![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ама те не могат да те спират без причина. Демек - или трябва да си направил някакво нарушение, или да има някаква операция и да преглеждат всички.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Наясно съм, че Законът за МВР гласи това, но предполагам, че действията на КАТ са регламентирани и някъде другаде. В този смисъл, ще се аргументираш ли с източник?
А между другото днес ми се случиха две неща на пазара "Димитър Петков". Първо, че видях как Иван Костов си купува ябълки и домати и второ ми направи впечатление как двама униформени спираха автомобилите и единия реши да се разходи почти до пазара и да провери документите на човек, който вече беше паркирал и излезнал от колата си (Audi Q7, разбира се). Съвсем ми убягна поради каква причина го направи при все, че полицая няма как да го е видял докато шофьора е бил в движение. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Мхм. И естествено всички брилянтни коментатори в днес.бг ревнаха "оо, тези полицаи са изнасилвачи, значи всички са такива?", а истинският въпрос е "защо трима изнасилвачи са били назначени като полицаи?". Не че е лесно да се предвиди характера на един човек, но си има хора и начини за това. Не всеки Гошо и не всеки Тошо стават за полицаи. А тук проблемът стои малко по-високо, защото униформите и значките не ги пускат през комина за Коледа.
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
След като са се изгаврили с момичето и с властта която им е дадена трябва да лежат и то доста.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
след като така са се изгаврили и с момичето, и с длъжността им, трябва да ги кастрират директно и тогава да ги хвърлят в затвора да ги шибат там всяка вечер и всяка сутрин.
D.t.A. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Баси якото. Обаждаш се, че искат да те изнасили един пич. Идват други двама и те ебат още по-здраво. АХАХАХА.
D.t.A. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Всъщност. момичето е правило това доброволно като "едва ли е съзнавало какво точно се случва". Много точно си е съзнавало. Сто на сто им е била курва за жълти стотинки, което не ги оправдава, ама колко малоумен трябва да си да заснемеш клипче на това нещо и колко по-малоумен трябва да си, за да го пуснеш някъде, където от вътрешна да го набарат.
... Съвсем ми убягна поради каква причина го направи при все, че полицая няма как да го е видял докато шофьора е бил в движение. Що пък трябва да е в движение? При паркирането щом е бил в нарушение, значи е в нарушение. Малко встрани от темата: "Мъжът, убил крадец, е обвинен в предумишлено убийство". Били се "разхождали мв дома му" и "нямало данни за кражба". -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Човекът не беше направил никакво нарушение. Провериха му документите след като си беше паркирал като пич, където няма проблем да го прави. Единственото, което го различаваше от десетте коли до него беше, че караше по-скъп автомобил.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ми евала, нема само тия с Ладите да ги проверяват. А и проверка на документи се прави по редица причини, има ли смисъл да обяснявам?
|
|
![]()
Коментар
|
|
В конкретната ситуация аз бих го нарекъл единствено "тормоз". Няма нужда да го обясняваш.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Може да търсят някой и въпросният тип да е отговарял на описанието. Стига с тоя тормоз точно към тия с хубавите коли....
Иначе тия са били доста тъпи да го заснемат изнасилването. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Да, логично е. Сигурно са имали описание на Гражданската му отговорност. Това определено обяснява всичко.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 17-October 09 Град: София Потребител N: 3595 ![]() |
Мнение за полицията ли?!
Ами много корумпирана работа! Все тях ги защитават, все те са невинни... абе общо взето не съм им фенка ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Джакпот остави унгарски град без полицаи
17.10.2009 09:51 15 късметлии от полицейското управление в гр. Будаорш участвали в лотарията с равни вноски Всичките 15 човека от личния състав на полицейското управление в унгарския град Будаорш напуснаха. Това стана след като удариха рекордния джакпот в лотарията на стойност близо 11 млн. евро. Това е шестият по своя размер джакпот в унгарската лотария и всеки един от бившите полицаи вече е почти милионер. Петнадесетте късметлии вероятно са участвали в лотарията с равни вноски и сега ще си поделят и печалбата по равно. Понастоящем в полицейското управление в Будаорш са командировани по спешност униформени от други градове. Те обаче ще изпълняват функциите си временно - дотогава, докато личният състав се попълни от местни граждани, желаещи да работят в полицията. Населението на града, разположен недалеч от унгарската столица Будапеща, е около 27 000 души. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Biohazard, не знам как така все ни защитават и от де тия изводи си направила. Но, преди да се олееш да пишеш по всички теми, помисли дали се налага да изкажеш нещо.
