![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Metallica този път смазаха! С тези изпълнения от първите 4 албума просто ме върнаха в детските години, а и Ларс вече не свири толкова посредствено. Само не знам защо не оставиха възможност и на другите групи да се изявят. И защо на Megadeth беше толкова насран звука!?
Можеха всички заедно да изсвирят нещо повече от половината на "Ай ем Иво" и после да не си разотиват останалите, като непознати събудили се заедно след тежка вечер! Можеха Металика да изсвирят Four Horsmen и да споменат кой е писал музиката. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Бесен съм копелета, БЕСЕН СЪМ МАЙКА ИМ ШЕЙБА ТЪПАААА. Тъпия Хетфилд мята ли мята тия перца, те половината падат пред охраната и самите охрани се бият за тъпите перца. Виках им, че са тъпи шибаняци и да дадат перца, не да си ги взимат за тях, те само гледаха, мама им стара. Един от китаристите дойде и метна перца и не издържах и скочих да взема и аз, но един от 'пазачите' ми стъпа на перцето, съответно на ръката, други трима ми скочиха, аз продължих да се боря и някъв ми хвана ръцете и не можех да направя нищо и копелетата ме изхвърлиха, ИСКАМ СИ ШИБАНОТО ПЕРЦЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ъъъъ МЕГАДЕТ МЕГАДЕТ МЕГАДЕТ, ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ КАК МЪСТЕЙН РИТА ГЛАВАТА НА ХЕТФИЙЛД..! Беше разбиващо, Антракс ме изкефиха на макс, Слеър можеха и повече, педалика не ми изсвириха дъ ънфоргивън, което си е направо ънфоргивън, но нали чухме всичко, което искахме от Мегадет! И даааааа, на оградата, на шибаната ограда бях! Утре след меноар ще си ходя, щото Куутамка >>>> Рамщайн! :р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
2. Разочарован съм от Слеър. Не излязоха всички, когато трябваше голямата четворка да се събере на сцената. Иначе и четирите банди свириха много яко и направо разбиха.... нямаше слабо представяне, като изключим детинската грешка на Ларс на Sad but true ![]() Само Кинг не го видях горе, но пък някой ми каза, че го бил видял. Или е помислил Скот Иън за него, щото и давамата са с кабрио, нали... Цитат Можеха Металика да изсвирят Four Horsmen и да споменат кой е писал музиката. Това най-вероятно е съвсем нарочно. Со кротце, со благо малко. Иначе - черен президент в САЩ, Chinese Democracy излезе, Ларс и Дейв се прегръщат публично, прасета летят над замръзналия ад общо взето. Anthrax бяха супер, въпреки че изпуснах 1-2 песни (влезнах малко преди да почнат Madhouse) - "споко, бе, те са от 5" - Тва че почетох Дио беше мног готино. Megadeth беше просто мокър сън от въздушни китари и куфеене. Баси великите песни. Slayer нещо слаби ;/ Арая видимо се пази след операциите, пее едвам, пуска почти цели куплети да ги пее публиката, нещо звука бучи тъпо... не беше наред тоя концерт. Metallica много ме накефиха, Гледах ги в Пловдив, преди 2 години не можах, така че за мен това беше напълно ново шоу и ми хареса. Готин сетлист - класиките + най-убедителните парчета от последния албум. Fade to Black ме размаза. Толкова бяха яки, че дори Nothing Else Matters не ме издразни тоя път. И тва накрая, дето излезнаха всички, беше просто все едно съм в паралелна bizarro вселена. Утре две банди, една дрямка и пироефекти за десерт - пак ще е яко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Страшно шоу стана! Най-после видяхме Anthrax, и то с Joey Belladonna - тотален култ! На "Indians" вече се счупих... Само можеха да ги пуснат малко по-късно, за да имат шанс да ги чуят повече хора. Megadeth забиха образцово, много е силен настоящият състав. Изкъртиха се да свирят! За Slayer трябва изобщо да се радваме, че и този път сме ги видели, вместо да мрънкаме за сценичното поведение на Araya. Човекът не е здрав, не знам какво очаквате... Останалите си бяха на ниво. Metallica леко претупаха любимата ми "Creeping Death" в началото, после свиренето им влезе в релси. Щях повече да се изкефя, ако бяха спестили нещо от "Death Magnetic" за сметка на "Ride the Lightning" или "Battery", но пълно щастие няма. За сметка на това пък "Blackened" влезе много добре. "Am I Evil?" накрая си беше красива гледка.
