![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Има теми за толкова много детаджии тука, а за Грейв няма. Преди няколко дни, като си ги зациклих, се замислих дали Into The Grave не е най-добрия дет метъл албум изкарван някога? По мое мнение, една от най-силните банди на шведската сцена. А в този жанр се нареждат сред любимците ми.
Та, мнения за групата? -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Едни от първите, които бележат прехода ми от хеви и траш към дет метъл. Първите три албума бяха въртяни до болка. Като за всеки си имах период, в който ми беше любим за слушане, макар, че ако тряба да направя някаква символична класация като любими поставям на първите две места дебютът им с Into the grave и доста по-експерименталния Souless...
да си призная, след това им изпуснах дирите и за всичко, което се е случило след 1996 година с тях, нямам почти никаква представа. Препоръчайте по-силния от новите им албуми ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
До колкото си спомням, от Grave или от Vomitory започна манията ми по шведския дет метъл, съществуваща и до днес. Into the grave е найстина страхотен албум. Иначе се кефя на You'll never see и As Rapture Comes също толкова, супер добра група.
-------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Това е историческа група бе! Наскоро ги чух и ме изкефиха.
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Явно не са особено популярни тук, ама все пак да питам...
Някой чу ли новия албумец? По мое мнение, нищо ново под слънцето. Свирят си по старата (добра при т'ва) формула, без експерименти. Доста силен албум се е получил. Така де, надали някой е очаквал изненади точно от Grave. -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз ти казах, че тия дни съм на лека вълна и не ми е до Grave, но няма начин да не го чуя! Групата е важна и ще й отделя подобаващо внимание. Ще отбележа, че нямам кой знае какви очаквания от групата, но пък това засилва желанието ми да чуя записа, както и дали е надминал скромните ми очаквания.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Новият следва посоката на Dominion, но е по-пресилен и не хваща така ухото. Едновременно с това е и по-скучноват. Но това е нормално- Grave никога не са били особено оригинална група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Перфектен е новият Grave. Типичен за тях албум. Без компромиси.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
На мен пък ми се видя скучен. Къде-къде по-добри албуми имат!
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Със сигурност си права
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Всъщност не е. Аз няма да се съгласявам с нея, докато не си пусне снимка ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 06:03 PM |