![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 10 2004, 02:21 PM) Аз пък смятам че арабите просто трябва да умрат. Вярно е с тях оправия няма - повечето са фанатизирани и това нямя да се промени скоро. Обаче от друга страна пък е невъзможно. -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Казах-оправията е просто да не се месим и толкова,което заради "чичо Сам" е вече невъзможно!
САЩ никога няма да оставят арабите намира,защото имат изгода във воините с тях.Пък ако ще да обезглавят и половината не-мюсюлмани на земята,американците си гонят интересите.Както винаги. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
O operation
I raq L iberation ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Не че за някого беше тайна...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Street-PUNK-oi! @ Jul 11 2004, 10:14 AM) O operation I raq L iberation ![]() ![]() ![]() Точно това имах предвид...Няма да оставят арабите дикато не се свърши и последната капка нефт.После явно САЩ ще си намерят друг "враг"... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам...тогава ние и другите домашни любимци на САЩ ще бъдем отново верни и отново ще измрат десетки хиляди невинни...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Street-PUNK-oi! @ Jul 11 2004, 05:59 PM) Дам...тогава ние и другите домашни любимци на САЩ ще бъдем отново верни и отново ще измрат десетки хиляди невинни... Разплака ме! Всъщност много малко невинни умират... който иска да се бие... умира... как да е... а ти като се имаш за домашен любимец на САЩ какво мислиш да направиш по въпроса? Ама не идиотските ви демонстрацийки и всичките други идиотщини дето правите, а нещо сериозно? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Аз пък смятам че арабите просто трябва да умрат. Изключително умно и зряло изказване на един гений... а аз мисля, че освен арабите трябва да измрат и всички, славяни, германиц, гали, инадианци, жълти и негри... да останат само откаалките като княза, и да си правят свистоци един на друг, и да се си любуват на световното господство... другия вариант е да се прочисти света от нацита като княза... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Кажи ми поне 4 причини,поради които да не заслужават смърт всички араби,след като всеки един от тях е потенциален терорист. Да....
Живи са. Това че са живи няколко часа след обявения срок,нищо не значи. Млаоумните гнусни арабски фундаменталисти като нищо ще ги заколят. Те са толкова фанатизирани че даже религията си не бихапоследвали. Баси,и двамата са болни,не могат да ги убият,просто не могат... Няма да бъде... ъххх... Как искам да избият всички араби,колко много го искам това. Всички,до един. Колко души трябват да умрат,само заради тъпата им религия. Колко още? Какво чакат американците и англичаните? Защо не ги размажат? Тука нещата не опират до хуманизъм. Тука нещата опират до военна мощ,а най-мощните държави във света са изсипали войските си там. Какво искат да направят. Какъв им е проблема,нужно е съвсем малко , за да сравнят всичко със земята. Общественото мнение щяло да се срине... не било човешко... ами човешко ли беше да избият хиляди американци? Човешки ли беше да избиват стотици испанци? Човешко ли беше,гнусните чеченци да избиват толкова много руснаци? Човешко ли беше да избият толкова много поляци,украинци,българи в тази война? Да... те бяха войнци,но не бяха убити от войници... а от терористи,цивилни... Човешко ли беше как обезглавиха американския заложник? Ако не е било човешко,защо ги съдят за вендетата от страна на американците после във затворите? И дори съдиха войниците,сторили това... А човешко ли ще бъде да пленят двама цивилни българи? Проклятие,най-много мразя когато умират невинни славяни... Вървете подяволите иракчани,вървете подяволите араби,вървете подяволите мюсюлмани! Дано американците и англичаните най-накрая се решат да ви смажат,веднъж за винаги... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
значи за пореден път се убеждавам, че човешката простотия няма граници, това обаче го отдавам на крехката ти възраст и на нискобюджетния ти интелект...
