![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Финландците NORTHER обявиха перманентното присъединяване на китариста Daniel Freyberg (NAILDOWN) към състава си. В момента бандата работи върху парчетата за новия си албум, който ще се появи през есента.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новото парче "Break Myself Away" можете да свалите от тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Много приятно парче. Дано да се окопитят тия пияндурници.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Мен откровено ме подразни, нищо общо няма с това, което ми се ще да чуя от тях занапред. То си беше ясно още от доста време насам, но все пак... Карай, ще си връткам златните стари неща, пък дано останалият материал да е на по-високо ниво.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И според мен хич не е лоша песента. Доволно достъпно звучи, но пък няма лошо. По-добре, отколкото да циклят върху едно и също.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Много добро е парчето, да не кажа повече.
![]() Не отстъпва по нищо на старите златни неща, sharon-чееее ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слушайте си го бе, нищо не съм казала.
![]() ![]() За сравнението със старите неща... Да поставя знак за равенство между "Mirror of Madness" или "Death Unlimited" и новото парче ще е направо самоубийство. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Ти пък, по-спокойно!
![]() Просто не ми се ще да правя паралел между 2003-2004г. и 2010г., това е. Вярно е, че тези два албума са най-харесвани, но в дискографията на Norther има и други, не по-малко радващи ухото. Личните ми предпочитания са за Till Death Unites Us, не знам, носи ми особен сантимент. Но въпросните албуми са в миналото, сега ми се слуша Norther от 2010г. Break Myself Away при мен си влезе, и то като у дома си. ![]() Но да не умуваме много, ще видим какво ще ни приготвят сега, без Petri |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ами, аз конкретно имах предвид този паралел:
Не отстъпва по нищо на старите златни неща Вече до кой точно период се отнася зависи от предпочитанията, разбира се. Права си, че има време, ще почакаме и ще чуем. Аз винаги си градя разни очаквания, затова е всичко. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:14 PM |