![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Jul 5 2004, 01:07 PM) Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 5 2004, 11:00 AM) А защо смяташ че омразата към другите е нещо лошо. Ти сигурно обичаш мангали а? Не мога да ви разбера... Примерът с мангалите беше просто ... върховен ... Няма проблеми ... живейте си с илюзиите за обединение, може би така ще понесете всичко далеч по-лесно от реалистите... ПС: ОМРАЗАТА !!!! Единственото чувство, което не можа да ме завладее през всичките трудни години. Само мога да те приветствам за това,че през всичките тези, изпълнени в трудности 15 лета не си изпитала "омраза" или тоест нещо не те е подразнило повечко.Мисля,че добре се изказах за омразата и не смятам,че има човек на тази възраст "покварен" от нея,освен ако това не е чувството към човека,убил родителите ти или направил нещо жестоко на теб... Князът е прав-презрението е съмсем друго нещо,което не бива да се бърка с омразата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Da fuck you shitnite pochnaha...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Не,омразата е красиво чувство... Това че е противоположно на любовта нищо не означава. чистата омразя е най-красивото и същевременно най-злото и мрачно нещо в човешката психика... Изпитвал съм я,но не се чувствам покварен от нея...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Странно защо хората са казали, че между омразата и любовта разликата е малка ...
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами и двете са прекрасни чувства,но принципно са насочени в противоположна посока. Смятам че няма нужда от толкова много спам от твоя страна,нали разбираш? По-добре послушай мен,докато не ти се е обадил някой модератор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Не,омразата е красиво чувство... Това че е противоположно на любовта нищо не означава. чистата омразя е най-красивото и същевременно най-злото и мрачно нещо в човешката психика... Изпитвал съм я,но не се чувствам покварен от нея... podu6wam 4e dokato stane6 na 25 6te si w zatwora za seriini ubiistwa ![]() omrazata e priznak na slabost .... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Jul 5 2004, 02:30 PM) omrazata e priznak na slabost .... ![]() Напротив, мисля, че е съвсем естествено човешко чувство... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
spoired men moje da mrazi6 nqkoi koito e po-silen ot teb
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е задължително да е човек да е по-силен от теб за да може да те нарани. Може да е някой абсолютен малоумник,който да те обижда с простотията си,а не защото изрича остри слова или защото е сто кила.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ako e nekyw izklyu4itelno dreben nezna4itel ui absolyutna otrepka moje6 da go smaje6 i da pokaje6 4e ne e praw bez da go mrazi6 ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако те наранят или обидят много не мразиш ли човека който го е сторил? Той може да те е наранил с думите си неумишлено но ти не можеш да знаеш това и за това следва да го намразиш. Така става единствено ако те е наранил много.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ne .. karam go da se 4ustwa mnogo po gadno otkolkoto az ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А това не е ли породено от омразата ти към него? Именно от това е породено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ne .... otmy6tenieto e razli4no ot omrazata
a i az go praswq powe4e za li4no udowletworenie w takyw slu4ai a ne ot nqkakwi osobeni 4ustwa ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Забелязвам малко офтопик-много надълбоко отидохте в човешките чувства...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 5-June 04 Потребител N: 507 ![]() |
Я ся да видим.Нека се молим на бог за по-добро бъдеще ,ние сме славяни и Той ще ни помогне.Трънки на гугутки човек трябва да постигне всичко сам ,а не да чака някакъв измислен пиндел да му оправи живота ,я помислете освен загуба на време какво друго прави бог.Чудно ми е дали ще видя отговор от рода на "Обединява хората" да бе и аз съм козел.Я помислете бог пращали ви любимата/любимия от небето ,не вие сами го откривате и завързвате с него/нея.
-------------------- I'll keep the Ring full of sorrow,
I'll keep the Ring till I die. Slow down and I sail on the river, Slow down and i walk to the hill. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти май не му мислиш много а? Знаеш ли за какво става въпрос изобщо?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тук сте се събрали доста хора които не мислите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Хора вие скоро ще се изпотрепете бе!