А иначе, аз ще ви разказвам, само малко на спокойствие да остана. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
И аз не смятам, че полицията се радва на особена подкрепа от когото и да е. Точно защото полицаят е начукан многостранно, затова гледа да го начуква на този-онзи както смогне.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Прав си, човече :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Джакпот остави унгарски град без полицаи Хехехе. Баси якото. И точно си представям всички местни апаши как са си казали... "джакпот!" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
/офф
абе, пич, тебе кога те избраха за форумен вестител? о.О Нещо напоследък като такъв се вживяваш, та се зачудих.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Мафия, немафия. Корупция, некорупция.
Закон е и трябва да се уважава! Против съм единствено към насилието над невинни хора. Извадих мнение от един клип, който даваха по телевизията или по-точно по новините, как един полицай зверски бие момче... -------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Да бе те агитките никога не са виновни за нищо, гледат си кротко мача, после всеки си чупи само неговата седалка и си тръгва мирно и кротко. До гуша ми е дошло от тези глупости. Аз съм израстнал и живея до стадиона на Ботев Пловдив, ходих редовно на тези мачове и с чиста съвест мога да заявя че в 95 % от инцидентите са виновни агитките.
Ето ви един пример, също така искам да кажа, че този човек ми е приятел. http://sportcafe.bg/id_1043923635_Ne_sabir...abi_i_kraynitsi -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво разбираш ти, ми обясни? Бил ли си някога специално в нашата агитка? Виждал ли си нещата?
Да ми излиза оня боклук В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР и да ми заявява, че агитката на Локомотив са най-големите дилъри на наркотици и продават на стадиона и за това били задържани, при положение, че в сектори Г и Б си ебава майката, и у нашите момчета не е намерено нищо, това на какво ти прилича??? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
^ Ми кво се чудиш. Малко сте и знаят, че няма да има отпор, поради коети си мислят, че мое се направят на големи омиротворители. И вечерта да се фалят на селските си, тлъсти женици кви големи мъжкари са, и как са се справили с изметта.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
обаче имало ли е козче или верно за димка е станала тъпотията?
|
|
![]()
Коментар
|
|
НИЩО не са намерели, е сега путката си промени версията по телевизията. Били АРЕСТУВАНИ за СЪМНЕНИЕ за притежание на наркотици! А мога да ти гарантирам, че ги закопчаха на излизане пред мен и тогава почнаха да ги бъркат за документи и каквото се сетиш.
^^ Знам, на мен ми записаха данните днес, защото запитах защо закопчават момчета, толкова ли смели бяха снощи и колко чорбари и майни закопчаха. ****************** Edit: За протокола: ВСИЧКИ наши момчета са пуснати поради липса на доказателства/обвинения срещу тях. Утре само ги викат за ~нещо си (да ги сплашат). Няма какво да коментирам повече. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
Не разбирам каква е тази омраза към полицията, това са хората които пазят реда - жалко, че малко от тях си вършат работата, ако не правиш тъпотии никои няма да те закачи, после има оправдания "Ама аз просто реших да тествам здравината на тази катерушка, да не би някое дете да се нарани" , ввроятно защото познавам много полицаи и за това говоря така, откровенно казано неприятно ми е да живея в такава кочина каквато е България, трябват реформи в МВР, но и българина трябва да се замисли над поведението си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
абе, за това момче пари сме събирали да не умре, като го помете трамвая... никой не може да ме убеди, че най-големия престъпник в тая държава е футболен фен с дървен крак. Ако, тоя скопения... яловия Златанов некой ден има деца му пожелавам да му пукнат в ръцете.
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 12:43 AM |