![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Sometimes i wish i was.
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^човече... харесва ми как е описана шибаната заобикаляща ни среда. Малките сякаш са по-пораснали от нас. Май най-точното назование е тийн меле, да ти кажа честно...
^^^^ & ^^^^^^ Направете я по-умна, на вас разчитаме. Vapauta silmдsi, jotta nдet ikuisuuteen. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Вчера на концерта на Fat White Chiefs се размазахме. Около петдесетина души в арт клуба на Плевен в театъра слушахме мощния клас на вокала, невероятните барабани и виртуозните сола на Иво Пифа. Местната група свири траш в съчетание с прогресив, но в доста места се долавят и други стилове като хеви, нео и т.н.
Сред плейлистата за вечерта място намериха класики като Breaking the Law, Mr. Crawley, Roll the Fire, Balls to the Wall, Symphony of Destruction и Aces High, като разбира се имаше място и за Hunting High and Low, която страхотно ни подгря за предстоящото шоу. Между кавърите, чухме и доста от авторските песни на групите, която ще издаде своя дебютен албум до месец-два. От тях най - добър отзив от публиката, сякаш получи Master Joe. ТУК може да чуете и авторските песни на групата, а пък ТУК да свалите. Разбира се ТУК има и песните изпълнени в предаването "Карай да върви това е блус" -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Скид Роу, бе.!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^Тия ги гледах при Васко. Наистина са много добри, мерси за линковете
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Хм абе чуда се нещо вчера не влизах ли да пиша некви простотии?А май по-добре че не съм
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Имаше един пост в "Какво ядох последно" твой, доста интересен
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
... и тогава заваля.
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Леле миналата седмица бях се понапил и мислех да пусна СУПЕР ЯКАТА ТЕМА... сега обаче не се сещам за какво беше тая тема... деа...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Чили се движело към Африка, но трусът променил посоката 26.04.2010 19:29 Земетресението в края на февруари в Чили променило посоката, в която преди това страната се придвижвала заедно с целия континент към Африка, заявиха военни специалисти. Според чилийския Военен географски институт преди труса Южноамериканската плоча тласкала Чили и останалата част от континента на североизток, т.е. към Африка със скорост 3-4 см годишно, заяви пред в. "Терсера" директорът на института полковник Хуан Видал. Мощното земетресение обаче променило частта от Южноамериканската плоча, граничеща с крайбрежието на страната, особено в най-силно засегнатата централна и южна част. В резултат на това Чили започнало да се придвижва на северозапад, в посока Тихия океан, но с много по-висока скорост - около 1 метър месечно, обясни полковник Видал. /БГНЕС / ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^1 метър месечно, пфф, това е доста сериозно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Екокатастрофа заплашва Мексиканския залив 27.04.2010 07:26 На 20 април нефтената платформа "Дийпуотър хърайзън" експлодира и два дни по-късно потъна, образува се голям петролен разлив Екологична катастрофа грози Мексиканския залив след потъването на нефтената платформа "Дийпуотър хърайзън" на 22 април, съобщиха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС. Екипи на американската брегова охрана се стараят да опазят бреговете на четири щата от петрола, докато батискаф се опитва да запуши подводния петролен кладенец, който бълва близо 159 хил. л нефт на ден. Петролът изтича от две пробойни в тръба на дълбочина около 1500 м под морското равнище. Ако екипите не успеят да спрат теча достатъчно бързо, може да се наложи да прокопаят друг кладенец, така че да пренасочат петрола. Това е трудоемък процес и може да отнеме седмици, през които нефтът ще залее американския бряг от белите пясъчни плажове на Флорида до блатата на Луизиана. Снощи нефтеното петно, което се образува от теча, достигна площта от 1600 кв. км . Според специалисти това ще се превърне в най-голямата екокатастрофа, свързана с петрол за последните 20 години. Петролът застрашава живота на делфини, морски птици и цели пасажи от риби. На 20 април платформата "Дийпуотър хърайзън" експлодира и два дни по-късно потъна. Единайсет от 126-те души, които работеха на нея, са изчезнали и вероятно са мъртви. Останалите бяха евакуирани. Просто нямам думи... ТОВА АКО НЕ Е ЕКОКАТАСТРОФА, КОЕ Е? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гениалната НОВИНА, копеле...
Цитат Паяк вдигна патрулка в Бургас Паяк на "Общинска охрана" репатрира в Бургас автомобил на Пътна полиция. ![]() Странната гледка смая случайните минувачи, които не можеха да повярват на ставащото. Оказа се обаче, че репатрирането на патрулката не е свързано с нарушение, а най-вероятно паякът просто превозва авариралата полицейска кола. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
the more I know people, the more I love animals.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво е да си припомниш качествени гръндж нещица..