Единствено звукът ми се стори слаб като за подобно събитие. И то слаб не като зле балансиран, а просто като тих. Не е нормално да чувам разни крещящи хора, които дори не са непосредствено до мен, по-силно от свирещата в същия момент група. Ама нейсе, бели кахъри са това. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Moмента, в който Мегадет излизат, буквално едновременно с излизането им започнаха да падат едрите капки и на фона на Holy Wars и този порой, като плануван ефект... единственото определение, което намирам е епохално представяне. А a tout le monde изпълнението не мога да го заменя и за най-добрия секс на света, днес просто отивам и силно се надявам поне да доближи снощното представление. Отивам за Алис ин чейнс и Меноар, всъщност.
![]() ^Относно звука.. имаш слуха на спайдърмен бе, човече. Там където бях аз, главата ми щеше да избухне по едно време, а тъпите журналисти чак и тапи за уши си слагат... бахти неуважението. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Аз оживях. Сега ще кажа само едно:
SLAAAAAAAAAAAYYYYEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR Така да разкажа и аз. Едвам си държа врата прав. Тва е ясно. Тъй като държах да отида за подгряващата група бяхме пред КПП-то в 14.20 някъде. Изрично питахме хората с червени жилетки дали можем после да излезам ако решим, каза да и тръгнахме да влизаме. После е ясно какво се случи. Започнах да звъня на Мамма, за да пише тук. Уведомиха ни хората със зелени жилетки, че ако излезем един път, после не можем да влезем пак. Влязохме на стадиона, аз и другарчето ми бяхме с билети за сектор Б, седалки. След като се озовахме там се оказа, че целия сектор Б не е преграден и можем да седнем където пожелаем. За моя радост тоалетните в самия стадион бяха отворени и дори имаше и тоалетна хартия. По средата на българската група Бастардоломей видях един момък, който преди това дивееше на седалките долу на тревата и се запитах как ли е минал... След края на българската група видях, че охраната пуска от тревата на седалките и от седалките на тревата и решихме да пробваме да слезем долу. Така още преди Антракс бяхме на тревата. Минаха без проблем. При поставянето на гривните сутринта още на мен се бяха объркали и ми бяха сложили гривна за фронт ъф стейдж. Обаче другарчето ми нямаше такава. Чувствайки се като полуидиот или като изпаднал беден студент (като 99та на Металика) реших да се примоля на охраната... И о, изненада - за началото на Антракс бяхме фронт ъф стейдж. Гузността ми премина доста бързо след като аз лично преброих около мен около 20тина човека, без гривни за отпред. Явно са пускали по осмотрение отпред. Друг невероятен недостатък на организацията беше, че в района на фронт ъф стейдж нямаше тоалетни - нито една. Не знам на кой му е дошла брилянтната идея да си спести две-три тоалетни. Безумно ми се вижда да караш хората да минат цял стадион, за да се изпишкат. Как да е, аз нямам право да се оплаквам, така или иначе, не ми беше там мястото. Освен сръбското знаме, което се виждаше най-отпред около нас имаше словенци и гърци. В интерес на истината беше доста рехаво, бира се лееше. Колко камери видях, същото е друга тема. Преди Металика се оттеглихме обратно на седалките като вече съвсем свободно се минаваше трева-седалки и никой за нищо не проверяваше. Чак от там видях колко хора има всъщност на стадиона. Признавам си очаквах повече. Предполагам днес за Рамщайн ще има доста. Аз си тръгнах по средата на Металика като излизайки през КПП-то отново ме попитаха дали ще се връщам пак. Днес ще си седя кротко на седалките, гледайки какво се случва наоколо. Относно групите: доволна съм, че видях Антракс. Мегадет беше група, която предния път не видях. Очаквах повече. Някак не ми звучаха добре на живо. На Слейър е ясно какво ми се случи. Подивях. Бях облякла тениската си на Слейър, която е първата ми метъл тениска в живота и е на 19 (деветнадесет, правилно четете!) години. Сега вече мога да си я сложа в рамка. Първите четири песни от Металика, които чух - звука от предните две Металики в Бг, на които съм била ми се стори по-добър от вчерашния. Това май е, което се сещам. п.п. blood, ако знаеш на мен колко перца охрана ми е прибирала по същия начин... Една единствена охрана ми е помагала и давала перце и това беше в Сърбия, не тук. Така се сдобих с перце от Кристофър Йонсън. -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
ОООООоо видех Слеър на живо копеле! А като изсвириха Мандатори Суисайд се разбих в погото, не знам как ми е (горе долу) здраво реброто още.