Няма нищо лошо в това да се обединявате по разни убеждения, няма нищо лошо в това да почиташ Христос, Мохамед, Перун, Тангра, Один или там някой друг. Лошото е, когато това обединение се прави за да се докаже, че вие сте по-добри от другите. ЗАЩОТО НЕ СТЕ... Омразата ражда омраза, не го ли разбрахте вече? Във всички ученяи и езотерични и всякакви е казано, че всико, което правиш се връща към теб с тройна сила, така че правете секс и чакайте тройан отплата ![]() И Зиги, прочети малко история и разбери, че ако арийците на Хитлер бяха спечелили вийната сега ти щеше да копаеш в някоя мина, защото за Хитлер славяните са били низша раса... А това да смяташ някого за нисш само заради това, че е с ралична кожа, вяра или музика е признак на много ниско ниво на развитие...Питайте Хитлер как се е чувствал от тоталното превъзходство на афро-американците на олипиадата в която той е очаквал великата арийска раса да смаже низшите чернилки? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(melhaer @ Jul 6 2004, 09:49 AM) И Зиги, прочети малко история и разбери, че ако арийците на Хитлер бяха спечелили вийната сега ти щеше да копаеш в някоя мина, защото за Хитлер славяните са били низша раса... Чела съм достатъчно история и вече казах,че това с Хитлер го дадох само като пример за езичество,защото е най-пресен.Ако той беше спечелил войната не се знае какво точно щеше да стане.Все пак мисля,че така и така щеше да си намери майстора някой ден,защото въобще не отричам,че е бил луд комплексар с липса на всякакви военно-стратегически умения.Пък и наистина е ненавиждал славяните и ги е мислил за низша раса.Това го казахме,но явно не си прочел добре мненията.Просто дадох пример за човек използвал езичеството.И през ума не ми е минавало да го подкрепям.Доволен ли си? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат BTW и аз харесвам чистокръвни арийци.Проблем? ми аз това го разбирам като това да харесваш хора които са с арийска външност и се мисля за по-висши от другите...което автоматично означава, че се кефиш на някви фашисти, национал-социалисти, скинари, или както там се наричат себе си тия боклуци... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(melhaer @ Jul 6 2004, 11:14 AM) Цитат BTW и аз харесвам чистокръвни арийци.Проблем? ми аз това го разбирам като това да харесваш хора които са с арийска външност и се мисля за по-висши от другите...което автоматично означава, че се кефиш на някви фашисти, национал-социалисти, скинари, или както там се наричат себе си тия боклуци... Имах предвид само външния вид на арийците северен тип,а не политическата им нагласа ![]() BTW Скинарите ги мразя не по-малко отколкото ти ги мразиш,в това бъде убеден |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
www.jesusishitler.com
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат много надълбоко отидохте в човешките чувства Mi to taka stawa-ne se pravi lesno obedinenie ![]() Abe interesni ne6ta izpisahte ama ne za slawqnstwoto-ina4e i na men ideqta mi hareswa i se 4ustwam Slawqnin(koeto moje bi e malko rasistko ot moq strana) Naprawi mi wpe4etlenie kakwo kaza Sep, 4e Americanskoto wliqnie ne bilo hi4 lo6o(Gledal e Sblysyk mai) I sigurno nqma ni6to protiw Americancite da postroqt swoqta imperiq wyrhu cqla Ewropa, nali? Oba4e bi mu se storilo sme6no Slawqnite da zawladeqt America-emi kwo da kaja-Wseki iska da e na wyrha. Ne obwinqwam Americancite 4e iskat da ni zawzemat, koeto wsy6tnost e iniciatiwa na Prawitelswoto im! А за Омразата?-Цитирам: NAILBOMB-HATE IS REALITY ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво расистко има в това да се имаш за славянин. Аз също съм славянин,ама не съм расист.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Какво обединение на славяните, какви глупости ??
Изобщо не се чувате ... всичко е илюзия, знаете го, но въпреки това продължавате с пълна сила да си съчинявате неосъществими събития. No comment ... Късмет в обединението, сега сте събрали рекордната бройка от 5-6 души ако има и толкова ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Девойко,ти правиш ли си труда да мислиш какво пишеш изобщо? Било илюзия,баба ми , точно сега е най-доброто време за това действие, когато света е в краката на Щатите, защото те бавно, но решително искат да властват на всякъде. Смятям че е крайно време един такъв съюз да покаже на американците,че силата им е нищожно в сравнение с тази на всичките обединени славянски народи. Били сме 5-6... Ето тук смятам за уместно да напиша "Без коментар"... а колкото до това още колко заблудени създания има под слънцето - не мисля че "точно" пък ти си човекът,който ще казва кой е залбуден и кой не. Вземи си преосмисли живота или пък ако по-ти харесва, продължавай да ближеш гъзовете на гнусните Американци... Било късно... Знаеш ли какво? Писна ми от това да си на всяко гърне мерудия, писна ми от твоя безмерен спам, писна ми постовете ти в теми по които и хабер си нямаш за какво става въпрос,писна ми от теб. Върви си слушай ManOwaR, нали са ти любимци,а и са американци...