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Неска младост 1 народоно читалише некво пак Дестроър свириха ама неква мизерия пълта преди тфа некви рапъри некви мизерии ние си напрайхме пого от 5 човека ама само е така наши ора накрая охраната пристигна да ни разтървава деби копеленцета...Пенсионерска зала отсекаде....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Нефтеният разлив достигна бреговете на САЩ 30.04.2010 06:32 Нефт от огромния разлив в Мексиканския залив вече е достигнал бреговете на американския щат Луизиана, предаде Асошиейтед прес. Дълги, тънки ивици нефт се наслагват по протежението на крабрежието, застрашавайки местната екосистема, включваща редки видове птици и морски видове. Части от нефтеното петно вече са стигнали и до устието на р. Мисисипи. Губернаторът на Луизиана Боби Джиндал поиска от министерството на отбраната да отпусне средства за мобилизиране на шест хиляди служители от Националната гвардия за почистване на замърсяването. Районът е застрашен от колосално екологично бедствие, отбелязва ИТАР-ТАСС. За предотвратяването му вече са мобилизирани над 70 плавателни съда, десетки самолети и хеликоптери, и няколко хиляди граждански и военни специалисти. Очаква се разходите за световните застрахователни компании, свързани с петролния разлив в Мексиканския залив, да достигнат 1,5 млрд. долара, съобщи компанията "Трансатлантик Холдингс" (TransRe.com), която е част от най-голямата американска застрахователна група "Американ интернешънъл груп". Анализатори от американската банка "Джей Пи Морган" (JPMorgan.com) от своя страна оцениха разходите за застрахователния бизнес на 1,6 млрд. долара. В тези суми обаче не са включени разходите от щетите, които се очакват по американското крайбрежие. Специалистите не изключват екологичната катастрофа да засегне три щата. Губернаторът Луизиана Боби Джиндал вече обяви бедствено положение. Президентът Барак Обама заяви, че "Бритиш петролиъм" (BP.com) носи отговорността за разходите по почистването на петролния разлив, но подчерта, че кабинетът му използва всички налични ресурси, за да се справи с кризата. Дейвид Хейс, високопоставен представител от министерството на вътрешните работи, определи аварията като катастрофа от национално значение. Пред репортери в Белия дом той заяви, че правителството ще окаже възможно най-силен натиск върху "Бритиш петролиъм" да спре разлива и да почисти петното. По неговите думи инсталацията на нов клапан за спиране на разлива ще отнеме не по-малко от 90 дни. Според Хейс не е изключено правителството да замрази сондажите в дълбоководните петролни кладенци, докато компаниите не докажат, че могат да контролират нефтените разливи. По данни на правителството на ден в океана изтичат 5000 барела петрол от подводния кладенец в резултат на експлозията, която потопи нефтената платформа "Дийпуотър хърайзън" миналата седмица. Прессекретарят на Белия дом Робърт Гибс заяви, че причината за аварията, която засега остава неизяснена, може да повлияе върху решението на правителството за това кои райони да отвори за бъдещи сондажи, посочва Асошиейтед прес. Говорителят каза обаче, че остава ангажиран с процеса, който може да позволи сондажите в региони, които в момента са под забрана. По думите на Керъл Браунър, съветник в Белия дом, този въпрос "очевидно ще бъде част от дебатите" за климатичните промени. Вашингтон предложи да разшири разработването на находищата на газ и нефт в континенталния шелф и се надява, че така ще привлече републикански гласове в полза на закона за климата, посочва АП. Федералните власти обявиха, че започват проверки на всички нефтени платформи в Мексиканския залив. Основният приоритет на Вашингтон на този етап е да окаже подкрепа на "Бритиш петролиъм" да използва всички средства, включително контролирани палежи и химикали, за да се бори с разрастването на нефтеното петно, заявиха представители в Белия дом. Американският флот изпрати оборудване за почистването на разлива. Това вероятно е само началото от по-голяма операция на Пентагона в помощ на усилията за справяне с екологичната катастрофа, посочва АП. Говорител на флота съобщи, че 66 000 фута плаващи баражи и почистващи съоръжения са на път за военноморската база "Гълфпорт", Мисисипи. Военната база "Пенакола" във Флорида ще се използва като площадка за екипировката, използвана от подизпълнителите на бреговата охрана. Белият дом предупреди Пентагона да има готовност да окаже допълнителна помощ. Обама обсъди ситуацията с губернаторите на пет щата по крайбрежието на Мексиканския залив. Майкъл Соул, директор на Департамента за околната среда на Флорида, заяви, че правителството води тежка битка и е прекалено рано да се каже каква помощ може да окаже на Флорида. "Мина едва една седмица. Ще минат два или три месеца преди да успят да спрат разлива", каза той. Аварията напомня друг инцидент край бреговете на Аляска през 1989 г., когато танкерът "Ексон Валдес" заседна в плитчини, в резултат на което в корпуса на кораба се отвори пробойна и в океана изтекоха 50 000 тона нефт. Просто нямам думи. Особено сравнението от последния абзац ме изкарва извън кожата ми. Танкер (не, че е детска играчка) срещу цял петролен кладенец. Тия ебаха майката на половин океан сигурно. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Оф, изнесох се най-накрая от общежитието в самостоятелно жилище и съм много доволен.
![]() ![]() Днес ми дойде и интернетът, така че се впускам да ровя. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ чИстито!
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Неска па бехме некаде у красно село или ебем ли му макята.Рекънинг бате мноо избиха
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Неска па бехме некаде у красно село или ебем ли му макята.Рекънинг бате мноо избиха ![]() Траш зона, мадафакааа! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
прОблем?
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес да ми е толкова заспало, никъде не ми се ходи, а утре ми предстоят две контролни по математика.. Изобщо не ми пука обаче.
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Столичното Второ РУМВР издирва 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София, с последен адрес в Нови Искър. Той е в неизвестност от 11 часа на 27 април.
ДЕТЕТО Е АУТИСТ - НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО В КЪЩИ - НЕ ГОВОРИ САМО ГУКА (И ЗНАЕ ОТДЕЛНИ ДУМИ ) ![]() Ако имате и най-малки съмнения, че сте го виждали позвънете на 0894260685 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st September 2025 - 01:29 AM |