![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами естествено че ги почитат,все пак са доказали че са по-силни,някога, в някакво отношение от тях и те си изграждат отношение. Независимо че ги мразят тотално, ги уважават по някакъв начин.
А това за хляба - в случая е така. Иначе си прави,че явно завися и от хора от други раси, но мога и да не завися от тях. Те не са по-добри в това което правят от славяните и е можело и да ги няма. Като искат,нека работят за славяните. Нека. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Като искат,нека работят за славяните. Нека. нека всеки човек работи за себе си и за един свят, в който има мир, а не омраза. не е нужно да си предан до смърт на тъпа идея за великите амреиканци, германци, руснаци или слвяни, както е в твоя случай... п.с. не те ли е гнус да работиш с комп дето е правен от жълтури? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
ХАхаха,моя компа не е правен от жълтури . Точно това ми обясняваше баща ми, който е програмист, когато го питах за нечовешкото развитие на японците в тази насока, и той ми каза,че всъщност при тях работата е по-друга и нищо което се произвежда там не е измислено там и още пвоече - те не са най-напреднали в това производство на компютри.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 8 2004, 08:11 AM) ХАхаха,моя компа не е правен от жълтури . Точно това ми обясняваше баща ми, който е програмист, когато го питах за нечовешкото развитие на японците в тази насока, и той ми каза,че всъщност при тях работата е по-друга и нищо което се произвежда там не е измислено там и още пвоече - те не са най-напреднали в това производство на компютри. Опаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа тате. Този път малко нищо не каза. Много поздрави на колегата програмист, дето ти е баща. И да не би компютъра ти да е сглобен в братска славянска държава ? Всички компютърни фирми масово са изнесли производството си в жълтите страни, малко са останали и в гадната капиталистическа Америка. Японците вярно след войната са копирали доста американците и въобще са окрали яко технологии наред, но доста бързо са задминали останалия свят със своето трудолюбие и отдаденост на работата и фирмата. За сведение - до преди 15тина години в Япония не са чували за такова нещо като отпуска. Също така сега там мобилните им комуникации са на такова ниво, за което останалия свят може само да си мечтае, колите им са признати в цял свят за най-сигурни и качествени и въобще не може никой да се сравнява във високотехнологично отношение с япошките. Така че отричането на азиатските страни и по-специално Япония, като водещи страни във високите технологии, си е почти толкова абсурдно, колкото да твърдиш, че славянското племе е велико. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре човеко, не усещаш ли така,че ме обиждаш така? За мен славянското племе е повече от най-велико. В тъпите Щати технологията е по-добра от при японците поради простата причина че всичко що е в там е крадено от щатите. Колкото и да не ми се ще,при американците е по-добре,защото начин по който тези тъпи жълтури живеят и меко казано кретенски. Ако смяташ за нормално всяка сутрин да пееш химна на фирмата преди работа,значи мисля да не продължаваме да обсъждаме техологиите на тези народи...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 8-July 04 Потребител N: 552 ![]() |
hm....ti kato mrazi6 amerikancite....mrazi6 li i slavqnite koito jiveqt tam?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз четири страници се обяснявам ти пак... Славяните които живеят там не са американци,а са си славяни. Няма славяни родом от там,баси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Сори ако съм те обидил, обаче отричането на Япония като водеща технологична сила в света е абсолютно абсурдно и пак стигаме до същия момент за който споменах преди - плюенето срещу най-силния в някоя област и отричането му като такъв, като неговите за неговите успехи почват да се търсят всякакви причини различни от обективните.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 8-July 04 Потребител N: 552 ![]() |
ami niama oba4e ti obqsnqva6 kolko ne ti haresva usa sistemata..ate kato sa si izbrali da jiveqt tam sa si izbrali i da spazvat taq sistema....nesi li pomislil malko 4e v na6ta sve6tena slavqnska darjava horata niamat po4ti nikakva vazmojnost za razvitie,a usa im dava tozi 6ans...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То вие всички мислите така... Този въпрос го изяснихме вече,така че...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami mislim taka 6toto si e taka..po tvoiata logika trqbva vseki da si sedi v pe6terata i da ne se stremi kam nikakav prosperitet..ako iska6 moje da se razdelim na razli4ni plemena maimuni i vsqko pleme da si se klani na sorta banani koito nai-mnogo obi4a da iade
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 8 2004, 08:31 AM) Аз четири страници се обяснявам ти пак... Славяните които живеят там не са американци,а са си славяни. Но умират да станат американци - странно защо ли ? Може би защото не се чустват толкова велики колкото трябва ? Или и те са продажни копелета като тъпите американци ? Или пък най-вероятно много малко им пука за великата славянска раса, а просто се опитват да постигнат нещо в живота, а не да хранят празни илюзии за величие ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami taka si e....klaneneto na ne znam si koi bog ili boginq niama da im nahrani ka6tata i niama da im pozvoli da postignat kakvoto i da e (osven nqkvo bolno du6evno zadovolstvo)..dokato peeneto na himna na firmata nqkaksi var6i rabota....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Един въпрос към Knjaz Varggoth .
Ако твоята мечта стане и славяните се обединят,би ли допуснал руснаците да те унижават и манипулират,защото са най-силната славянска държава,а ти си и българин,освен славянин? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е вие вече прекалихте. На какво обърнахте темата ми? На лайна. Ваш си проблем. Всички искаме да постигне нещо в живота,естествено. Но също така и всички жадуваме за величие, всички жадуваме нашата нация да бъде велика. Всички искаме славяните да излязат от калта в която са сега. Макар някой от вас да го правят тайно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami izvinqvai ,no kakvo ti puka dali naciata ti e nai-moga6tata sila v sveta ...vajnoto e ti i horata za koito ti puka da jievqt 6to gode normalen jivot i da se razvivat intelektualno i kulturno...a edva li vra6taneto kam ezi4eskite obi4ai moje da se nare4e razvitie....prosto mai ne nie sme ti osrali temata a ti niama6 smisleno mnenie po neq
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
князе моите уважения към славянското племе, но ми обясни, защото да е то най-велико?
