![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^^ Някак си се радвам,че за английски се изложих и не се класирах.
![]() ![]() ^^Бравона брата, ще го засечем на историята явно. Дано 2рия кръг е по-адекватен от 1вия, че тук, поне според мен, много го омацаха. Ако не е проблем, би ли го попитала какъв последен въпрос (мини темичка) са им дали? п.п.: Светъл, поздравления! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
What happened to the passion? (passion!)
What HAPPENED! TO THE REASON FOR SCREAMING?! What happened the music and the message that I love?! What happened to the hard work? (hard work!) And why does everybody look the same? What happened to the music and the message that I love? http://www.youtube.com/watch?v=XMhoyd5Y9T0...feature=related айде да идва 5 май бе! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^^^ гр.. точно тогава бях в другия край на града!
![]() А blame, искрено ти съчувствам.. :/ -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
@blame, въпросът е бил за църковните борби. Освен това брат ми се оплака, че се е издънил на два въпроса от най-лесните, което изобщо не очаквал, а всичко друго му било отлично.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Да, явно ние сме назад с материала. Мерси много за инфото.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
чуках блъд!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Стара мацка на хубаво колело и хубава мацка на гадно колело на пътя и аз идиота се улавям, че заглеждам не кво да е, а готиното колело!!!! Свършено е с мене, свършено!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пхахаха, винаги гледам 1во колелото/фотоапарата.
![]() Което ме сеща, че идната седмица задължително бягам да напомпя гумите, сменя накладките и разни подобни и си хващам байка. Че ми писна от самата мен, само се оправдавам. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
трябва да пазя леглото с остър бронхит идната седмица. също трябва да прочета По в оригинал. класика.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Блазе ти, толкова страдам от факта, че не мога да си чета моите книжлета..
Още от рожденния ти ден ли си така? А, сега се сетих що дойдох тука да пиша - ГЛАДЕН СЪМ!!!! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
От 20-и февруари! Сега съм на трети антибиотик, дано вече има подобрение - егати и грипа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Това вегетарианство много полезно, бе.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бях боледувала от 2 години - нито настинка. На 17.2 се прибрах при нашите, които се оказаха болни. Още не съм чула вегетарианството да може да пребори грипен вирус при пряк контакт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Тотално се бЯзикам (зЯкачам).
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Недей, да не те закачи грипът, че този нов сорт се оказва много коварен. Всеки се оплаква, че изрежда по 3-4 антибиотика - месец влачене не ти мърда.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Дали не е в пъти по-добро от BFMV?
http://www.youtube.com/watch?v=jpz_vEOXKY8...layer_embedded# -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Оуууу йеъ, смачквация~ колегата @Ulair може само да съжелява, че не дойде на Негъра с Бънджи. Пълна разбивация! Първи бяха Болг при срамно малка публика, добре забиват момците. След тях бяха Клеймор, още едно добро представяне от тяхна страна + нови песновки. И след тях за мен настъпи куоминацията на вечерта, а именно появата на Abusiveness... е няма такъм изтрещял джангър и за мих не спрях да куфея, въпреки че не изсвириха любимата ми Fame of Arkona, стабилно ни пиметоха. Разбиха ми носа точно на последната песен(кавър на Моторхед - Ace of Spades). Та весело беше xD. Приятната изненада дойде от грайндърите Parricide. Вокала им е едно изтрещяло копеле xD. Добре се представиха поляците. Еуфобия не ми допаднаха, на тях си почивах. На Негъра с Бънджи им чух само 3 песни и се изнесох, поради липсата на пари за такси, но и нямах голям зор за тях и друг път ще дойдат
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
шибано шибано ранно ставане!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, баш днеска ше завали сняг, мда.
Всъщност яко, само да превключа на сибирски мод. ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА! готово.. Баси якото време е навън ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Зимна приказка е навън. В момента, съзерцавайки през прозореца, максимум 50 метра е видимостта, макар и неясна.
^^А какво остава за мен, когато всеки ден ставам в 5:30? По-скоро си се успал/а ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
На 2 места в един коментар виждам думата "фиулми". То бива собствен стил на писане, ама това направо ме хвърли в джаза.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() AHahah едва ли повече ше ме оставят в чужда къща сам със силни колони ![]() I've seen so many cross that line I've seen them come I've seen them go Times will never change It's the same old song The same old song That's playing again The same old song -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Случайно я намерих и просто споделям
http://www.youtube.com/watch?v=uNxBeJNyAqA |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
нищо особено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Никъде не е наблегнато, че е нещо особено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Пффф, тая мечка каква риба налази, леле!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тази вечер, скъпи прияетели, стигнах дъното. Сънувах как правя секс...
...С ЖЕНА МИ! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 01:19 AM |