![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз лично подкрепям идеята за търсене на корените,защото корените могат да запазят националната идентичност на всеки народ.Паганизмът,фолклора,митологията на отделните народи винаги са ме интересували.Особено тези на скандинавските,германските и славянските народи...
идеята като цяло е добра,но не мисля,че в днешно време ще се намерят последователи.Наблюдават се тенденции на обезличаване на националността и приемането на чуждите мирогледи.Най-вече този на САЩ... BTW Знам,че сега ще почнете с простотиите... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ne znam chestno da wi kaja ne sym mnogo nawytre w tiq neshta... NO:
Naistina obedinenie na slawqnite bi bilo hubawo. A to bi se postignalo samo chrez tyrsene na korenite. Wednyj za winagi trqbwa da se stigne do izwoda che slawqnite sa edno. No da wi kaja chestno obedinim li se... togawa losho za amerikancite i wyobshte za drugite narodi. Towa nikoi ne go iska... Moje da mi e typo mnenieto ama taka mislq... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Не е тъпо,прав си. Точно така би било. А защо смятате че Хитлер е потърсил връщането на старите сгермански богове и според всички по време на войната Вотан е бил със Германия. Наистина,единици ще бъдат тези които ще потърсят корените си в тези времена... Никой не се гордее с това че е славянин...
ПП. Права си зиги,ей сега почват лайната... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Wij Knjaze to towa s Hitler... choweka e bil twyrd. A nashte politici kato sa nqkakwi mekushawi. Trqbwa ni twyrda ryka. Wypreki che sme nai malkata strana, (ili aide edna ot nai malkite) tochno nie imame nai mnogo slawqnsko w sebe si... Zatowa nie trqbwa da powedem...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам че е така... Ние трянва да поведем,но политиците на тази държавица винаги би попречила. Ако си имахме един втори Стамболов..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Хитлер е бил езичник и се е занимавал със спиритизъм(викане на духове) и окултизъм.Надявам се знаете за "Черния орден" на Химлер,замъка Вевелсбург и тържествата в чест на Зимното слънцестоене на 21.012,когато е най-големият езически празник или т.н Yule.На еполетите и униформите на немските войници е имало езически символи и самите имена на дивизиите са били свързани с герои от митологията.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Super qko gi e motiwiral... i e spechelil w kraina smetka.
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Хитлер трудно ще намериш неща които да не знаем. Между другото,при нас празника на 21.12 се наричка Коляда,или Зимното Слънцестоение,което представлява Смъртта и Прераждането на Дажбог... на мен пощата ми не случайно е Son_of_Dajbog ...
![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 4 2004, 12:43 PM) За Хитлер трудно ще намериш неща които да не знаем. Между другото,при нас празника на 21.12 се наричка Коляда,или Зимното Слънцестоение,което представлява Смъртта и Прераждането на Дажбог... на мен пощата ми не случайно е Son_of_Dajbog ... ![]() Да.Това е бил празник на почти всички езически народи,но когато са вкоренявали християнството са избрали точно тази дата за Рождеството,за да заличат езическите следи по-лесно.Но всъщност пак не са успяли.Много от обичайте по Коледа,особено тези на православните имат езически корени.Така е и с повечето други празници. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Плаче ми се като ви гледам. Наистина.