дай ми причини, които да са обосновани. за мен лично няма най-велико племе. всеки човек трябва да е отговорен сам за себе си и за постъпките си. все едно сега да обвиняваме всичките германиц за зверствата на хитлер - безумно е да сложиш 100 000 хиляди човека под един знаменател само защото са с обща територия или общ произход. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 8 2004, 08:40 AM) Е вие вече прекалихте. На какво обърнахте темата ми? На лайна. Ваш си проблем. Всички искаме да постигне нещо в живота,естествено. Но също така и всички жадуваме за величие, всички жадуваме нашата нация да бъде велика. Всички искаме славяните да излязат от калта в която са сега. Макар някой от вас да го правят тайно. Как можеш да говориш от името на всички ??? Естествено е че искам държавата в която живея и в която съм израснъл да е добре, но това няма абсолютно нищо общо със величието на славяните, които я населяват и със превъзходството им над останалите ?!?!? Защо трябва някой да превъзхожда друг ? Не може ли всички да са равни и всеки да се доказва според способностите си ? Защо трябва това че съм славянин да ме прави по-добър от някой негър, азиатец, евреин, арабин или ескимос ??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зигфирд,виж как ще ти отговоря на въпроса. Ако мечтата ми се осъществи,това няма да стане,поради простата причина,че мечтата ми е не нов СССР,а съюз на славяните,какъвто е ЕС. Ще ти отговоря заобиколно - защо в ЕС англичаните не манипулират всички други,независимо че са най-силната страна в съюза ? Защо не ги унижават. Колкото ида не ми се иска в момента Щатите и Британия са най-мощните държави...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
i ako predpolojim 4e tva tvoito veliko obedinenie vzeme 4e se slu4i ti kakvo?niama li da unijava6 6tatite?gospodstvaneto na dadena darjava nad druga e ekvivalentno na dori minimalnoto potiskane na vtorata..prosto taka stoqt ne6tata....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Е вие вече прекалихте. На какво обърнахте темата ми? На лайна. Ваш си проблем. Всички искаме да постигне нещо в живота,естествено. Но също така и всички жадуваме за величие, всички жадуваме нашата нация да бъде велика. Всички искаме славяните да излязат от калта в която са сега. Макар някой от вас да го правят тайно. съвсем съгалсен с литъл дет... от историята е видно че за величие мечтаят само разни комплексари, защото като подтискат другите им се дига самочувствието и се мислят за нещо... просто не мога да разбера такива хора. хората най-вече мечтаят за нормални неща - да са щастливи, да са обичани, да си купят ново двд, да си купят кола...кел файда ако славяните са най-велики, а ти нямаш пари...и това би станало така, защото както ти каза Зиги, всичко ще отива за големия брат - СССР. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Англичаните, приятелю мой, не ги ебе за Евросъюза - там още еврото не са приели, карат си в ляво и въобще не ги ебе от нищо. Сега ние се стремим към Евросъюза и повярвай ми - те ни манипулират достатъчно. Само прочети какви абсурди има в условията ни за присъединяване - затваряне на блокове на АЕЦа, които са по-здрави от 90% от атомните централи в Европа, ограничения в износ и производство на различни селскостопански култури, да не вземем да подбием цените на производителите от Западна Европа и още хиляди други. Същото ще се получи и със съюз на славяните, просто защото едни са по-напред и те ще гледат своите интереси и ще поставят тях над чуждите и няма да има братско славянско равноправие.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
a i imam use6taneto 4e strada6 ot maniq za veli4ie...a i mi se struva 4e gospodstva6 samo nad onaq si rabote ve4er sled 1 pred TV-to.. e-jelaq ti uspeh da nameri6 nqkoq rusa slavqnska boginq da vzeme tq da povlastva malko:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат a i imam use6taneto 4e strada6 ot maniq za veli4ie...a i mi se struva 4e gospodstva6 samo nad onaq si rabote ve4er sled 1 pred TV-to.. e-jelaq ti uspeh da nameri6 nqkoq rusa slavqnska boginq da vzeme tq da povlastva malko:) ми литъл дет, не избързвай със съветите, той може да иска някой славянски бог... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
melhaer:))))))moje moje:))))pazi boje togava..nad sveta 6te vlastvat izpederastqli slavqni:))))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е,не мислите ли че от одавна спряхте да говорите нормални неща? Като хора да говорите? Както искате.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
a kade e normalnoto v tova koeto ti govori6 postoqnno?dava6 li si iasamn predstava izob6to za teoriite koito razviva6?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Князе,
от човек до човек има разлика, аз уважавам тези които виждам, че си заслужават. Човек може да заслужи уважение по хиляди начини, но НЕ МОГА да уважавам расисти, нацисти и др. подобни само защото са се родили бели, не мога да вуажавам хора, които се гордеят с нещо, което не са постигнали сами, а им е дадено от природата или то родителите или са го откраднали. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
melhaer-vreme e i az da se saglasq s teb:)
knqze,dai mi samo edna,samo edna edinstvena iasna pri4ina za6to smqta6 4e trqbva da se obedinqt slavqnite.pls! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:45 PM |