian. Също така Ретро(70-90 най-вече). Това е, ако не броим принудителното слушане на Usher, G-Unit и т.н. по партита на рожденици. Добавям и Mike Oldfield и Dire Straits -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
|
Jun 11 2004, 10:43 PM
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 10 2004, 05:20 AM) Цитат(Mormegil2 @ Jun 9 2004, 10:52 PM) Era: imat nqkolko strahotni pa4eta i vsi4ko na vsi4ko 3 albuma(kato tozi s Michael Cretu ot Enigma). Kato cqlo povtarqt edno i systo nesto i pesnite im s erazli4avat potresavasto malko. Realno dobrite peni spored men sa malko. Ina4e Ameno e klasika.( Divano napromer e tvyrde podozritelno podobna) Тук ще си позволя да те поправя - албумите им са четири. "Looking From East" на ERA и Oliver Shanti няма почти нищо общо с останалите им записи. syglasen sym prosto tozi album e tolkova razli4en,4e nikoga ne sym go broql za tvorenie na Era. |
|
|
|
Jun 11 2004, 10:57 PM
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 |
detski pesnichki -
ruskite ssa mi lubimi - Cheburashka, pessenka krokodila Gena, za edin ogurechek tam... na nqkoi im znam textovete - neveroqtni pesenki. =) syshto i Alexandra ot Moskva slezam ne verit. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
|
Jun 11 2004, 11:15 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
OOOOOOOOO DETSKI PESNICHKI!!!!!!!!!
WELIKI SA!!!!!!!!!! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jun 11 2004, 11:34 PM
Коментар
|
|
Q obqsnete,za kakvo stava duma:)
|
|
|
|
Jun 12 2004, 09:51 AM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
День Рождень, Ульiбка, Чебурашка и така нататък... феноменално творчество!!!!!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jun 13 2004, 07:47 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 |
Цитат Хорааааааааааааа на едно мнение сме рапа е шибания,обаче само ние го разбираме. podkrepiam -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
|
Jun 13 2004, 11:02 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Не, не сме на едно мнение.
-------------------- |
|
|
|
Jun 14 2004, 03:43 PM
Коментар
|
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 |
Ами рапът за нас е шибан.За рапърите метълът е шибан...
|
|
|
|
Jul 4 2004, 08:38 PM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
naposledyk ot bg muzikata safo mnoo me kefqt
i 4uh edna dobra pesen na ogledalno |
|
|
|
Jul 5 2004, 09:09 AM
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 14 2004, 03:43 PM) Ами рапът за нас е шибан.За рапърите метълът е шибан... Само за по-ограничените и от двете страни е така. -------------------- |
|
|
|
Jul 5 2004, 12:39 PM
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 |
Рап и метъл? Двете противоположности ... но дали се привличат
Каква друга музика слушам? С гордост ще кажа - всякаква ! Не си мислете, че под "всякаква" включвам и чалгата ... та това музика ли е изобщо -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
|
Jul 5 2004, 12:44 PM
Коментар
|
|
|
Аз съм си от ограничените блекари,които даже и Heavy/Power не признават.Да не говорим за негърска музика.Какво да направя като просто не ми харесват да ги слушам?Трябва ли да се правя на неограничена.Много лесно лепите етикета ограниченост.Всеки слуша това,което му харесва в крайна сметка,нали?
|
|
|
|
Jul 5 2004, 12:59 PM
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 5 2004, 10:44 AM) Аз съм си от ограничените блекари,които даже и Heavy/Power не признават.Да не говорим за негърска музика.Какво да направя като просто не ми харесват да ги слушам?Трябва ли да се правя на неограничена.Много лесно лепите етикета ограниченост.Всеки слуша това,което му харесва в крайна сметка,нали? Да, именно! Всеки слуша това, което му харесва, и никой няма право да го съди за този му избор. И в ограниченост недей да разбираш - харесване или не на дадено нещо, а по-скоро - примирение към индивидуалността на всеки от нас. Трябва да се отнасяме по-тактично към "другите". -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
|
Jul 5 2004, 01:00 PM
Коментар
|
|
^ Много говориш. Много.
ЕДИТ - това беще към Мария. -------------------- |
|
|
|
Jul 5 2004, 01:12 PM
Коментар
|
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 5 2004, 01:00 PM) ^ Много говориш. Много. ЕДИТ - това беще към Мария. Знам,за което се извинявам и спирам.Но не говоря само аз... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 16th November 2025 - 08:28 AM |