Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Feb 24 2010, 07:17 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821  | 

-------------------- ![]()  | 

| 

| 
	|

Feb 27 2010, 10:05 AM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746  | 

Janne Warman + Tuomas Planman   

| 

| 

| 
	|

Apr 22 2010, 09:50 AM

Коментар

| 
	|
| 

Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669  | 

John Lord 

Richard Wright Kevin Moore Keith Emerson  | 

| 

| 
	|

Apr 22 2010, 02:05 PM

Коментар

| 
	|

![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429  | 

Jens Johansson е най-големия! Всичко друго е само плънка към основното ястие.

-------------------- Broken hearts are for assholes!  | 

| 

| 
	|

Apr 26 2010, 07:56 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 22-December 09 Потребител N: 3675  | 

За мен пък Johansson и клонингите му са скучни чекиджии. Добрият пианист е много повече от едната техника. Той е чувство, идея.

| 

| 

| 
	|

Apr 27 2010, 02:56 PM

Коментар

| 
	|

![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429  | 

^Различни виждания относно чувства и идеи, може би...

-------------------- Broken hearts are for assholes!  | 

| 

| 
	|

May 3 2010, 09:18 PM

Коментар

| 
	|

![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273  | 

За мен пък Johansson и клонингите му са скучни чекиджии. Добрият пианист е много повече от едната техника. Той е чувство, идея. Това хубаво, но е добре освен чувствата и идеите да притежава и някакво умение. -------------------- ![]()  | 

| 

| 
	|

Dec 25 2010, 08:42 PM

Коментар

| 
	|
| 

Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 1-July 10 Потребител N: 3883  | 

Jon Lord 

Richard Wright Per Wiberg  | 

| 

| 
	|

Dec 25 2010, 09:29 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999  | 

Флейк!..  

-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре -  на топло в прегръдката на изгниващата плът!! 

Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата...  | 

| 

| 
	|

Dec 25 2010, 09:31 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861  | 

Най-любимият не знам, но Bob Katsionis (Firewind) много ме кефи как свири.... В Days Of Defiance размазва!

--------------------  | 

| 

| 
	|

Dec 25 2010, 11:12 PM

Коментар

| 
	|

![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112  | 

^ Соловите му албуми са чудни, между другото. Май неведнъж съм казвала, че точно той ми е фаворитът-Firewind, всички останали могат да се прехласват по Gus G.  

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 10:36 AM |