А мноо ме е яд там дет свириха Ем ай Ивъл, ни Том Арая, ни Кери Кинг... А Мегадет свириха ПРЕДИ Слеър. Хепи дей! ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Eee, твърде съм млад да кисна седалките, но с удоволствие бих, всъщност ако не си харесам мястото може да дойда.
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Концерта беше доста по-добър отколкото очаквах
![]() Бях под информационното табло и се бях приготвил звука да е пълно мазало, но всъщност като изключим тихите китари и на моменти прекалените ниски си беше съвсем приемлив. Гледката беше готина също, жалко че хората на сцената бяха почти неразличими. Готин дъжд и град се изля на Мегадет, аз бях на сухо под някакво скеле с платформа ![]() По някаква причина се изкефих на Slayer ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
^^Eee, твърде съм млад да кисна седалките, но с удоволствие бих, всъщност ако не си харесам мястото може да дойда. ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
ОООООоо видех Слеър на живо копеле! А като изсвириха Мандатори Суисайд се разбих в погото, не знам как ми е (горе долу) здраво реброто още. Хаха, аз ще да съм бил ![]() Апропо, имаше некви фашаги в тва пого, единият за малко да се сбие с един от компанията. А на Мегадет като почна дъжда забихме пак лошото пого 5-6 човека, по назад обаче, където публиката беше по-рехава, но затова пък спретнахме чудна свещена война. ;P Дори само заради това, че чух Antisocial на живо си струваше парите... А беше пълно с подобни чукови моменти. Само Anthrax подраниха малко и не хванах първите две песни. Песните на Metallica на живо създават една такава неповторима атмосфера в публиката, независимо как се представя групата. А този път бяха по-слабички от предния. SLAYER - няма какво да каже просто, любимата ми група, по-стабилни от тях нема, а и погото винаги е на ниво. Seasons на живо - priceless! Радвам се, че включиха и Beauty through order в сета си. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Мина концерта вчера и днес гледам женени с деца. Антракс са в серията хахаха - http://vbox7.com/play:35745907
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Да им имам организацията на тия. Всякакви тъпотии с печати, гривнички и кakво ли не, а после Антракс излизат половин час по-рано. Иначе, като изключим звука на Мегадет, концерта беше супер. Дъжда допълнително раздвижи обстановката. На Слейър и пого си стана. Въпреки че беше светло ми хареса повече от в Каварна. Металика също ми харесаха повече от предния път.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Концертът беше доста добър като цяло. Най-накрая и аз да видя Антракс и Мегадет.
Най-много се размазах на Антракс. Просто велик сетлист. За съжаление и аз като повечето изпуснах първите две песни. Беладона е велик. Беше ми мечта да ги гледам с него. Просто показаха какво е сценично поведение. Евала и за почита към Дио. Мегадет направиха добро шоу, но за съжаление не свириха Торнадото. И аз бях в едно малко пого по-назад по време на първите им песни. За Слеър какво да кажа - гледам ги за втори път след 8 години. Сечта беше на ниво, въпреки гадният звук и липсата на култовата Dead Skin Mask. Статични както обикновено, но размазващи. Металика ми се видяха в по-добра кондиция отколкото през 2008. Очакваното Blackened ми влезна добре. Нищо изненадващо като сет. Пого на Fuel как ви звучи? ![]() ![]() ![]() Само да споменем, че от Слеър за общата песен участваше само Ломбардо. Доста неуважително според мен. Успях да получа промоция и с билет от 60 кинта да гледам от терена концерта след сета на Антракс. ![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 22-June 10 Потребител N: 3873 ![]() |
Не съм изчела всичко, мързи ме...Металика са "мъртви" за мен, в смисъл, квото са напраили,напраили,тоест не бих си дала парите и времето за тях. Без да ме ядете...
Бих отишла на Рамщайн, само Москоу кво струва...ама..ама...реших да си запазя парите за Каварна Виждам там по-назад сте обсъждали темата за децата, някой има ли представа, ако водя с мен 7-годишно лапе как ще го таксуват... На палатка сме, три мацки - аз, голямата щерка и една приятелка... Добра идея ли е? Има ли де да се къпем? Или на водовозка? ![]() Не че това ме притеснява, ама малката... за първи път отива... Досега беше само на Парк Рок Феста в Пловдив и двата дни издържа геройски до 1.00... Ама тва е друго... Та, знам, че темата не е за тук, извинявам се на модератори и прочие... -------------------- Bared on your tomb
I'm a prayer for your loneliness And would you ever soon Come above onto me? For once upon a time On the binds of your loneliness I could always find the right slot for your sacred key |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изпуснах Меноар
![]() ![]() ![]() Алис ин чейнс и Стоун Соур велики! : ))) Отново се докопах до оградата - за протокола, и редбул пих, и Драгън'с блейд да ми приеме извиненията, тя си знае що де... Плаче ми се за Меноар ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
На палатка сме,три мацки - аз, голямата щерка и една приятелка... Добра идея ли е?Има ли де да се къпем? Или на водовозка? ![]() Ихааааа.....мЯже няма ли с вас? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голямата щерка има ли обица на веждата ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Първия ден започнахме на седалките над входа на болк 32, слушахме там тия пичове дет свиреха груув, не им помня името.
