![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
metalworldproblem.net
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Голяма зарибявка на природата. За има-няма 40 години се влюбих 150 пъти, всеки път се побърквам и после си се чудя на акъла. Пълна безсмислица са това плътските дела - и в същото време така са замислени, че да ни карат да си мислим, че без тях светът е безсмислен... ![]() 150 партньора си е солидна цифра. Респект! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Хехе...никъде нищо не съм казвала за партньори.
![]() Принципно на младини не подбирах...може да са били стотици. С напредването на възрастта минах в другата крайност, осъзнавайки дълбокия смисъл на "правенето на любов". (Понеже вече не се интересувам от "просто секс" - не ми го вдига.) Предпочитам с години да нямам контакт, ако няма истинска споделеност. А - и презервативите са простотия. Идете двамата си направете всички възможни тестове, па после се отдайте без ограничения... Сексът с дрехи нещо не ми се допада. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Наистина ли вярваш, че другият може да се контролира и да не те засее?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Не вярвам в сексуален акт, където се налага контрол (освен садомазохистичен такъв). Има хапчета...
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
...или просто още да не им е дошло времето
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Веднъж не се пазих една година - и нищо. После правих секс със случаен партньор, ползвайки презервативи, и изведнъж - непорочно зачатие...
Контрол, не ме карайте да се смея. Предимно Господ доста се забавлява. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хахахах то щото господ те ебе..
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Еми то със случайни хора какво очакваш...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От хората - нищо. От презервативите - 99%-та им гаранция.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:33 PM |