![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Something monstrous this way comes! ![]() Базирана е върху книгата, която доста ме впечатли, чака се и филм по-нататък. Проблемът е в това и по-конкретно следното: Optimum System Requirements: * Core i7 CPU * NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470) * As much RAM as possible (8GB+) ?!?! ![]() * Fast HDD or SSD И всичко останало за играта: http://www.metro2033game.com/ -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Кво е ССД?Мале много съм назад:Д
А тия изисквания няма да ги коментирам ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Solid-state drive. Заслужават си отвсякъде, особено за системно устройство.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^^ Защо, бре? От теб далак, от мен бъбрек и ще я подкараме!
![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Проблемът е в това Meh, nothing I can't handle... ![]() Иначе играта изглежда много яка! Със сигурност ще я пробвам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Абе, някой да е тествал?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Аз, много е тъпа.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Не знам, обаче, аз тегля Battlefield Bad Company 2!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Ако може малко хелп с тва че го закъсахме
![]() Тамън един фул H3 за феновете 1. Heroes 3 Complete (without WOG) 2. Heroes 3 WOG Clear (clear instalation without patches) 3. Heroes 3 WOG Final (final instalation with latest patches and graphics optimization + 4515 maps) 4. Heroes 3 Atlantis (Atlantis mod for StarGate_Atlantis_RISING I map) -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Никой ли не е разцъкал бетата на Старкрафт 2ката? Все още няма vs comps, но поне можеш да се запознаеш с единиците.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Бях забравил колко велика игра е Диабло...
-------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^И аз така, докато не си припомних какво е на трудност Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
STAR FAKIN CRAFT 2
![]() ![]() Доволен съм засега. Разгледах зерга, не е лош представях си го много по-зле. Да Overlord-a е само за грайнд, особено като почне да сере лайна по картата ![]() ![]() Цъкнах малко и с протоса, саунтрака е много арен, както винаги. Не съм го разгледал много-много, но тия дни ще го тествам. Терана си го оставям за накрая ![]() Абе добра Бетъ, ама като ги знам тия ламяри от близард ще прецакат половината неща. Жалко за MADA...ship-a беше епичен преди да го прецакат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Новият Battlefield Bad Company 2 обра точките! DICE за пореден път се доказаха, във всички показатели. Да не говорим, че играта притежава едни най-добрите звукови ефекти които някога съм чувал. Но това е нещо нормално за поредицата. Сега може да се пробва в мултилеър режим, стига да има пиратски сървъри. Страхотна игрица!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бре, само аз ли тук разцъквам СК2?! Никой ли няма да изкоментира бетата.
Аз тотално си промених мнението като я заиграх. Мислех си, че за нищо не става, но не бях прав. Вярно има още доста да се желае и да се фиксва, но съм изключително доволен за сега. 1 2 3 Както се очакваше терана ми влезна под кожата. Мислех си, че покрай този новия енджин ли е какво, където се катерат по скалите мамицата им, билдинга на терана вече нямаше да струва, но се оказа, че пак именно той ще му прави играта. Интересно е, че зерга няма кой знае какви по-мощни единица като например мадършипа на тостера или Тор на терана. И въпреки това мачка наред баси работата. За сега с тез компютри като разцъкам, пусне ли зерг, той задължително изнася другите 2 компа и прави опити и мен да изнесе. Макар и АI-то за сега да не е кой знае какво, личи си, че е доста по-умно от преди xD E аз отивам да вкарам още 1 игра, че се надъхах xD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Еми явно само ти си с късмет. Мен вече 4ти път ме пропуска.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Пък излезе и Dragon Age:Origins - Awakening.
![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как, аз от трейлъра останах с впечатление, че ще можеш да си хванеш и Алистър към отбора... Иначе чакам да ми пристигне оригиналното копие, поръчано е.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре бре, само аз ли тук разцъквам СК2?! Никой ли няма да изкоментира бетата. Аз тотално си промених мнението като я заиграх. Мислех си, че за нищо не става, но не бях прав. Вярно има още доста да се желае и да се фиксва, но съм изключително доволен за сега. 1 2 3 Както се очакваше терана ми влезна под кожата. Мислех си, че покрай този новия енджин ли е какво, където се катерат по скалите мамицата им, билдинга на терана вече нямаше да струва, но се оказа, че пак именно той ще му прави играта. Интересно е, че зерга няма кой знае какви по-мощни единица като например мадършипа на тостера или Тор на терана. И въпреки това мачка наред баси работата. За сега с тез компютри като разцъкам, пусне ли зерг, той задължително изнася другите 2 компа и прави опити и мен да изнесе. Макар и АI-то за сега да не е кой знае какво, личи си, че е доста по-умно от преди xD E аз отивам да вкарам още 1 игра, че се надъхах xD Днеска я поцъках малко преди работа. това е краят на свободното ми време, социалния ми живот и някъде към 7:30 тази сутрин мисля, че ще ми е било последното спане за доста време напред. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Не съм много ентусиазиран от SC2, но днес ще се състои нещо итнересно. ESL са организирали invitational турнир с участието на много oldschool европейски играчи, сред които и (би трябвало да са известни на SC феновете) българите Insomnia (X-a) и ZeeRaX. Brackets, ESLTV. Ще се раздадат и пет key-a измежду view-ерите на stream-a. За жалост коментарът най-вероятно ще е на немски...
