![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
blood, мн се харесваш,нали?
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Дразнят ме хора, които се вземат прекалено насериозно и имат огромни претенции за хората в своя живот. Също и такива, които се жертват много в работата си без да получават достатъчно в замяна. Или такива, които губят времето си, занимавайки се с нещо, което не харесват. И такива, които се вживяват прекалено много в отношенията с приятелите и колегите си и влагат прекалено много емоции в общуването си с тях. Изобщо колкото по с насмешка гледаш на другите, и не си позволяваш да ти въздействат, толкова по-добре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Дразнят ме хора, вярващи в зодии, богове и разни такива етикети
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
И мен ме дразнят такива, които вярват в религии и магии. Но не и такива, които вярват в зодии.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Човешките навици. Всички правим едно и също всеки ден, но не бива руслото да ни поглъща до степен вманиачаване. Трябва да освежаваме всеки един удобен момент - взаимоотношенията помежду ни, миговете от свободното ни време и особено когато сме сами. Винаги съм смятал, че един мъж трябва да бъде над нещата. Да приема дребните неща от ежедневието с достойнство и дори с лека арогантност. Без никакво издребняване. За жените не знам, те са цял отделен свят, и неразгадаем.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 11:06 AM |