|  Жените предпочитат космати мъже с бирени коремчета | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Жените предпочитат космати мъже с бирени коремчета | 
|  May 19 2010, 08:22 PM 
				 Коментар

| |
|  Mahtavin :>        Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 
				Според майка ми не съм грозен... но момичетата имат друго мнение   Но може би проблемът е в още времето, когато бях на 3-4 имах проблеми в семейството и нашите ме биеха по главата... На снимката не съм аз, а един приятел и е обратотвана с много фотошоп   -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:33 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823  | 
				Не вярвам.

| 
|  | |
|    May 19 2010, 08:42 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818  | 
				 blood     духовната грозота дори и фотошопа не може да я прикрие.Когато зрънцата духовност са посяти в нивата(човека), тогава плода е много голям и траен. Едно цвете е красиво,когато е младо.Остарее ли,губи блясъка си.Следователно съответствие м/у външна и вътрешна красота няма.Трябва да се търси хармонията м/у двете. Проблемите със семейството са голяма тежест.Знам от опит,защото баща ми,например,винаги изисква много от мен.Едва ли не непостижимото.И аз го правя,та макар и със закъснение.Нали казват,че никога не е късно. За майка ти,винаги ще си онова сладко малко бебенце,което тя е родила и което й е дарявало искрена радост само с една усмивка. Ти казваш "момичетата".Защо не си намереиш истинска жена,която да те харесва такъв,какъвто си?Ако цял живот се опитваш да се харесаш на "момичетата",то тогава ти самият си загубен в някакво измерение без наличност на щастие. Горе главата!   -------------------- Are you watching c l o s e l y ? | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:43 PM 
				 Коментар

| |
|  Mahtavin :>        Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 
				^Какво ли ще правя без теб     -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:46 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823  | |
|  | |
|    May 19 2010, 08:48 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818  |  не ми се подигравай  голям философ съм ии си съкратих доста от мислите,защото клавиетурата ми пише по две букви на клавиш ии само трия         -------------------- Are you watching c l o s e l y ? | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:49 PM 
				 Коментар

| |
				ХАхахаха току що на едно лс те нарекох 'философка' хахахахахХАХАХА

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:50 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823  | 
				Не бе права си, амааааа писна ми вече да изискват    искам да се махна най - сетне, сама да си живея. | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:51 PM 
				 Коментар

| |
|  LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS      Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321  | която да те харесва такъв,какъвто си? А нали знаеш че такъв филм [почти] няма? Всеки се прави на някакъв. -------------------- | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:52 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818  | 
				аз съм и врачка и медиум (имам буквата М на двете си длани) ии ръцете ми са вълшебни    правя масажи ии взимам болката на всички вкъщи   Sile к`во те мъчи ? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:52 PM 
				 Коментар

| |
				Ти си филм   пп. това беше към Скат | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:53 PM 
				 Коментар

| |
|  Сатана         Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783  | 
				Вие двете, новите.. не се обиждайте, но... като кокошки сте     | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:54 PM 
				 Коментар

| |
				нее...аз съм песен    не обичам филмите -------------------- Are you watching c l o s e l y ? | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:54 PM 
				 Коментар

| |
|  Mahtavin :>        Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | която да те харесва такъв,какъвто си? А нали знаеш че такъв филм [почти] няма? Всеки се прави на някакъв. Щото ти знаеш? ^^Нема да ми ги обиждаш, ей! Много са си готини! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:56 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823  | |
|  | |
|  May 19 2010, 08:58 PM 
				 Коментар

| |
				мда...ако искаш,мога да ти кудкудякам    Перушината ми (косата) трябва да мине през банята,а вече стана 22 часа ии ще ми трябват поне 2-3 часа,за да съхне   -------------------- Are you watching c l o s e l y ? | 
|  | |
|  May 19 2010, 08:59 PM 
				 Коментар

| |
				Смятай и аз това ще правя. Твойта къв цвят е :Д:Д:Д.... ама сериозно тука не е темата    | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:02 PM 
				 Коментар

| |
|  LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS      Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321  | Щото ти знаеш? Да, притежавам способности за наблюдение и рационализация не по-лоши от твоите и мога да стигна до едно такова заключение. Що? -------------------- | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:04 PM 
				 Коментар

| |
				Щото говориш абсолютни глупости, що..

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:10 PM 
				 Коментар

| |
|  LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS      Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321  | 
				А ти очевидно си източникът на цялата световна мъдрост.    -------------------- | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:11 PM 
				 Коментар

| |
				Гледай сега, ти си тоя дето казва 'тва е тва, щото аз го казвам'. Друг е въпроса, че дрънкаш дребнави глупости, ай?

|  | |
|  May 19 2010, 09:13 PM 
				 Коментар

| |
				Ай, лека нощ :ДД

| 
|  | |
|  May 19 2010, 09:13 PM 
				 Коментар

| |
				Много рано бе, стой още ;д Тъкмо поредния философ ше ми обяснява колко съм прост, начесвайки си егото ;р

|  | |
|  May 19 2010, 09:15 PM 
				 Коментар

| |
				Имам работа   И поне ще имам за спомен след време да си четеш :Д | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:15 PM 
				 Коментар

| |
				Окей, пускам те, но утре да си тук.!   Лека ;> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:16 PM 
				 Коментар

| |
|  LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS      Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321  | 
				@blood: Не. Твърдението го направи момичето, казвайки че всеки човек трябва да бъде себе си и да се стреми да си намери някого, който да го уважава за това, което е. Което е невярно, защото: 1) отрича социалните норми и фактът че хората не живеят сами в гората, та да "бъдат себе си" и 2) представя някакъв идеализиран образ на съвършената половинка, която ще те чака някъде там. -------------------- | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:17 PM 
				 Коментар

| |
				И тук идва твоята дребнавост, тя имаше съвсем друго в предвид, но си твърде възвишена уикипедия личност, която няма оборване.

|  | |
|  May 19 2010, 09:21 PM 
				 Коментар

| |
				А ти си не-възвисена импулс.бг личност. Можем да се обиждаме и измисляме имена така до утре. Виждаш ли някакъв смисъл? Аз не. Тя имаше предвид точно това, а ти все още не си казал къде греша.    -------------------- | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:24 PM 
				 Коментар

| |
|  свиня        Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010  | 
				Абе за тва за да бъдеш себе си и аз не знам как става....не случайно хората казват "Пред него/нея мога да бъда себе си" или неква е такиа, шот до тогава си се прайл на некав...

-------------------- A moment of remembrance of all the one who died.  These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... | 
|  | |
|  May 19 2010, 09:24 PM 
				 Коментар

| |
				Казвам, че си дребнав. Говориш глупости. Човек никога не е себе си, винаги е с маска (а.к.а. социалните норми). Идеята й е, че не е нужно да слагаш втора маска отгоре за въпросната любов, а ти издребняваш и бързаш да се направиш на умен.  Всъщност мнението й е много готино и мило и на теб би ти било по-полезно от колкото на мене, ай? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 30th October 2025 - 03:13 AM |