-Антракс излязоха по-рано, все пак се изкефихме супер много, въпреки, че бяхме единственинте от целия блок, които бяха на крака и куфееха. Като цяло самото присъствие на Беладона ни доведе до душевен оргазъм, а за откъса от Heaven n Hell да не говорим. -На Мегадет едни приятели успяха да си свялят жълтите гривни и да ни ги дадат, при което минахме фронтстейдж ( ![]() ![]() ![]() ![]() -Малко преди Слейър да излязат се преместихме точно към 5-6 метра зад сцената, където бяха всичките пичове, с които правихме най-бруталното пого в живота ми, издразних се на липсата на Dead Skin Mask :< -Мисля, че бях един от малкото, които НЕ СЕ кефеха на Аналика. Изклювайки факта, че не ме радват нито като хора, нито като музика, ме възмущаваше присъствието на всички тапири около мен, които бяха дошли само заради Педалика, а на знаеха нито 1 парче. Последната капка дойде, когато много от пичовете от голяма четворка излязоха на сцената, а некъв фьешън с цайси ме попита, дали тва са Слейър ![]() Втория ден, тоест днес, също ме изуми супер много, въпреки, че нямах най-доброто отношение към някой от групите, ама на Меноуър и Ращайн се разцепих, лодката мина над мен, а оръдието на Pussy почти стигна до мен, добре, че се изтеглих по-назад. Като цяло незабравимо... единственото ми оплакване е от наебания звук от време на време, и супер кратките сетлистове :< догодина пак ![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Забележително! Имаше някакви малки гафчета, но като цяло съм толкова доволна, че изобщо не ми пука за тях. Организацията бе добра, всичко се случваше гладко и спокойно.
Накефих се на Меноуор. От всичките им визити тук, най-накрая и аз успях да се полюбувам на човекът-сериозност ДеМайо, чието лице разби по липса на емоция всички дракони на света. Но останах доволна. Речта им пък успя да докосне дори и моето студено сърце. А Рамщайн - каквото и да кажа сега, то ще бъде повлияно от екзалтираната ми фенщина, която в момента е като борец на стероиди. Имам чувството, че като стана утре пак ще виждам звезди и огньове. Швабска му работа. И кой си хвана палка на Alice in Chains? ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Давам ти 43лв, ако я дадеш на циончу
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На Stone Sour и Alice in Chains общо взето скучах, просто не са моята музика. Manowar ме разбиха, както обикновено. Кратък, но съдържателен сет направиха. "Heaven and Hell" се получи невероятно, поклон!
Rammstein са си култ на живо! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Stone Sour бяха супер, въпреки кофти звука.
Alice in Chains просто идеални! Нямам думи. Manowar - за всеки влак си има пътници, аз слезнах в кафето да си гледам свтовното. Rammstein - никога не съм им бил фен, но след толкова обяснения колко невероятно им било шоуто, реших да им дам шанс. 4 песни и си гледах мача на Германия вкъщи. Просто тоя театър и монотонна музика по никакъв начин не ми обогати живота... Първите две банди обаче определено си струваха. Цитат тия пичове дет свиреха груув, не им помня името. http://www.myspace.com/bastardolomey -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драгън'с блейд да ми приеме извиненията, тя си знае що де... Спиш ли, кака?! ![]() - Вчера пропуснахме Stone Sour по ред причини (най.малкото си бях на работа). - За Alice in Chains - имаше толкова хора, че направо не можех да повярвам, че тая група има толкова фенове в Бг. Супер доволно! - Manowar са група от детството ми. Просто бях там, щото ме мързеше да се разхождам. Евала им правя, че проговориха пак на български, станах на крака, за да почетем Дио.... но блек мЬетълите не са такива позьори, беееее! - Rammstein е група, която никога не можах да разбера. Rammstein са култ. Така казват. Бях там, щото ми беше интересно да ги видя. С изключение на човека дето го запалиха на сцената, другите огънчета и залпчета съм виждала и на други концерти. Не са моята група, но исках да ги чуя. Иначе добре бяха. За мен беше важно да съм там, за да мога на Du Hast да набера гсм-а и да пусна песента на един скъп за мен човек. Той я чу. И за мен си струваше. -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 25-December 09 Град: София Потребител N: 3678 ![]() |
Вчера беше размазващо!
