Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Четири автобуса потеглят от София за концерта на HAGGARD
Bitango
коментар Apr 16 2010, 05:49 PM
Коментар #1

TheOtherSide.dir.bg

Група: Приятели
Коментари: 950
Регистриран: 14-July 03
Град: София
Потребител N: 198

Безплатните автобуси, осигурени от Арт БГ, за да откарат феновете на HAGGARD от София до Пловдив за концерта на немските симфоници с Пловдивската филхармония на 19 април в Летния театър, се увеличиха двойно – поради огромния интерес те станаха цели четири.
Във всеки от тях по пътя към Пловдив и обратно ще звучи тематична музика, подбрана специално за целта от водещия на предаването "Brutallica" по Z-Rock Стоян Цонев. В очакване на красивите хармонии на HAGGARD, подкрепени от симфоничната сила на Пловдивската филхармония, феновете ще загряват в автобусите с PARADISE LOST, CREMATORY, NEVERMORE, BLACK SABBATH, TRIVIUM, SCORPIONS и много други.
Автобусите ще отпътуват в 17:30 ч. от Националния стадион “Васил Левски“, ето защо пътниците, записани да се возят в тях, се очаква да са там около 15 минути по-рано. Там ще стане ясен и сборният пункт за връщане към София.
Междувременно музикантите от филхармонията в “града под тепетата” репетират усилено за първия по рода си за България съвместен музикален проект с HAGGARD. Самата немска група, в състава на която влизат цели 16 солисти и инстументалисти, пристигат в Пловдив рано сутринта в деня на събитието, за да се подготвят подобаващо за представянето си.
Вратите на Летния театър ще отворят врати за зрители точно в 18:30 ч., а стартът на шоуто е насрочен за 19:00 ч.
Билети за концерта все още могат да бъдат намерени по 15 лева, а в деня на концерта ще се продават по 25 лева в мрежата на Eventim и на касата на Летния театър.

http://www.theotherside.dir.bg/news/article0802.html

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
killer_rose
коментар Apr 16 2010, 06:10 PM
Коментар #2

Просветен

Група: Metal World Conclave
Коментари: 392
Регистриран: 4-September 08
Потребител N: 2968

Явно публиката ще е неочаквано много - а аз си мислех че тези неща,като автобусите са заради малкия интерес! whistle.gif cool.gif

--------------------

+Quote Post
Ulair
коментар Apr 16 2010, 06:25 PM
Коментар #3

draugr

Група: Потребители
Коментари: 1516
Регистриран: 24-December 07
Град: Нейде из мрака на Витошкия лес...
Потребител N: 2495

^ След касапницата по-миналата година не се учудвам.
Охо, доста пари ще се спестят по този начин! Надявам се, че още има места! Да се възползваме, викам аз, драги съфорумци tongue.gif Хех, ще бъде весело!

--------------------
Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища)

+Quote Post
hammer
коментар May 11 2010, 08:03 PM
Коментар #4

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 219
Регистриран: 8-November 07
Потребител N: 2415

Беше супер яко, евала на Арт бг за концерта и за автобусите. Всичко беше на ниво. Дори и времето се смили над нас!

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 08:11 AM