![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Шведите PAIN OF SALVATION са готови с новия си албум, озаглавен "Road Salt - Ivory". Той ще се появи на 19-ти май чрез Insideout Music. Ето я обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Надявам се че албума няма да е в стила на последното EP! На мен останалите албуми ми харесват - дано само не продължат в тази 70-арска насока. Обложката иначе е семпла и стилна - напомня за нещо на Deep Purple. Странно е само това, че на обложката на концептуален албум виждаме лицата на групата.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Това го очаквам с интерес!
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Samples
Ето семпли за 5 от песните в албума! Сменят се отгоре от next. Не съм вярвал че ще го кажа - не исках да продължават в тази ретро посока,но семплите ми харесват много! ![]() ![]() ![]() В No Way ми харесва вокалната линия(...but still I'm bleeding,this old road salt,from myself inflicted eyes...). Sisters звучи драматично,грандиозно и обемно - вокалите също звучат супер. She Likes To Hide - единственото парче,което не ми направи толкова впечатление - прекалено блусарско. Darkness Of Mine - началната част е интересна... Innocence звучи пък като извадена от предишния албум Scarsick,което също ме радва. Албума се чака с ОГРОМНО нетърпение. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Поредната глупост ще е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук може да чуете "No Way".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не очаквах да чуя нещо по-слабо от материала в EPто, но ето че ПоС продължават да ме изненадват.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Изключително безидейно парче!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Уффф, явно е тенденция напоследък прекално много групи да не звучат като себе си...
И все пак, нещо ми харесва в парчето. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:38 PM |