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Metro 2033 e на линия, директно му се нахвърлям!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз я подкарах без проблеми. Доста оптимизирана игра - нещо необичайно за руска игра. Малко ме дразнят тези псевдо кучета/демони, но като цяло е доста интересна.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Приготви се за доста дразнители, тогава.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
И аз съм вече в бетата на СК2. Мачкат ме доволно, но какво да се прави - след 5 годишно отсъствие от РТС сцената. Ако някой друг тук е нууб като мен да ме адва - liquid.gwj
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Приготви се за доста дразнители, тогава. ![]() Всъщност, малко е дразнещо на места където има сценарии, но трябва да направиш орпеделено движение за да започне cut scene. Например, точно първата ти среща с гаргойл, когато си с Бърбън. Аз седя дървя калашника, гаргойла седи и ме гледа и изведнъж умирам. След време разбрах, че трябва да отида до съподвижника си, и там вече има кът сийн където отиваме в подземията. Но като цяло се дразня на тези монстъри. В пъти по-кеф ми е да трепам бандюги и комунисти, или нацисти. Но играта определено е зверска. Има едни малки детайли дето направо изпълват играча, което е типично за руска игра. До този момент съм адски доволен, и определено засмукан. Надявам се да е дългичка. Пък, аз още не съм стигнал до Полос (ако така се казваше града). И като сме на тема "руски игри", някой играл ли е Cryostasis? ПП - трябва да отбележа, че Метро-то е доста оптимизирана игра. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Пешо, играл ли си S.T.A.L.K.E.R. и експанжъните? Ако не - веднага щом минеш Метрото, ги подхващай. Дело са на същите хора и оттам атмосферата е до голяма степен сходна.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз СТАЛКЕР съм я играл, обаче при мен се получава много противен проблем, явно е от компютъра нещо - изключва се видето по време на игра. Но онзи ден смених драйвърите, и засега нямам никакви проблеми. А, че СТАЛКЕР, може би е играта с най-депресарска и силна атмосфера, мисля е излишно да споменавам, някакъв феномен просто! И историята е много добра. Значи аз трябва да почна Чистое Небо, после Сянката, и Припята най-накрая, предполагам. Друг досаден проблем с играта са пачовете, което ме навява на мисълта, че мога да дам 40 кинта и да си я взема оригиналка и да нямам никакви проблеми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има си работещи кракове за последните версии - примерно в GameCopyWorld. Иначе отвсякъде си заслужава човек да я притежава в оригинал, аз поне наскоро се обзаведох.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност, малко е дразнещо на места където има сценарии, но трябва да направиш орпеделено движение за да започне cut scene. Например, точно първата ти среща с гаргойл, когато си с Бърбън. Аз седя дървя калашника, гаргойла седи и ме гледа и изведнъж умирам. След време разбрах, че трябва да отида до съподвижника си, и там вече има кът сийн където отиваме в подземията. Но като цяло се дразня на тези монстъри. В пъти по-кеф ми е да трепам бандюги и комунисти, или нацисти. Но играта определено е зверска. Има едни малки детайли дето направо изпълват играча, което е типично за руска игра. До този момент съм адски доволен, и определено засмукан. Надявам се да е дългичка. Пък, аз още не съм стигнал до Полос (ако така се казваше града). Може, може. Аз точно на "бандюги, комунисти и нацисти" се натрепах достатъчно в "The Saboteur", така че тези тук минават по-скоро като бонус. ![]() Иначе съм на chapter 6, а четох, че са общо 7, като разбира се не броим подмисиите в chapter 3 и т.н. Доволна съм много засега, успяват и да се придържат към идеята на книгата, което е супер. Ще го видим и края скоро. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, ти си по-напред от мене. Аз тъкмо стигнах до "Sparta". Тези горилоподобни монстъри ме озориха, много корави копеленца.
Иначе си мисля, че Cryostasis ще ти хареса. Сървайвъл-хорър на изоставен кораб в Аляска, май... Много оригинална игра, с много яки моменти, но не оптимизирана на места. EDIT: Играта има супер добър край, абстрахиран от идеята, да изпразниш 100 пълнителя всякакви амуниции в гигантски бос. Много добра, просто - невероятна атмосфера, много добре балансирана откъм трудност и противници. Иначе дори и финалните чаптъри където нямаше кой знае какъв бой, а само ходене наляво-надясно, атмосферата пак успя да ме накара да напълня гащите. Якото е, че не е супер дълга за да омръзне, и супер кратка за да не те изкефи на макс. Единственият минус който бих сложил е за оръжията - прекалено малко на брой, и без ъпгрейди, които ти да правиш (но това се преглъща). Инак АИ-то на противниците е доста реалистично и адекватно, в почти всички часове игрово време. Браво на руснаците! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 07:24 PM |