![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Скъпи колеги и приятели,
Инициативен комитет организира провеждането на протестен митинг срещу позицията на българските управляващи по отношение войната в Ирак. В резултат на тази позиция вече загинаха 7 български граждани и съвсем скоро може да станат 8. Моля да разпространите настоящата информация по-скоро и до колкото е възможно повече хора, за да осигурим по-сериозно присъствие. Протестът ще се проведе на 16.07.2004 – петък от 18.00 часа в градинката до Народното събрание от страната на Университета. В момента се готви и протестна декларация, която ще бъде връчена пак в петък в 10.00 часа, когато е денят на парламентарния контрол. Също може да се присъедините. Благодаря ви предварително и ви очакваме на протеста. Иван Тишев Сдружение “Българо-европейско партньорство” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Жалко,че не съм в София и няма как да отида...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Peter @ Jul 15 2004, 05:38 PM) Скъпи колеги и приятели, Инициативен комитет организира провеждането на протестен митинг срещу позицията на българските управляващи по отношение войната в Ирак. В резултат на тази позиция вече загинаха 7 български граждани и съвсем скоро може да станат 8. Моля да разпространите настоящата информация по-скоро и до колкото е възможно повече хора, за да осигурим по-сериозно присъствие. Протестът ще се проведе на 16.07.2004 – петък от 18.00 часа в градинката до Народното събрание от страната на Университета. В момента се готви и протестна декларация, която ще бъде връчена пак в петък в 10.00 часа, когато е денят на парламентарния контрол. Също може да се присъедините. Благодаря ви предварително и ви очакваме на протеста. Иван Тишев Сдружение “Българо-европейско партньорство” КАКВО ОБЩО ИМА ПОЗИЦИЯТА НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ШОФЬОРИТЕ БЕ!? ПОМИСЛИ ЗАСЕКУНДА! И ДА НЕ БЯХМЕ УЧАСТВАЛИ В ТАЯ ВОЙНА ТЕ ПАК ЩЯХА ДА СА ТАМ! И ДА НЕ БЯХМЕ ПАК ЩЯХДА ГИ ХВАНАТ! МИСЛЕТЕ ХОРА! МОЛЯ ВИ МИСЛРЕТЕ! МИСЛЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И АЗ БОГА... ВОЙНИЦИТЕ НЕ УМРЯХА ТАМ ЗАРАДИ ПРАВИТЕЛСТОВО, А ЗАЩОТО ТЕ ОТИДАХА ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! ЗА БОГА... ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъшнос точно шофьорите нямаше да ги ебават ако България не участваше във войната.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И какво точно можем да постигнем с това?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 15 2004, 10:57 PM) Всъшнос точно шофьорите нямаше да ги ебават ако България не участваше във войната. ЩО? Да не мислиш, че гледат кви са по народност ебати... и пак те сами са си избрали да отидат, а не правителството -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 16 2004, 01:13 AM) Да не мислиш, че гледат кви са по народност ебати... Да. Те изнудват страните които участват във войната по този начин, за да си изтеглят войските. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 15 2004, 07:57 PM) Всъшнос точно шофьорите нямаше да ги ебават ако България не участваше във войната. anjak saglasna sam na 100% s tebe tuka ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(THERION @ Jul 16 2004, 08:15 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Jul 15 2004, 07:57 PM) Всъшнос точно шофьорите нямаше да ги ебават ако България не участваше във войната. anjak saglasna sam na 100% s tebe tuka ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
А корееца,който обезглавиха?
Според мен на тях въобще не им пука от каква националност е този,който залавят стига да не е иракчанин.Просто искат да сплашват пък и както казаха от иракското посолство това са престъпници,които не се интересуват особено от политическата обстановка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
egiptqnina raboti w firma koqto pomaga na nowiq rejim
![]() wharver wsy6tnost twa e mnoo dale4e ot men za da me interesuwa i o6te ne6to kyw e smisyla ot meropriqtieto ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Hansi @ Jul 16 2004, 05:13 PM) Цитат(THERION @ Jul 16 2004, 08:15 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Jul 15 2004, 07:57 PM) Всъшнос точно шофьорите нямаше да ги ебават ако България не участваше във войната. anjak saglasna sam na 100% s tebe tuka ![]() ![]() ![]() ![]() АБЕ ВИЕ СТЕ ЕБАТИ ХОРАТА! Е ЗА ТОВА ГОВОРЯ! ОТВЛИЧАТ И ХОРА ОТ НЕУТРАЛНИ СТРАНИ! ТОВА Е! И ЗА СВЕДЕНИЕ НА СЕП, ТИЯ НЕ ИЗНУДВАХА БЪЛГАРИЯ, А САЩ! АЛФА Е ПРАВ СЪЩО! Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Jul 16 2004, 09:25 PM -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:43 PM |