Славянско обединение. Хитлер бил езичник. Твърда ръка. Стига радикални простотии. Не разбрахте ли че така до никъде няма да стигнем. Не може ли да сме просто една либерална, парламентарна, демократична, етнически толерантна страна, да си оправим икономиката и просто да живеем добре всички? Сигурно ви изглежда адски беинтересно и банално. Може би получавате ерекция като видите как есесовци маршруват под огромни пречупени кръстове. Но - това е начина. Тъпаци. . - точка -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Breii towa ne go znaeh. Abe imalo e neshto gnilo w twa hristiqnstwo. I sq ako pochnem da gi praznuwame ezicheskite praznici shte ni kajat li neshto?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 4 2004, 12:49 PM) Плаче ми се като ви гледам. Наистина. Славянско обединение. Хитлер бил езичник. Твърда ръка. Стига радикални простотии. Не разбрахте ли че така до никъде няма да стигнем. Не може ли да сме просто една либерална, парламентарна, демократична, етнически толерантна страна, да си оправим икономиката и просто да живеем добре всички? Сигурно ви изглежда адски беинтересно и банално. Може би получавате ерекция като видите как есесовци маршруват под огромни пречупени кръстове. Но - това е начина. Тъпаци. . - точка Добре,де човек.Говорим си-какво ти пречим,ебати! Svetyl ами ние си ги и празнуваме без да знаем... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Тъпаци. Ne znam mene ideqta za obedinenie mi hareswa... -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И на мене. Освен това ако не си забелязал - света върви към обединение и без тея тъпотии.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
При Православните даже са откраднали името от древните славяни... Ами,да,дървим се като гледаме СС-овците(Слекционизирани Славяни)
Кво ли ти обръщам внимание... Никой нищо няма да ни каже,аз си празнувам празниците,спазвам си традициите,ако не си забелязал. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sweta wyrwi kym obedinenie pod shapkata na shibanite USA... moe mnenie.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ Jul 4 2004, 12:52 PM) Sweta wyrwi kym obedinenie pod shapkata na shibanite USA... moe mnenie. И обясни ми какво лошо има точно в това. Защото аз за 18 години така и не разбрах къде е проблема в това. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Евро съюза съм,но никакви американци!ЕС не води към обезличаване,но САЩ определено го прави.Те трябва да си знаят мястото отвъд океана и да не се месят в делата на другите народи!
BTW и аз харесвам чистокръвни арийци.Проблем? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nprawi specialno takawa tema i shte obqsnq. Faktyt e che ima mnogo losho pone spored men.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде бил проблема... Ти сляп ли си? Щатите са най-империалистична съвременна нация,заедно със Великобритания. И кой може да им се противопостави-в тях са парите,в тях са оръжията,в тях е всичко. Ако народите с общи корени не се обединят срещу тях,то кой?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз просто тихо ще изразя съгласието си с Княза и от части със Зиг... но... за частта със това, че Хитлер бил еди къв си съм несъгласен... той основно е побъркан...
А друг въпрос е че е направил хубави неща, но... каквото и да кажа от тук ще се скарам с повечето от вас, така че ще замълча... само за Сеп: Това там е квадрат, а не точка бе идиот! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 5 2004, 12:28 AM) Аз просто тихо ще изразя съгласието си с Княза и от части със Зиг... но... за частта със това, че Хитлер бил еди къв си съм несъгласен... той основно е побъркан... А друг въпрос е че е направил хубави неща, но... каквото и да кажа от тук ще се скарам с повечето от вас, така че ще замълча... само за Сеп: Това там е квадрат, а не точка бе идиот! Хитлер и Химлер не са били с всичкия си това е от ясно по-ясно.Далеч сме от боготворенето на тези личности.Просто даваме факти... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говорим за тях така,защото идеите им са били добри, и защото никога не е имало такива велики водачи на славяните... Идеите им приложени от наш водач и отнасящи се срещу не-славяните ще бъдат фантастични...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 5 2004, 12:56 PM) Говорим за тях така,защото идеите им са били добри, и защото никога не е имало такива велики водачи на славяните... Идеите им приложени от наш водач и отнасящи се срещу не-славяните ще бъдат фантастични... Не знам дали са ти го казвали някога, но омразата към другите е нещо лошо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо смяташ че омразата към другите е нещо лошо. Ти сигурно обичаш мангали а? Не мога да ви разбера...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А защо смяташ че омразата към другите е нещо лошо. Добре бе, бива ли верно да си толкова безгранично тъп, бе човек!?!?!?!??! Какво му е лошото?... Ебати!?!?!?!?! Ума не ми го побира как може да има толкова елементарни хора.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Омраза е много силна дума.Внимавайте как я използвате и си помислете дали наистина изпитвате чак такива чувства...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 5 2004, 11:00 AM) А защо смяташ че омразата към другите е нещо лошо. Ти сигурно обичаш мангали а? Не мога да ви разбера... Примерът с мангалите беше просто ... върховен ... Няма проблеми ... живейте си с илюзиите за обединение, може би така ще понесете всичко далеч по-лесно от реалистите... ПС: ОМРАЗАТА !!!! Единственото чувство, което не можа да ме завладее през всичките трудни години. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То моето не е омраза.То е презрение. Омразя не може да се изпитва към огромна група от хора. Просто не можеш да избълваш толкова всемогъщи чувства срещу всички...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:36 PM |