![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
не се изразих добре.Имам предвид,че са си заклеймени чалгари и не признават нищо друго освен чалгата и сръбското.Дори мнението им за метълистите е доста изкривено.Смятат ги за изроди.Аз не подкрепям твърдението,защото е твърде сковано.На тях и рап-а не им изнася.И рапърите мислят за наполовина хора (преувеличено е,разбира се).
Не бих могла да ги обвинявам,защото има разлика в годините и начина на мислене,ако искаш и в начина на живот.Дядо е на 65,а тати на 51.Мама ще прави 40. ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Много ти пука, слушай си каквото ти харесва. Игнорирай напълно мнението на другите...
Иначе мога да слушам и чалга(дори СЛУШАМ чалга като ходя на дискотека), но рап... божееее как мразя тая "музика" не е истина. Пълна помия, сякаш слушам дрисня излизаща от ануса на някой слон. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
От чист интерес питам - как става номерът със салфетките? Носите си или си купувате от чалгарницата? Също така - кой ги хвърля и какво изпитвате, докато ви обливат?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 20-May 10 Град: Sofia Потребител N: 3834 ![]() |
Същото квото си слушам и сега, просто сега съм вкарал малко повечко групи в плейлистата си. Разликата е че тогава бях по комерсиален, сега вече ми се нравят все повече групи които не са по световните сцени
-------------------- Радио Арматура - www.radioarmatura.com
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Иначе мога да слушам и чалга(дори СЛУШАМ чалга като ходя на дискотека) no comment... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Еми човек, Благоевград не е особено голям. Има 2 "рок" кафенета и ако не се лъжа имаше неква "метъл дискотека". Но не ходя там защото не ми харесват. Слуша ми се Корпиклаани докато пия ама на. :x
От чист интерес питам - как става номерът със салфетките? Носите си или си купувате от чалгарницата? Също така - кой ги хвърля и какво изпитвате, докато ви обливат? Не знам, по дискотеките тука хвърлят фалшиви евро, демек хартийки. Освен това не обръщам внимание, наслаждавам се на алкохола и приятелите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Слушах предимно Depeche mode и всякакви new wave... зарибих се с Evanescence, и Linkin Park
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 30-September 10 Потребител N: 3953 ![]() |
Нищо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Супер интересна тема!
До преди 2002 година бях луд фен на рапъри като Ludacris, Warren G, DMX. И тогава започнах да ходя на едни курсове по програмиране. Един ден ние бяхме последната група и след занятията можехме да си останем и да поцъкаме някакви игрички и да слушаме музика. Един от курсистите пусна на компютъра си The Crown And The Ring на Manowar и после Nobody Like You на Scorpions.... ако си спомням правилно. Зарибих се супер много и си викам: "Бах мама му, то тва много яко бре!". Разбира се, продължих да си слушам рапърските истории, но си купих и доста касетки на Manowar. Година по-късно се запалих много по Iron Maiden и от тогава вече се "развалих" музикално ..... ![]() Малко се поотклоних от темата, но бяха супер яки времена като се сетя.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Еми то като всички останали - Линкин Парк, Ред, хаус, техно, поп, ритъм и блус, ретро, класическа и по - шантавите групи - Енигма, Грегориан... Иначе съм отраснала с Alphaville, Scorpions, Depeche Mode покрай мама и тате. Последните залюбих чак в гимназията, преди това не ги понасях. Като малка се будех под звуците на трите групи, като въобще не обръщах внимание какво слушам. Първите две ми се нравеха, третата ме караше да се удуша в съня си и сутринта ми беше крива... До 2010-та си послушвах рок, но метъл - не. И чак като открих този форум нещо ми се преобърна и преобрази. Известно време си мислех, за какво ми е да се регвам тук, не съм метъл, не мога да слушам такава музика, но се радвам, че опитах и се обогатих
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
приспивни песнички от сорта на "аз съм сънчо".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Слушах това, което слушам и сега. Никога не съм се ограничавал в един стил. Метъл, рок, рап, диско, че и поп понякога. От много малък слушам класическа музика, няма такава релаксация.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Всякаква музика слушах и все още всякаква музика слушам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Нищо.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:21 PM |