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 7 2004, 08:05 AM) Девойко,ти правиш ли си труда да мислиш какво пишеш изобщо? Било илюзия,баба ми , точно сега е най-доброто време за това действие, когато света е в краката на Щатите, защото те бавно, но решително искат да властват на всякъде. Смятям че е крайно време един такъв съюз да покаже на американците,че силата им е нищожно в сравнение с тази на всичките обединени славянски народи. Били сме 5-6... Ето тук смятам за уместно да напиша "Без коментар"... а колкото до това още колко заблудени създания има под слънцето - не мисля че "точно" пък ти си човекът,който ще казва кой е залбуден и кой не. Вземи си преосмисли живота или пък ако по-ти харесва, продължавай да ближеш гъзовете на гнусните Американци... Било късно... Знаеш ли какво? Писна ми от това да си на всяко гърне мерудия, писна ми от твоя безмерен спам, писна ми постовете ти в теми по които и хабер си нямаш за какво става въпрос,писна ми от теб. Върви си слушай ManOwaR, нали са ти любимци,а и са американци... Абе младежо - вземи се в ръце и не говори глупости ами се опитай да станеш човек, докато имаш тази възможност. Тия неща дето ги приказваш - може и да впечатлиш някой дечко на твоята възраст или некой на друга възраст с мозъка на 13 годишен. Ти или си луд или те кефи да се правиш на такъв. Каква сила на какви славянски народи бе момче ? Досега само четох мненията ви по тази тема, но просто вече не издържах и реших да ви кажа какво мисля за вашите велики изказвания и по-специално за твоите идеи за велики славяни и не знам си още какво. Каква е тая расова омраза, антиамерикански идеи и незнам си още какви гкупости, които са се зародили в главата ти на тази крехка възраст ? Я вземи порасни, поживей и се осъзнай малко и после ми говори за такива убеждения, защото сега просто изглеждаш смешен в очите на някой малко по-зрял човек. Как можеш да ми говориш за велики славяни, като нашите миризливи държавици в тоя край на Европа имат да наваксват десетки години, заради своето величие. Защо си мислиш, че тия славянски държави могат да съществуват без да лижат нечий гъз било той Американски, било Съветски, било ако щеш и черния гъз на Мозамбик. Ами ние сме си го показали, че ако не ни заведат до тоалетната, ще се напикаваме постоянно в гащите си. Нашата раса била велика - ами със същия успех маймуните по дърветата в Африка могата да твърдят същото. И кво ако стане голямото славянско обединение, за което ти така бленуваш ? Ами тогава ще има същите идиоти като тебе, само че от други раси дето ще плюят по гнусните славяни. Въобще идеите за доминираща раса и за превъзходство на еди какво си, са или плод на детското въоражение, или плод на болни мозъци, а в този втория случей са се получавали най-ужасните събития в цялата история на човечеството. На твоята възраст би ти подхождало повече и ти да послушваш Manowar и да не се мислиш, че си надминал опашката си, като си прочел две книжки за Хитлер, две книжки за незнам си кой си. Вземи се осъзнай, бегай да си учиш уроците и да щипеш съученичките си по задниците и не се занимавай с глупости, защото за цял живот ще си останеш олигофрен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
I tyi az sq nqma da hranq nikogo no wse pak Javore...
Po wsichko lichi che s twoq post ti prosto iskash da oborish Knjaza wypreki che i ti wyobshte ne znaesh kakwo prikazwash. Цитат Защо си мислиш, че тия славянски държави могат да съществуват без да лижат нечий гъз било той Американски, било Съветски, било ако щеш и черния гъз на Мозамбик. Te opredeleno mogat da syshtwestwuwat bez da lijat nechii gyz, no dokato ima hora kato teb ne mogat da go dokajat. Цитат Въобще идеите за доминираща раса и за превъзходство на еди какво си, са или плод на детското въоражение, или плод на болни мозъци, а в този втория случей са се получавали най-ужасните събития в цялата история на човечеството. Ideite ne sa za dominirashta rasa, a za obedinenie na edna rasa, mislq che trqbwa da chetesh... Wyobshte choweche ti ne si zrql, ami si prezrql naprawo. Цитат нашите миризливи държавици в тоя край на Европа имат да наваксват десетки години Ami da no samo nashite, a edno obedinenie bi im pomognalo... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз имам един процедурен въпрос.
да приемем, че примерно цивилизованите славянски народи като чехия и полша, и двете много близки до САЩ държави, решат, че може да се направи славянска федерация, тогава какво ще стане? как ще стане, като славянските държави дори не граничат една с друга, и за да има една такава федерация, на какъв език ще се говори в нея? Картата на европа трябва да си е такава каквато е, важното е да няма войни, а за това че америка са смотани или не не ми пука, щом са световна империя значи са силни, като отслабнат, и слвяните станат силни нека тогава те станат светонва империя.. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:41 PM |