Не е нужно да се изброяват причини за да не избиваш хора, тъпо е да слагаш всчики араби или всички мюсюлмани или всички славяни или всчики американци под общ знаменател. Понеже не си чел всичко, което е написано по темата ще ти припомня един от първите си постове в тази тема: Сега за теб князе. Може и да го знаеш, но все пак да ти обясня малко за исляма. Мюсюлманите се разделят основно на две големи групи – шиити и сунити, нещо като това да са разделени християните на православни и католици. Не съм сигурен в съотношението, но мисля че е 90 на 10% в полза на сунитите. Както и да е, моля да ме извиниш ако не съм съвсем прецизен. От средите на шиите произлизат и ислямските терористи и фундаменталисти. Но те също се малка част от тях. Тези крайни елементи са около 10% от всички шиити. Друг е въпроса, че с агресивната си политика САЩ подканва все повече и повече от миролюбиво настроените мюсюлмани да възприемат крайни позиции. Като цяло исляма е една доста миролюбива и милосърдна религия, тя е единствената религия от измежду християнството и юдаизма, която задава ДВЕ, а не ЕДНА забрана за убийство! Едно от свещените задължения за всеки мюсюлманин е да дава милостиня на нуждаещите се, така наречения „зикят”, който е един от петте стълба, т.е. петте свещени задължения, които трябва да изпълнява всеки вярващ. Както ти казах, ислямските терористи са само 10% от света на шиитите, но поради мащабите на терористичните актове, които направиха, неуките хора като теб, решиха че всички мюсюлмани са войнствено настроени и едва ли не всеки като пръдне и изстрелва от гъза си ракети земя-въздух! За мен ислямските терористи са същите боклуци като теб, само че ти вместо да си ислямски, искаш да се превърнеш в славянски фундаменталист, и това сам ти го каза, защото ако беше роден в Ирак, щеше да искаш обединението на всички араби, а не на славяните. За щастие в Европа, правителствата се усетиха навреме и неутрализираха откачлките, които искат държави като Великия Албион, Велика Германия, Велика Сърбия...ти също се включи към тях с идеята си за Велика Славяния, така че приятелю ти не си по различен от тези ислямски фундаменталисти, чието изтребление ти желаеш така пламенно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(melhaer @ Jul 12 2004, 07:29 AM) значи за пореден път се убеждавам, че човешката простотия няма граници, това обаче го отдавам на крехката ти възраст и на нискобюджетния ти интелект... EVRIKA EDIN NORMALEN 4OVEK TUKA BE I AZ OT DVA DENA SE OPITVAM DA KAJA SASTOTO NAI SETNE SE NAMERI NQKOI KOITO DA NE E NA 15!!!! ILI PONE DA NE MISLI KATO ZA 15 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Хахахаха,нещастници,аз съм на 14... Бати педерасите.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ти пожелая само умствено да не си останеш на 14 винаги, аз съм почти на 26 B)
И още нещо, досеаг с мъж не съм го правил, но по-добре да бъда обратен, отколкото такъв задръстен боклук като теб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
BRAVOOO az sam na 24 i vzex da se 4uvstavm po normalno s nqkoi naokolo kato melhaer
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 12 2004, 09:56 AM) Хахахаха,нещастници,аз съм на 14... Бати педерасите. a i "Knqze" ne mojax da razbera zasto sme "nestastnici" aide za "pederasi" nqma kak da stane stoto neznam ama vse nqkoga ste trqbva da s enau4i6 4e az sam JENA!!!!!!!! -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Therion
така, като го слушаш княза кви ги плещи, и че очеизвадно е коплексар и аутсайдер, мислиш ли, че той знае какво означава ЖЕНА? какво означава да обичаш някого и когато сте правили върховен секс, или просто сте видели нещо красиво заедно и да ти се струва, че сърцето ти е толкова голямо, че би могъл да побереш в него целия свят и да има място дори и за хората, които не те обичат и ти не обичаш? аз мисля, че не? Княза си е едно пъпчиво дете, което си мисл, че с омраза може да направи света по-? не знам и аз точно какъв. Даже сега си мисля, че и възрастта му не го оправдава, защото има доста хора на неговата възраст, които са просто нормални и не са изпълнени с омраза... Просто не виждам как нормален човек би могъл да мисли по начина, по който мисли княза... Дано да няма много като него... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само мога да ти се изсмея в екрана. Прав си че секс не съм правил с никоя жена до този момент,но съм имал достатъчно приятелки с които съм искарвал прекрасни месеци и съм виждал наистина красиви неща. Аз съм едно съвсем обикновено 14 годишно момче,преминало тази година през изпитите след седми клас(днес установих че съм приет в английската гимназия тук,която според някои е най-елитно у-ще тук,но знам ли?). Мога да обичам,това е безспорен факт, и то мога да обичам изумително силно. Това че в мен има омраза не е нещо с което се гордея,защото аз съм покварен от това чувство. Какво от това че мразя? Не съм единствения... Аз от кога казах че няма да пиша повече в тази тема.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Това че в мен има омраза не е нещо с което се гордея,защото аз съм покварен от това чувство. Какво от това че мразя? ми просто е тъпо да мразиш безпричинно, щото като си си просто едно нормално?! 14 годишно дете, не вярвам някой да ти е причинил кой знае какво толкова лошо, че да има толкова омраза в теб? Как мислиш, че би реагирало някое нормално и мило момиче ако прочете кви простотии си ги надробил тук? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако е достатъчно нормално,не би се заинтересувало от това което пиша тук,защото спокойно може да си го измислям,погледнато от една друга гледна точка. Може да мразя славяните,може да съм черен негър от щата Алабама, може да обичам мангалите и всички малицанства,може...ама не е така... Едно мило момиче вече е видяло тези неща,които се въртят в главата ми,и честно да ти кажа,не й направи голямо впечатление. Може би просто не се интересува от такива...простотии...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Дали да не си отворите отделна психологическа темичка, за обсъждане мисловните процеси и дедукцията на подрастващото поколение ??? Хора най- разни, всеки мисли различно...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
In the silent words of the holy virgin Mary "Shit happens"
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Shit happens.... babys too... but Im virgin!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
tva da s eotvori nova tema da s eobsajdat psixologi4eski problemi e ideino
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(melhaer @ Jul 12 2004, 02:38 PM) Как мислиш, че би реагирало някое нормално и мило момиче ако прочете кви простотии си ги надробил тук? Не знам за другите,но аз не се вписвам много много в тази категория ![]() НО по-добре наистина да спрете,защото стигнахте много далеч и го избихте наистина на простотии.Според мен темата трябва дори да се заключи... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
kakwo stawa s dwamata 6ofyori ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво ли става? Единия умря,утре ще умря и другия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно. Въпрос на време е...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Za golqmo syjalenie weche e pochti 100% sigurno che ediniq shofior sa go ekzekutirali... taka e to... kyde sa USA sega da ni pomognat nali sme koaliciq?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"priqtelu" po forum- demek Knqje az ne kazvam 4e ne e isnina prav si 4e veroqtno ediniq 4ovek sa go ubili ...az govorq za na4ina po koito ti govori6, na4ina po koito ti go saobstava6...a ne vijdam tuk i to4no sega kakvi argumenti da s eprivejdat ...noje bi e po dobre da pomal4im ...moje bi utre ste e den na traur za Balgariq...
p.s. otnosno tova na kolko sam kakva sam i t.n. az mislq dostata4no podrobno sam napisala....az sam napisala mnenieto si vav tazi sekciq na foruma i ne vijdam kakvo to4no da SPORQ ....tova da dava6 mnenie ne vinagi ozna4ava da spori6...a i seti se ama az sam se diplomirala s diplomna rabota po klasi4eska logika...a izkustvoto na spora koeto e 4ast ritorikata sam go u4ila v universiteta....nesto drugo da iska6 da me pita6... i pak ti kazvam v moment kogato cqlata darjava trqbva da svede glavi v pamet na edin umrql 4ovek ti mi kazva6 da privejdam argumenti...sorry ama mai ne govorim na edin i sast ezik... -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А какво искаш да кажа? Искаш да почна да рева по форумите? Всички скърбим,предполагам. Но това,което ти написа в предишния си пост, просто ме принуди аз да напиша своя. Ти написа една абсолютна безмислена простотия,и се надявам,да не говориш, без да мислиш повече, ако си го казала,със мисъл,то тогава се надямва да не говориш повече. А ако смяташ да храниш наред,без дори да излагаш аргументи,напълно смятам че мястото ти не е тук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:36 AM |