![]() Stone Sour: не бях отишъл заради тях, но изобщо не бяха лоши и ме израдваха. Alice in Chains: много им се изкефих, нищо, че не ги бях слушал преди. Готини са и определено си имат сценично присъствие. През цялото време до мене някви ултра тру меноуориъри показваха средни пръсти и крещяха "маймуна" и някви такива, което много ме издразни, но пак ми хареса изпълнението на групата. Manowar: изобщо не ги харесвам по принцип, но кавърът на "Heaven and Hell" беше добър и пях с цяло гърло. Rammstein: невероятни! И като ефекти, и като поведение... Звукът също беше на ниво, а ефектите бяха страхотни! Около мене почти всички пееха, включително и аз, и чувството беше невероятно. Сега не мога да си движа врата и съм адски прегракнал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драгън'с блейд да ми приеме извиненията, тя си знае що де... Спиш ли, кака?! Aз щото цяла вечер слушах Whispered и... ![]() И я кажи на Алис Ин Чейнс какво се прави най-добре ![]() Чух Меноар бе, на кебапченца зад стадиона... като се замисля. ![]() Хора, сега следва ли нещо след сонисфер и преди Каварна рок фест, дето да се ходи, че цял сух месец... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 11-May 10 Потребител N: 3824 ![]() |
Любимците от втората вечер - Рамщайн, разгряваха в 33 (известен фолк клуб в Студентски град) снимки + статия
Иначе и двата дни шоуто беше невероятно, първия ден само слеър които ми се видяха малко слаби, ама какво да се прави, имат си проблеми хората, трябва да сме доволни и от това, металика направиха невероятно шоу, някакви хейтъри обсъждаха колко бил зле Ларс, но на мен ми е чудно кого търсиш на концерта след като не ти харесват, никой обаче не може да отрече, че стадиона се напълни именно когато металика излезе. Дъжда на мегадет, дойде по-скоро разграващо, вместо охлаждащо, невероятно шоу, антракс, също бяха на отлично ниво. Втория ден, може би защото беше студено започна доста тихо, пичовете от скреч, не бяха на правилното място, хип-хоп метъл, не ми звучеше никак добре. Може би ахат биха направили добро подгряване, в публиката мернах, Милена и Светльо Хиподилски. Стоун Соър бяха добри, не ги бях слушала, до момента, но и те не успяха да ме вдигнат на крака, алис ин чейнс добри са ама не са ми харесаха, а и студения вятър, допълнително охлади настроението. Като излязоха меноуар, цялата публика стана на крака и пееше, бяха невероятни, Браво на Джоуй ДиМайо, не знам как го беше запомнил това което каза. За рамщайн каквото и да се каже ще е малко, невероятно шоу, жалко че не обещаха да се върнат, в моя сектор, бяхме само 4-ма човека който пеехме, а другите ни гледаха тъпо, надявам се, че в другата част на стадиона е било по-различно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Стоун ги хванах от средата, добре бяха.
Алис трябваше двойно на това време да свирят. Наистина исках да чуя повечв техни песни. И за Маноуър останах в средата на стадиона, колкото да ги чуя, ако знаех щях да ходя да гледам мачове със Стефан хах Рамщайн си направиха концерта. Много "хитове" и добро шоу. Като цяло хората им се зарадваха. И последно за звука. Поне там където аз бях (на терена) звука на места бе страшно "крив". Незнам поради какви причини, предполагам заади вятъра е било така. Някой който е бил пред сцената може да сподели как е бил звука при различните банди, отзад огромна разлика нямаше... След малко ще пообиколя по Софийско и обратно на село. Айде, бе хубав концерт. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Само в България може да се шуми чак толкова много, че Rammstein били в няква си дискотека. И аз съм бил в 33, големия праз. Всеки пише, феновете щяли да бъдат безкрайно разочаровани, да се мятат от балкона, да режат вени, и прочие. Да бе! Боли го някой к*ра.
За шоуто им - думите няма да ми стигнат, завършиха с Ich Will! Малко по-дългичко само можеше да е. На Менуор се разбих да викам Hail and Kill докато не я изсвириха. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:27 PM |