![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 7-June 04 Град: Where the sun don't shine but the Moon is bright Потребител N: 511 ![]() |
Ами..аз съм там от много време..кажи речи още от началото..Идеята ми допада реализацията също.Лично мнение
-------------------- Една страна.Един народ,
Единна вяра - Нов живот. Една любов, но без предел. Една борба за свята цел |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
sluchajno popadnah na sreshtata za pohoda.
vidja mi se interesno, vupeki che ... de da znam - tezi s koito razgovarjah bjaha ogranicheni v muzikalno otnoshenie. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Щом е свързано с BlindGuardian, значи не е за мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Мога само да се смея на това,което си написал.Няма смисъл да го "обръщам".Е със здраве... Вече го направи, госпожичке! Жалко, че няма кой да се смее на теб;само, че общо взето много не ми пука. Само посочи изразите в поста дето са ти толкоз смешни-хайде! Дойде времето,когато Елесар ще излезе от дълбините на Мория, стискайки меча, що бе строшен и изкован наново! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Jul 7 2004, 06:33 AM) Цитат Мога само да се смея на това,което си написал.Няма смисъл да го "обръщам".Е със здраве... Вече го направи, госпожичке! Жалко, че няма кой да се смее на теб;само, че общо взето много не ми пука. Само посочи изразите в поста дето са ти толкоз смешни-хайде! Дойде времето,когато Елесар ще излезе от дълбините на Мория, стискайки меча, що бе строшен и изкован наново! InsArt, приемаш съвети надявам се. Наскоро на мен ми направиха забележка, че се заяждам с "невинните" форумджии и говоря напразно и прекалено много .... така че предлагам тези твой нападки да ги отложиш за по-далечен период във времето ![]() Вземете да говорите по темата ... обаче сериозно. Без да защитавате "до кръв" своето твърдение. Не съм много запозната с всичко това и би ми било интересно да чуя нещо смислено .. та нали за това е отворено това заглавие ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Хей,ти,Арагорн II Елесар, син на Араторн, успокой топката, защото не смятам за нужно да използваш такива обръщения към Зигфрид. Ти реши да се заяждаш с нея,поне като ще има спор,да бъде цивилизован спор и да има аргументирани мнения по въпроса,а не безразборно обиждане и псувня...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Князе, успокой топката.
InsArt†ure-да за съжаления няма кой да се смее на мен,защото няма за какво.Учудваш ме с твоите така да ги нарека "странни" нападки.Явно живееш в някой друг свят,където ти си смелия човешки,елфически,хобитски или джуджешки воин,а аз съм гадния орк или назгул...Да-но не живеем в такава действителност.Аз съм просто онова нещо от другата страна на монитора,една от брънките на виртуалната мрежа,а ти в случая си абсолютно същия по статус индивид в тази система.Затова е тъпо да се възпламеняваш и да се правиш на велик по този начин. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат а не безразборно обиждане и псувня... Абе човек ти четеш ли квот си написал? Кога съм обидил някого въобще директно? И аз ли нападам SiegfrieD_? ХА-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Абе вие хора си падате малко "лошави"-що трябва да се държите с хората гадно като нищо не са ви направили? Правел съм се на велик-стига бе аз ли? Цитат като ще има спор,да бъде цивилизован спор и да има аргументирани мнения по въпроса -Ми и аз тва искам от нея ама нейсе!Айде да зарежеме вече тая работа-аз няма повече да псувам(не съм го и правил) и няма да правя "странни" нападки. Обаче гледайте и вие да спазите туй, що написах ок? И все пак като се замисля аз пак съм човека , с когото най-малко се карате-така е! Айде осмирете се-истината е че двамата с Твоя Смерт започнаха тая простотия и повлякоха мен. А князът просто защитава SiegfrieD_! Айде че "великия ще се ядоса ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Хей,ти,Арагорн II Елесар, син на Араторн, Абе не бе не олицетворявах себе си! Просто са чета властелина и рва ми дойде на ум,щот е готино как звучи. А вие си мислите, че се правя на Арагорн ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами ние със Зигфрийд и Кархарот така действаме...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 8 2004, 10:23 AM) Ами ние със Зигфрийд и Кархарот така действаме... Ние сме простаци,които се имат за малко повече от другите ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 10:54 PM |